- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.941
günaydın kızlarrrrrrrrrrr :))
haklısın nisan yağmuru rahatlattın beni.N biliyim canım yaaa hayatımda ilk kez tadacağımız duygular bunlar o yüzden herşeyin usulüne göre olmasını istemiştim ben
günaydınnnnnnnnnnnbayanssulusmile
mutlusun okudum geçmişi bohça sorunu var sanırım.. sorun da demeyelim aslında.. bende nisan gibi düşünüyorum açıkçası.. bohça falan takılma boşver tatlım sen..
bayanssulusmilezemuszemus
Ben hep teyzemin kızlarında dayımın kızlarında görmüştüm o zamanlar bende çok meraklanırdım bu bohça hazırlama olayına belkide ondan bu kadar çok bohça hazırlamaya meraklıyım kaydirigubbakcemile3
bahcen kurumus girde toplaaasırnaşık şey
hatice sendemi ırgatlık ediyon bacım :) bende yapıyodum ama evimde neyim yok şuan yeni taşındım. iş yerindede facebook yasaklı girilmiyoahh tarlam bakımsız kaldı :)
bizde hiç bohça olayına girmedik,annem olurmu öle fln dedi ama ben yok gerek dedim hoş kayınvalide tarafındanda hiç ses çıkmadı ..zaten bu konuya girmeyelim yaralıyım yani,sanki gizli kaçak evleniyoruz ,ihtiyacınız varmı diyen bile yok
bahçemi hallettim, hediyelerimi yerleştirdim , hediyelerimi bende gönderdim ektim biçtim dursun biraz :)) sen naptın kurutmaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bacım ırgatlık ediyom valla "hatice Ana'nın çiftliği" ismide kaydirigubbakcemile3oyy kıyamam yaa evine net bağlansın devam edersin, iş yerinde yasaklı olması ne kötüklava: :umursamaz: neyse benim herbişey serbest.. :))
bende ektim biçtim hediye aldım verdim şidmi dnlenioorum sempatiksalakcinni
anam farmville manyagımı var burda benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?