-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok önem veriyodum ben davetiyeye ki kuzenim resim bastırmıştı davetiye olarak.. dağıtmaya beraber gitmiştik birkaç akrabamıza.. içini açıp baktılar solonu öğrendiler evde ufaklık vardı eline oyuncak diye verdiler ee oda tabi naptı karaladı yırttı dedim yazık günah...

nişan davetiyemide normal fiyatlarda bastırdım düğünü de öyle yapıcam valla :)) bize de geliyo ne davetiyeler annem arkasına tv den tarif falan yazıyo hehehe :))

walla öle o yuzden ne gerek var o kadar para vermeye :))) bende öle yapıom bakıom ediom atıom bilmiyorumkismile

selamlar herkese
hastalar iyileşti mi
nasılsınız bakalım

evet ya davetiyeye çok paralar vermek çok saçma
speedy ne hız kız bu böyle iki akşamda paspas bitiriyosun maşallah sana

selamlar herkese
hastalar iyileşti mi
nasılsınız bakalım

selam tatlım hg..:)) bi hasta bendim bugün daha iyiyim ilaçlar iyi geldi çok şükür :)):dance:

yaaaaaa bir yandan sizle konusmak istiyorum ama bir yandan da dinlenmek,bu hastalik feci birsey hangi arada derede ben bu derece usuttum anlamadim ki,resmen ates fiskiriyor agzimdan gozumden,birde yas akiyor goren agliyorum saniyor,Yatagimin icinden yaziyorum simdi,bir harfe basiyorum bekliyorum sonra bir daha basiyorum hic gucum kalmamis dun aksamdan beri annemin icirdigi portakal ve nar suyunun haddi hesabi yok,bakalim Bedi bey de yanima gelecekti ses soluk yok henuz kendisinden,amannnnnn kapris yapmaya bile halim yok kizlar oyle hastayim yani kaydirigubbakcemile3

bizim davetiyedede fotomuz vardı kime gitsem dolaplarına yapıştırmışlar opuyorumnanaktan herkesin dolap süsü oldukkaydirigubbakcemile3

aynıyız ada yatagın içinde yazıorum bogazım fena bak limon suyu karabiber bal karısımını 1 kasık al bişeyin kalmaz dun akşam ölecem sandım şimdi iyiyim biraz ama asırı halsizim

motor taktırdık şakkıdışakkıdı
hırs yaptım bi 500 gram daha örerim bugün sırnaşık şeysırnaşık şey

bizim davetiyedede fotomuz vardı kime gitsem dolaplarına yapıştırmışlar opuyorumnanaktan herkesin dolap süsü oldukkaydirigubbakcemile3

eee bizim en yakınlar saklar albume falan koyar ama mahalleden*işyerlerinden falan da çağırıyoruz atan bide yırtmaz falan lmaz:

oyyy aman Adacım iç sen yinee bol bol portakal suyu falan.. çok şükür ben işe gelebildim bugün :)) dinlenmeden geçmiyooo zaten boll boll dinlen misss zemuszemus

slm kızlar..herhalde herkes evlilik telaşında :) bişi sorucam eviniz için avize aldınızmı ? ben biraz bakındım beğendiklerim çok pahalı :S bildiğiniz,önerdiğiniz yerler varmı ?

saol cnm hafta sonu ikea ya gittik zaten. şişhane hmm,oki orayada bakarız . ben istanbula yeni geldiğimden pek bilmiyorum ne nerededir . merci

Nasıl Fatih Gelinlikçiler çarşısı olarak biliniyor ise Şişhane de öyle avizeciler ile dolu.
Ikea ya baktıysa oraya da bak canım ıstanbulda neredesin uzak mısın? kaydirigubbakcemile2

maalesef uzak,beylikdüzü :S ama eminönü tarafına gitmiştim,bindallı almak içinde mahmutpaşa gittim. yine buradan yardımcı olan arkadaşların sayesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…