-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben hala adanın gelinlik resmini bekliyorum yaaa , bize görmek kısmet olmıcak heralde klava:

ınş sonbaharcım. E hani fotoların nerde saten youda koymadı başka foto:)
Bindallılara bakın fiyatlrına falan sonra bizede diin hatunlar. Ben burada gelinlikçilerde 100-150yi geçerse bunu alcam netten 140-150 lira fiyatı hepsi içinde.

selam kızceler..
zeynep canım kınada gelın kınanın basında cıkıyo normal abıye kıyafetı varsa onunla cıkıyo ıste oyunlar falan oynanıyo kınanın ortalarına gelınce gelın gıdıp bındallı veya yoresel kıyafet gıyıcekse onu gıyıyo sonra kına turkusu calınmaya baslanıyo gelının onunde arkasında arkadasları falan oluyo bı ıkı tur donuyolar sonra gelını oturtturup kına yakılıyo ıste kımı yorelerde kayınvalıde gelıne bısey takana kadar gelın elını acmaz bızde oyle yanı sonra kına yakılır aglanır sızlanır sonra tekrar horonlar falan oynanır gecenın sonuna kadar boyle oluyo ıste sonrada kına gecesınde gelının evıne arkadasları gelır kalır o gece bu kadar hıc bılgım yok dedıgın ıcın yazdım canım

kızlar adanın fotosunu ekleyeyim ama bakınca silerim cunku burada kalmasını istemiyor sanırım kızmasın bana adddaaa kızlar cok merak etti ondannnnnnnn

Son düzenleme:
valla ben adanın gelinligine böyle bayıldım uzun dantelli duvakta taksın tam fıstık olur cok begendim cok
bide ben kınada aglamadım gulme krizi geldi bana
zemuszemus

bilgi için sğl cnm.
hayatımda hiç kınaya gitmedim kıan gecesi yapmaya kalkıom annemde bilmio o bana soruo ben ona kayınvaldemden yardım alcaz artık zamanı gelince napalım

sagol you ya adacım cok guzel olmus kesımı falan ama ısleme fala yapılcakmı sade gıbı bırazcık

Youcum:) Seninki yok mu kısım hala saat kaç oldu gene ne işin varda. Ada'm oy oyyy yerim onu ben. Gelinlikte pek bi yakışırmış provasında

saç guzelmiş ama ben gelinde topuzdan yanayım özel bir gun cunku masa dalga tarzı hep yapılabilio yada dalgalı bir topuz ck guzel olabilir

grace gayet hos yalnız oo gul cok yakısmamıs sankı saca ya daha kucuk bırsey yada hanı taca benzer toka tarzı seyler oluyoya oyle bırseyle daha hos durur ama model guzel canım

gracemm böle yaptırma bencee.
senin nişan saçında böle açıktı ztn farklı yaptır derim ama tercih senin.
ayy ben ağlarım aklıma gelince çok ağlıom zatenn

sagol you ya adacım cok guzel olmus kesımı falan ama ısleme fala yapılcakmı sade gıbı bırazcık

sade cok seviom ben onda var işleme benim sadece göğüs kısmımda vardı yanda bide 2 3 tane ama adanında benimkinde benzio taslagı aynı yani

Graceful düğün ya da nikahta ben dağınık topuzdan pek hoşlanmıyorum normalde ama gelin başı fena diilmiş bide anlamam ama fotodaki modelde saçların ön kısmı çok belli oluyor çok sık saçlılara göre bi model gibi geldi bana senin saçlar çok gürse o ayrı tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…