- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.441
sen biras dinlen yavyumm bak iyi değilsin:roflol:he bu arada ben yine yanlış anladım sanırım yaaa kusra bakmayın tansiyon iyi değil :)) kız evine çeyiz sermek yok bizde öyle onu yapmıcam... bizde ev düzmesinde seriliyo ya çeyiz onu dedim benn az bişi şey ederim diye :))
ne gerek varrr çehiz sermeyee amann..bide çehiz serilirken dantelleri felan toplu iğneliyozya iğne kalırsa çehizi toplarken gelinle damat geçimsiz kavgalı olurmuş hep kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile
he bu arada ben yine yanlış anladım sanırım yaaa kusra bakmayın tansiyon iyi değil :)) kız evine çeyiz sermek yok bizde öyle onu yapmıcam... bizde ev düzmesinde seriliyo ya çeyiz onu dedim benn az bişi şey ederim diye :))
biliyorum bu anlar çok güzel anlar tatlı telaşlar ama bi o kadar da stresli anlar yaa kurdeşen dökcem haa benneyaptımki
her tatlı şeyin bir zorluğu var işte...
ayyy ben kötü oluyorum yaa
gidip dinleneyim biraz:umursamaz:
aynen canım. mutluluk ve stres kardeş gibiler sanki. özellikle aşkcanlarımıza iyi ve sabırlı davranmamız gerekiyor.
ben de eve yerleştirme babında demiştim hatişim.
her tatlı şeyin bir zorluğu var işte...
ayyy ben kötü oluyorum yaa
gidip dinleneyim biraz:umursamaz:
sen biras dinlen yavyumm bak iyi değilsin:roflol:
bu siteyi bulmam bi tesadüf deil allahtan iyi ki bulmuşum yalnız değilimm ve benim durumumda olan bir sürü tatlı bayaaan var burda hihoyyyt
herkesee merhabaaa a.s.
geçmişi okuyamadım ama yine epeyce muhabbet olmuş maşallah kaydirigubbakcemile3
ayyy garibim zaten en çok onun başı ağrıyo maalesef ona patlıyorum o da sağolsun anlayışla karşılıyo peki aşkım tatam aşkım sen nasıl istersen aşkım,,avutuyo iştee.Şu aralar sinek çarpsa ağlıycak durumdayım bir de nasılsın die soranlar sanki küfür edio gibi gelio inanılmaz sıkıntı yaptı gel mayıs geeel gel
herkesee merhabaaa a.s.
geçmişi okuyamadım ama yine epeyce muhabbet olmuş maşallah kaydirigubbakcemile3
öyle oluyor canım. aileler,ev vs.. meselelr başlayınca durulmuyor. ben ki, öyle hemen ağlayamam -daha doğrusu başkası yanında ağlayamam- ama dediğin gibi başlıyorum gözyaşı dökmeye. Allah ayırmasın hiç.
sizin tarih durumları nasıl. mayısta mı evleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?