-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hatige merhaba. Sen gelinlik işini ne yaptın?

merhaba tatlım.. gelinlik için erken benim daha ev işi eşyalar falan bitsin.. rahat rahat bakcam gelinlik..olumunekankayizsmile onu bırakıcam geniş zamana :)) kafamda belli modeller var zaten.. hem şöle çıksın yeni modeller vitrinlereee bakimm :)) kaydirigubbakcemile3

Anladım canım. Benim görümcem de temmuz ayında evleniyor. O daha yeni verdi. Bana da geç kalmayın ancak hazır olur diyorlar. Telaş yaptım :SS

benmde temmuzda dügünüm bu hafta gidip vericem.cünkü yetişmez dio gelinlikçiler millet sıraya yazdrms adını bilmiyorumkismile

Anladım canım. Benim görümcem de temmuz ayında evleniyor. O daha yeni verdi. Bana da geç kalmayın ancak hazır olur diyorlar. Telaş yaptım :SS

yok tatlım yaa bence erken daha kulak asma sen onlara..aceleye getirmek istemiyorum bende şimdidien bakıyorum fikirler ediniyorum ama erken bence daha..

istediğim ne biliyomusun alacaklarımız tamamen bir an önce bitirmek ve kendime zaman ayırmak.. gelinlikti ayakkabıydı damatlıktı falan bayanssulusmile alacak çok bişiyim kalmadı zaten evdeki inşaat biticek.. mobilya ve ıvır zıvır şeyler var.. kaydirigubbakcemile5
24 temmuz da kardeşimin düğünü var onda ne giyeceğim sardı önce benii :))

benmde temmuzda dügünüm bu hafta gidip vericem.cünkü yetişmez dio gelinlikçiler millet sıraya yazdrms adını bilmiyorumkismile

gerçi şöyle bişi var temmuz da çok düğün oluyo ki bu sene ramazan da erken olduğu için.. yoğunluk doğrudur sizin anca.. benim eylül olacağı için haziran gibi uygun sanki.. :))

Desene seninle aynı zamanlarda benzer telaşlar yaşayacağız :)) Benim görümcem de 18 inde evleniyor. Benim daha onu düşünmeye fırsatım olmadı. Biz belirledik sayılır eşyaları bir fikrimiz oldu; sadece gidilip alınacak o kadar. Damatlığı 1 ay önce almıştık zaten. Bizim de tadilat işlerimiz var daha. Çeyiz açısından benim eksiklerim daha çok.

gerçi şöyle bişi var temmuz da çok düğün oluyo ki bu sene ramazan da erken olduğu için.. yoğunluk doğrudur sizin anca.. benim eylül olacağı için haziran gibi uygun sanki.. :))

senin için erkenmiş canım sen az daha bak göz gezdir :)) bizelerin gelinliklerine falanda bak bayanssulusmile

Allah kolaylık versin hepimize ilk başta.. evet aynı telaşları yaşayacağız tatlım gerçekten..boshayallersmile benim erkek kardeşim evleniyo 2 kardeşiz zaten o yüzden elbise arayışlarına girdim yavaş yavaş diktirme yapabilirim gerçi var güzel diken bi modacımız bakalım :)) 2 ay arayla 2 düğün annnemdeki telaş varya fena yanii bilmiyorumkismile

mobilyaları bizde belirledik oluştu kafamızda alıcaz son kez daha bakıp, tadilat işide devam ediyor mutfak falan kaldı işte.. ama çeyiz açısından eksiklerim yok gibi çok şükür olanlarda ufak tefek şeyler kaydirigubbakcemile5 bizim senle aynımıydı düğünler ay karıştırosam özür dilerim..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…