-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sen biras dinlen yavyumm bak iyi değilsin:roflol:

ne gerek varrr çehiz sermeyee amann..bide çehiz serilirken dantelleri felan toplu iğneliyozya iğne kalırsa çehizi toplarken gelinle damat geçimsiz kavgalı olurmuş hep kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile

aayy ne saçma yahusempatiksalakcinni

biliyorum bu anlar çok güzel anlar tatlı telaşlar ama bi o kadar da stresli anlar yaa kurdeşen dökcem haabenneyaptımki

sempatiksalakcinni bencedee arkadaşımın çehizini toplarken annesı gelip gidip iğne varmı diye bakmıştııı sempatiksalakcinni

ben de eve yerleştirme babında demiştim hatişim.

aynen canım. mutluluk ve stres kardeş gibiler sanki. özellikle aşkcanlarımıza iyi ve sabırlı davranmamız gerekiyor.

ayyy garibim zaten en çok onun başı ağrıyo maalesef ona patlıyorum o da sağolsun anlayışla karşılıyo peki aşkım tatam aşkım sen nasıl istersen aşkım,,avutuyo iştee.Şu aralar sinek çarpsa ağlıycak durumdayım bir de nasılsın die soranlar sanki küfür edio gibi gelio inanılmaz sıkıntı yaptı gel mayıs geeel gel

bu siteyi bulmam bi tesadüf deil allahtan iyi ki bulmuşum yalnız değilimm ve benim durumumda olan bir sürü tatlı bayaaan var burda hihoyyyt

ben de eve yerleştirme babında demiştim hatişim.

tek ben değilmişim öyle anlayan kaydirigubbakcemile5

her tatlı şeyin bir zorluğu var işte...
ayyy ben kötü oluyorum yaa
gidip dinleneyim biraz:umursamaz:

sen biras dinlen yavyumm bak iyi değilsin:roflol:

biricikim valla yat dinlen.. bilmiyorumkismile bende hiç iyi değilim valla yaaa doğru söylüyosun işlerimi toparlıyıp çıkıcam birazdan :1no2:

öyle oluyor canım. aileler,ev vs.. meselelr başlayınca durulmuyor. ben ki, öyle hemen ağlayamam -daha doğrusu başkası yanında ağlayamam- ama dediğin gibi başlıyorum gözyaşı dökmeye. Allah ayırmasın hiç.

sizin tarih durumları nasıl. mayısta mı evleniyorsunuz

hoşbulduk sakardeniz=)

kızlar okuyamadım ama birinin canı sıkkın galiba
evet aileler girince iş karışıyor galiba birz ama sabırlı olmak lazım

evet cnm u arada yeni gördüm sanırım yeni nişanlanmışsın mutluluğunuz daim olsun. :Saruboceq: benim düğün mayısın 16 sında bir yıl nişanmlı kaldık nişanlım şehir dışında çalışıyor ben de şehir dışına gitcem ailemden uzak kalcam senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…