G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.961
cute senin düğün ne zaman?
9 mayıs cnm
Hatige merhaba. Sen gelinlik işini ne yaptın?
merhaba tatlım.. gelinlik için erken benim daha ev işi eşyalar falan bitsin.. rahat rahat bakcam gelinlik..olumunekankayizsmile onu bırakıcam geniş zamana :)) kafamda belli modeller var zaten.. hem şöle çıksın yeni modeller vitrinlereee bakimm :)) kaydirigubbakcemile3
9 mayıs cnm
Anladım canım. Benim görümcem de temmuz ayında evleniyor. O daha yeni verdi. Bana da geç kalmayın ancak hazır olur diyorlar. Telaş yaptım :SS
benmde temmuzda dügünüm bu hafta gidip vericem.cünkü yetişmez dio gelinlikçiler millet sıraya yazdrms adını bilmiyorumkismile
yok tatlım yaa bence erken daha kulak asma sen onlara..aceleye getirmek istemiyorum bende şimdidien bakıyorum fikirler ediniyorum ama erken bence daha..
istediğim ne biliyomusun alacaklarımız tamamen bir an önce bitirmek ve kendime zaman ayırmak.. gelinlikti ayakkabıydı damatlıktı falan bayanssulusmile alacak çok bişiyim kalmadı zaten evdeki inşaat biticek.. mobilya ve ıvır zıvır şeyler var.. kaydirigubbakcemile5
24 temmuz da kardeşimin düğünü var onda ne giyeceğim sardı önce benii :))
Bende bir hafta önce evleniyosun ben de 16 mayısta evleniyorum tatlım
gerçi şöyle bişi var temmuz da çok düğün oluyo ki bu sene ramazan da erken olduğu için.. yoğunluk doğrudur sizin anca.. benim eylül olacağı için haziran gibi uygun sanki.. :))
ben geldimmmmmmmmmmm
hala hastayim ve bugun de evdeyim ama biraz daha iyi gibiyim
bir de sizleri ozledimmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmm
hala hastayim ve bugun de evdeyim ama biraz daha iyi gibiyim
bir de sizleri ozledimmmmmm
Desene seninle aynı zamanlarda benzer telaşlar yaşayacağız :)) Benim görümcem de 18 inde evleniyor. Benim daha onu düşünmeye fırsatım olmadı. Biz belirledik sayılır eşyaları bir fikrimiz oldu; sadece gidilip alınacak o kadar. Damatlığı 1 ay önce almıştık zaten. Bizim de tadilat işlerimiz var daha. Çeyiz açısından benim eksiklerim daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?