-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmiş olsun herkese güzeller. çeyiz peşinde koşcaz diye heba ettik kendimizi.
e bi yorgun da burada var.

sağol cnm:1hug:
ee napıyon kıss aldın mı yeni bişilersengözlerimebaksanab

napim kıss koşturuyorum..dün avize lamba falan bakmaya çıktık fikir edindik ama birkaç yere daha bakmadan almadık tabii..opuyorumnanaktan

yeni bişiler alamadım geçtiğimiz hafta çünkü kardeşimin evine birşeyler bakmaya çıktık gelin geldi 5 günlüğüne yurtdışından.. eşya mobilya perde halı derken onlara koşturdumm :)) ama onlara bakarken bende fikirler edindim...

alacak öle çok büyük bişi kalmadı canım öle ıvır zıvırlar iştee :)) alayım sana söylemezmiyim hemmm :))

unutma beniisempatiksalakcinni

hatige sanada geçmiş olsun cnm
vucut yorgun düşünce oluyo bu
geçen yıl mayıs ayıydı
sabah bi kalktım oda öle böle değil hızla dönüyo
tabi o dönünce midem bulanıyo
tansiyon bulunamıyo sıfırlanmış
sora nişanlım gelip arabayla götürmüştü sağlık ocağına
ilaçla dengeledik ve 2 gün yatmamı dinlenmemi söledi
tabi bunu duyan nişanlım 2 gün boyunca başımdaydı ayağa kalkmamam için :kedi:

dilekkkkkkkk burdaysan şu adanın gelinliğini bi ekle de görüverem yaa haftasonundan beri onu bekliom sempatiksalakcinni

slm grace

mutlusun nasıl gelinliğin resmi var mı

İlk defa gelinlik giymenin verdiği heyecanla resmimimi çekmeyi unuttum o kadar güzel bi duygu ki rabbim herkese nasip etsin.Salı günü provam var o zaman çekcem resmimi şimdiden çok heyecanlıyım kırık beyaz boyundan bağlamalı saten ve fransız gipürlü bi gelinlikopuyorumnanaktan

çok sağol canımcım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…