- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.081
kizlar ev hanimi modumla sizlere simdi pratik bir bilgi sunuyorum,Derya Baykal izliyorum simdi o soyledi :)
kocalariniz pantalonlari mi parliyor hic uzulmeyin hemen bir cig patatesi ortadan ikiye bolun ve boldugunuz kisimi pantalonun parlayan kismina surun daha sonra da fircalayin dedi,benden soylemesi hanimlar belki isinize yarar aklinizda bulunsun kaydirigubbakcemile3
kizlar ev hanimi modumla sizlere simdi pratik bir bilgi sunuyorum,Derya Baykal izliyorum simdi o soyledi :)
kocalariniz pantalonlari mi parliyor hic uzulmeyin hemen bir cig patatesi ortadan ikiye bolun ve boldugunuz kisimi pantalonun parlayan kismina surun daha sonra da fircalayin dedi,benden soylemesi hanimlar belki isinize yarar aklinizda bulunsun kaydirigubbakcemile3
kizlar biz de garanti ile aldik25 pesinat vardi elimizde 40 Tl cektik geri odemesi 870 tl aylik . 5 yillik cektik yani 60 ay odeyecegiz,nasipse dugunden sonra 4,5 yil kalmis olacak.
casperim siz Ank. neresinden aldiniz kusum evi
aynen ben de katiliyorum sana tatlim evin belli olmadan almak pek mantikli degil parani biriktirmek ve sonrasinda odanin tarzina gore almak en uygunu
bende oyüzden aldırmadım anneme
beyaz eşyamıda almadım
bazıları yatak odası takımını bile alıyo önceden
odam büyükmü küçükmü bilmiyomki nie alayım dimi
şuan masa örtülerine kadar almadım
dün alalım diye annem ısrar etti madsaya uymazsa karışmam dedim aldırmadım
yatak odası halısı da aynen dediğiniz gibi belli olan bişi değil
ama bi salonun yapısı hemen hemen aynıdır
büyüklükleri bellidir
e eşya olarak kafada bişiler şekillenmişse salon için alınabilir gibi gelio bana
salonu alcaz sanırım biz iki tane 4 m2 elbet biyere koyarım oturma odası var daha nasılsa dimi
slm kk güzel gelinleriiiopuyorumnanaktan
hşb canım tşk nasılsınız
lepi cim annem benim icin 2 sene once almis 4 metre kare 2 tane hali deseni herseyi super cok ta modern duruyor bana gore ama gel gor ki salonumun koltuklarinin rengine uymayacak sanirim koltuklar geldikten snra eve halilari da yerlestirecegiz ben olacagini hic beklemiyorum ama annemi de kirmak istemiyorum zaten uymadigini gorunce o diyecek kizim bunlar olmadi diye,ama demek istedigim ne gerek var di mi gereksiz masraf yapmis zamaninda o halilarin parasini bir kenera koysaydi daha iyi olacakti
adacım ben şimdi seçicem zaten rengi falan sorun olmaz gibi neyse bi bakalım kısmet artık
bu arada maşallah baya uyguna almışsınız evi biz burda 120000 e bulamıoz:S
ohh 120000 liraya ben burda çokk rahat bi şekilde 2 ev alırım ya
yani yeni kaloriferli falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?