-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

saolun kızlar,valla hazırlıklar tam gaz dvm ediyoo.ah hatige o ıvır zıvırlar varya zaten bitmiyo cnm. sanırım düğün günene kdr bitmicek bnm :) hatta bazı şeleride evlilikten sonraya bırakabilirim ,yoruluyorum valla yeter ne eziyet edicem kendime evlendikten sonra alınmaz die bişi yok ya yani :)

sagolun kizlar siddetli bir usutme geciriyormusum ciddi bir grip olayi yani,bir suru ilac falan ehhh iste pazartesi gunu oglenden bir ciktim isyerinden daha da gitmedim yarin giderim artik.Dun Bedi geldi eve yanima :) bir suru meyve almis portakal suyu sikyrrr iciriyor falan bana ayy dedim noluyoruz,ne olacagiz yavrum dugune 38 gun var seni iyilestirmem lazim demez mi,ya dedim bir git basimdan yaaaaa kaydirigubbakcemile3

yeni arkadaslar var aramizda hos gelmisler,ne guzel avcilar'a yakin birileri gelmis topige yawww :)))

lepi neler yaptin kusum merak ettik seni gelisme var mi???

haklıısn canım herkes öyle söylüyo biliyomusun ıvır zıvır bitmiyo diye.. evlendikten sonra alıcaz artık aklımıza gelen eksikliğini hissettiğimiz şeyleri :)) yanii evlendikten sonrada neler alınır nelerr kaydirigubbakcemile5

adacım yaa anlatımın mest ediyor yine :)) bak sevgilin günleri sayıyo iyileştirmek istemezmi seni kuzumm :)) kaydirigubbakcemile3

kızlar kartal yuvası geldikaydirigubbakcemile2
iş çıkışı nişanlıma bişiler alıcam
doğum gününü kara kara düşünüyodum
kartal yuvası ayağıma kadar geldi

Evet hatice aynı gün düğünlerimiz. Bizim daha tadilat işleri başlamadı; kiracı var evde henüz çıkmadı. Kardeşinin düğünü için nasıl bir abiye diktirmeyi planlıyorsun?

lepi neler yaptin kusum merak ettik seni gelisme var mi???

hoşgördüüüm:kedi:

ada bişi yok ev arıoz daha dorusu aramaya devam etcez yarından itibaren
tarihi öne alamicaz bu durumda eylül olcak gibi bakalım hayırlısı
bi yandan da ev alındıktan sonra neyi nerden alırız araştırması içindeyim
beyaz eşya mobilya halı falan işte öel yanikafamçokkarıştı

adacım yaa anlatımın mest ediyor yine :)) bak sevgilin günleri sayıyo iyileştirmek istemezmi seni kuzumm :)) kaydirigubbakcemile3

bu bas agrisi ve burun akintisiyla ancak bu kadar yazabildim aslinda yazacak cok sey var kusum,Bedi'nin annemle babam icerdeyken ben bir Ada'ya bakayim deyip yanima gelmesi kasla goz arasinda beni opmeye calisirken kopegimin gelip ona havlamasi bizim kopegin durup dururken havlamayacagini bilen annemlere Bedi'nin rezil olmasi kopegi sessizce bir kosede sIkIstirmaya calisirken ayagini kapinin kosesine vurmasi cocuk curuge cikti bir beni opecek diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…