-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

o da iyi fikir heee:lepi:
bencede saçma geliyo yaa ser kaldır sonra evine götür yerleştir pöffffffflaelaelaelaelae
ama bir sürüde güzel şeyler aldım:jeyyar:

ohhh beeeeeeee gördüm sonundaaa zemuszemus

dilekcim çok teşekkür ettim canım

adacım pek bi yakışmış gelinlik

hoşgeldin mutlusun

biricikcim. ben de çeyiz asma olayına girmeyi düşünmüyorum. ama tabi son anda da fikirler değişebiliyor.

seni gidi uyanıksempatiksalakcinni
kızlar ben mobilyalarımı seçtim cts alcas demişmiydim

demiş miydin:jeyyar:

seni gidi uyanıksempatiksalakcinni

aklinialirimsmile ama napim yaa saçma geliyo.. kimseyi kırmak da istemem o yüzden azcık bişi sererim serilmedi demeyecek kadar hehehehe :roflol::roflol: ama hiç bulaşmamak serme işine tercihim.. şu bohça olayınıda hiç anlamadım çeyiz serme olayınıda.. bohça yapmıcam yapılmasın dedim büyük konuştum yaptıkta geldi de :roflol:

büyük lokma ye ama büyük söz konuşmaa:roflol: :roflol: :roflol:

he bu arada ben yine yanlış anladım sanırım yaaa kusra bakmayın tansiyon iyi değil :)) kız evine çeyiz sermek yok bizde öyle onu yapmıcam... bizde ev düzmesinde seriliyo ya çeyiz onu dedim benn az bişi şey ederim diye :))

ne gerek varrr çehiz sermeyee amann..bide çehiz serilirken dantelleri felan toplu iğneliyozya iğne kalırsa çehizi toplarken gelinle damat geçimsiz kavgalı olurmuş hep kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…