-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

anladımm canım çokk sağol
sanırım bende bu modeli yaptıcam ama ben çiçek takarım belki
saçlarım siyah inşş seninki gibi güzel durur

yaptır tabii canım.. ben çiçek hiç düşünmedim dediğim gibi nişanlık renkli ve renkli abiye giyenler de çiçek takacaktı biliyodum.. ee dedim taç takım gelinim ayol farkım olsunn :))boshayallersmile

ben hep düğünüde düşünerek haraket ettim saçımda da öyle oldu.. duvak takmıcam dedim topuz istemedim dağınıklı bişi olsun dedim.. kuaförümde çok iyidir sağolsun bu güzel modeli çıkardı bana ve içime çok sindi gerçektenn zemuszemus olur senin saçlarında güzel neden olmasınnnnn kaydirigubbakcemile5

prova resmini görmeyenler görmüş çok sevindim.Yorumlarınıza teşekkürler kızlar,zayıfladım mı evet te o kadar devasal boyutta bir fark oluşmadı henüz

ben gene göremedim yaaa offff mafoldumben

selamlarr.
ada cnm yine kaçırdım ben resmi yaa off

ben de kaçırdım ben deee mafoldumben

bunalr canım umarım anlaşılır :)) Alnım açık benim ve minik saçlar var o yüzden geriye dümdüz yakışmıyo :))

ayyyy, çok hoş olmuşsun canımmm opuyorumnanaktan

şaka gibi
yalnız kaldınız ve kurtlar vadisimi dediakannehir

günün çok güsel geçmiş ama sonunu sevmedim lmaz:
vadi mi kusur kalmış kıs

canım hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin .10 nisan bizim içinde heyecanlı bir gün olucak senin nişan gülsünün düğün...hadi bakalım hayırlısı canlarım

bu arada herkeze selam kızlar

sağol canımm. Amin. sizinle paylaşmak bile ne büyük güzellik anlatamam. zemuszemus

ana benden başka hastalar da varmış forumda ( geçmiş olsun kızlar...

ya 2 gündür tansiyonum yerlerde benim ya yükselmiyo bir türlü.. dün dışarı çıktık ya çantamda tansiyon aleti ölçtürüyorum iboya saat başı..( inat ettim o kadar ısrara hastaneye de gitmedim..( ama bu akşam acil yolu gözüküyo bana kafamı tutamıyorum bide boğazlar......... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…