-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Geçenlerde bi banyo seti görmüştüm mavili turunculu üzerinde dairesel çizgiler filan vardı üstelik 7TL öle basit bişey gibi görünmüyodu onu alıpta götürebilirm sağol ece kaydirigubbakcemile2

mutlusun okudum geçmişi bohça sorunu var sanırım.. sorun da demeyelim aslında.. bende nisan gibi düşünüyorum açıkçası.. bohça falan takılma boşver tatlım sen..

haklısın nisan yağmuru rahatlattın beni.N biliyim canım yaaa hayatımda ilk kez tadacağımız duygular bunlar o yüzden herşeyin usulüne göre olmasını istemiştim ben

her zmn herşey istediğimiz gibi olmuyor cnm
biz karşılıklı anlaştık ama yapmıcaz die
ondan sorun olmadı
sizde konuşulumadı ve gelmediyse eğer boşver sende yapma
ve kndnide üzme sakın

mutlusun okudum geçmişi bohça sorunu var sanırım.. sorun da demeyelim aslında.. bende nisan gibi düşünüyorum açıkçası.. bohça falan takılma boşver tatlım sen..

Ben hep teyzemin kızlarında dayımın kızlarında görmüştüm o zamanlar bende çok meraklanırdım bu bohça hazırlama olayına belkide ondan bu kadar çok bohça hazırlamaya meraklıyım kaydirigubbakcemile3

bizde hiç bohça olayına girmedik,annem olurmu öle fln dedi ama ben yok gerek dedim hoş kayınvalide tarafındanda hiç ses çıkmadı ..zaten bu konuya girmeyelim yaralıyım yani,sanki gizli kaçak evleniyoruz ,ihtiyacınız varmı diyen bile yok

rica ettim mutlusun
bak sorunu halletmiş oldum böylece hem sen rahat olursun hemde o mutlu olur
hatigee napıyosun

hatice sendemi ırgatlık ediyon bacım :) bende yapıyodum ama evimde neyim yok şuan yeni taşındım. iş yerindede facebook yasaklı girilmiyo ahh tarlam bakımsız kaldı :)

ya benim kuzenlerde hep hazırladı ve onlara da geldii :)) bende hiç istemedim şu bohça olayını büyük konuşmuşum.. söz bohçasıda hem geldi hem götürdük, nişan bohçasıda hem geldi hem götürdük :)) diyorum ya hiç istemedim bohça falan büyük konuşmuşum kaydirigubbakcemile3

bu kadar sıkıntı yapmayın kızlar ya inanın kendinizi üzmeye degmez içnizden gelirse yaparsınız yok gelmiyosa yapmayın

bahcen kurumus girde toplaaasırnaşık şey

bahçemi hallettim, hediyelerimi yerleştirdim , hediyelerimi bende gönderdim ektim biçtim dursun biraz :)) sen naptın kurutmaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatice sendemi ırgatlık ediyon bacım :) bende yapıyodum ama evimde neyim yok şuan yeni taşındım. iş yerindede facebook yasaklı girilmiyo ahh tarlam bakımsız kaldı :)

evet bacım ırgatlık ediyom valla "hatice Ana'nın çiftliği" ismide kaydirigubbakcemile3oyy kıyamam yaa evine net bağlansın devam edersin, iş yerinde yasaklı olması ne kötü klava: :umursamaz: neyse benim herbişey serbest.. :))

Bizde görmemişiz ya bizim adetlerde sorulur gelin yok dese bile erkek tarafı yapar yapacığını ben böyle gördüm o yüzden dert oldu ya zaten içime...Boşverelim en iyisi biz nişanlımızla sevdiğimiz adamla mutlu olalım da gerisine de kaşıyıverelimmmmmmmm.... kolumuzuu heheheheh a.s

bende ektim biçtim hediye aldım verdim şidmi dnlenioorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…