- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.981
selamın hello bayanlar:ecrin_bebek:
senin için erkenmiş canım sen az daha bak göz gezdir :)) bizelerin gelinliklerine falanda bak bayanssulusmile
hele bi gidimde bugün resim çektirmiolarki gıcıklarrrrnaniknanikevet canım sizinkilere bakmazmıyımm.. aklinialirimsmile bi paylaşında şenlensizn gözümüz gönlümüzz :hulya:
saolun kızlar,valla hazırlıklar tam gaz dvm ediyoo.ah hatige o ıvır zıvırlar varya zaten bitmiyo cnm. sanırım düğün günene kdr bitmicek bnm :) hatta bazı şeleride evlilikten sonraya bırakabilirim ,yoruluyorum valla yeter ne eziyet edicem kendimeevlendikten sonra alınmaz die bişi yok ya yani :)
9 mayıs cnm
sagolun kizlar siddetli bir usutme geciriyormusum ciddi bir grip olayi yani,bir suru ilac falan ehhh iste pazartesi gunu oglenden bir ciktim isyerinden daha da gitmedim yarin giderim artik.Dun Bedi geldi eve yanima :) bir suru meyve almis portakal suyu sikyrrr iciriyor falan bana ayy dedim noluyoruz,ne olacagiz yavrum dugune 38 gun var seni iyilestirmem lazim demez mi,ya dedim bir git basimdan yaaaaa kaydirigubbakcemile3
Bende bir hafta önce evleniyosun ben de 16 mayısta evleniyorum tatlım
hele bi gidimde bugün resim çektirmiolarki gıcıklarrrrnaniknanik
kızlar kartal yuvası geldikaydirigubbakcemile2
iş çıkışı nişanlıma bişiler alıcam
doğum gününü kara kara düşünüyodum
kartal yuvası ayağıma kadar geldi
Allah kolaylık versin hepimize ilk başta.. evet aynı telaşları yaşayacağız tatlım gerçekten..boshayallersmile benim erkek kardeşim evleniyo 2 kardeşiz zaten o yüzden elbise arayışlarına girdim yavaş yavaş diktirme yapabilirim gerçi var güzel diken bi modacımız bakalım :)) 2 ay arayla 2 düğün annnemdeki telaş varya fena yanii bilmiyorumkismile
mobilyaları bizde belirledik oluştu kafamızda alıcaz son kez daha bakıp, tadilat işide devam ediyor mutfak falan kaldı işte.. ama çeyiz açısından eksiklerim yok gibi çok şükür olanlarda ufak tefek şeyler kaydirigubbakcemile5 bizim senle aynımıydı düğünler ay karıştırosam özür dilerim..bilmiyorumkismile
slm canım hşq
hg canımm
lepi neler yaptin kusum merak ettik seni gelisme var mi???
cnm bnm nişanlı kızlar bölmünde düğün listesine ekledim senide opuyorumnanaktan
kızlar kartal yuvası geldikaydirigubbakcemile2
iş çıkışı nişanlıma bişiler alıcam
doğum gününü kara kara düşünüyodum
kartal yuvası ayağıma kadar geldi
adacım yaa anlatımın mest ediyor yine :)) bak sevgilin günleri sayıyo iyileştirmek istemezmi seni kuzumm :)) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?