- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.681
selamlar herkese
hastalar iyileşti mi
nasılsınız bakalım
evet ya davetiyeye çok paralar vermek çok saçma
speedy ne hız kız bu böyle iki akşamda paspas bitiriyosun maşallah sana
yaaaaaa bir yandan sizle konusmak istiyorum ama bir yandan da dinlenmek,bu hastalik feci birsey hangi arada derede ben bu derece usuttum anlamadim ki,resmen ates fiskiriyor agzimdan gozumden,birde yas akiyor goren agliyorum saniyor,Yatagimin icinden yaziyorum simdi,bir harfe basiyorum bekliyorum sonra bir daha basiyorum hic gucum kalmamis dun aksamdan beri annemin icirdigi portakal ve nar suyunun haddi hesabi yok,bakalim Bedi bey de yanima gelecekti ses soluk yok henuz kendisinden,amannnnnn kapris yapmaya bile halim yok kizlar oyle hastayim yani kaydirigubbakcemile3
bizim davetiyedede fotomuz vardı kime gitsem dolaplarına yapıştırmışlar opuyorumnanaktan herkesin dolap süsü oldukkaydirigubbakcemile3
evet ya davetiyeye çok paralar vermek çok saçma
speedy ne hız kız bu böyle iki akşamda paspas bitiriyosun maşallah sana
bizim davetiyedede fotomuz vardı kime gitsem dolaplarına yapıştırmışlar opuyorumnanaktan herkesin dolap süsü oldukkaydirigubbakcemile3
yaaaaaa bir yandan sizle konusmak istiyorum ama bir yandan da dinlenmek,bu hastalik feci birsey hangi arada derede ben bu derece usuttum anlamadim ki,resmen ates fiskiriyor agzimdan gozumden,birde yas akiyor goren agliyorum saniyor,Yatagimin icinden yaziyorum simdi,bir harfe basiyorum bekliyorum sonra bir daha basiyorum hic gucum kalmamis dun aksamdan beri annemin icirdigi portakal ve nar suyunun haddi hesabi yok,bakalim Bedi bey de yanima gelecekti ses soluk yok henuz kendisinden,amannnnnn kapris yapmaya bile halim yok kizlar oyle hastayim yani kaydirigubbakcemile3
aynıyız ada yatagın içinde yazıorum bogazım fena bak limon suyu karabiber bal karısımını 1 kasık al bişeyin kalmaz dun akşam ölecem sandım şimdi iyiyim biraz ama asırı halsizim
ıkea olabilir cute orada genelde avizeler ucuz bide şişhanede zaten sırf avizeciler şişhane de .
saol cnm hafta sonu ikea ya gittik zaten. şişhane hmm,oki orayada bakarız . ben istanbula yeni geldiğimden pek bilmiyorum ne nerededir . merci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?