-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bide morgage var canm peşinatınız yok ise iyi oluyor vadesini de uzatıyorlar. 120*150 ay falan sanırım.
Hakan araştırmıştı biraz.

eeee Bende Gizem bu arada :jeyyar:

hmm tamam canmm pazar günü taşncaz inşş ama daha evin boyası yapılıyoo inş biterr ve bi aksilik olduu mutfak dolabimiz biz taşndktan sonra gelecek :))) bakalm ne kadar mutfaksiz oturcazz

Mutfağın kırmızı mı olacak
Bizim alacağımızn evin mutfağının da değişmesini isterim kısmetr gerçi kaydirigubbakcemile3

lepi cim gidilir saniyorum,Bedi'ye sorar yazarim sana

dilegim canim sen de mi hastaydin kuzum pardon o zaman yavru kusum,ben inatla yatmiyorum su anda aslinda feci kotuyum ama 2 gundur yatmaktan sirtim agridi ya

canım benim sakın o kadar uzun vadeli borçlanmayın bak sakınn
benim teyzemin oğlu karı koca muhasebeciler
ellerinde doğru düzgün hiçbir birikim olmadan 10 yıllık kredi çektiler
120 bin lira aldılar 230 bin lira ödicekler
ve inan ki maddi olarak çok zorlandılar
yani insan 2 sene sonrasını göremiyo
birde çocuğun olduğunu düşün sen 6 ay çalışmıcaksın sıkıntı yaşarsınız

lepii siz mi ev alıcaksınız canmm kaçırdm benn
"cevap vermiştim kaçırmışsın canım evet krdi ile ama daha ev ortada yok ki krediyi nerden çekcez karar vermedik
ama okuduğum kadarıyla kefil istemeyen bankalardan biri garanti imiş
bi de aylık kazancın 3 te biri şeklinde ödeme olacak şekilde veriolarmış krediyi
bazıları zor dio bazıları kolay valla bilmiom Allah yardımsımız olsun
siz nereden almayı düşünüosunuz"

biz ziraat bankasından çektk kızlarr geçen ayy 36,000liraya 62,000 olması lazm geri ödemesii aylık ödeme tutarı da 504,00 liraa 10yıll

bide morgage var canm peşinatınız yok ise iyi oluyor vadesini de uzatıyorlar. 120*150 ay falan sanırım.
Hakan araştırmıştı biraz.

eeee Bende Gizem bu arada :jeyyar:

ev kredisi ve morgage farklı mı
çok uzun vade istemiyoruz 5 yıl maksimum

lepi cim gidilir saniyorum,Bedi'ye sorar yazarim sana

dilegim canim sen de mi hastaydin kuzum pardon o zaman yavru kusum,ben inatla yatmiyorum su anda aslinda feci kotuyum ama 2 gundur yatmaktan sirtim agridi ya

tımam şekerim bekelrim cevabını

evet bunu bizde düşünüyoruz
o yüzden maksimum 5 yıllık bi kredi ödemesi yapmayı planlıyoruz
kira öder gibi olacak işte ozaman bizi de zorlamicak
hem vade uzayınca dediğin gibi çok fazla ödenio
geçen hesaplemıştı emkaçı 0,87 faiz ile 60 ay vade 50000 60000 olmuştu ayda 1000 lira ödeme şeklinde
daha önce almıştık bitane de ordan biliyo

hımm anladım canım

kızlar ben halıları aradan çıkarmak istiyorum dedim ya ortalam bi salona bi masanın altına konur herhalde ona 4 m2 yeter bi de koltuk takmının önüne yani ortaya konur o da 4 m2 yeter herhalde
evlerin saray olmadığını düşünürsek ne çok kapatır bu büyüklükteki halılar ne de fındık kadar kalır dimi
bi de yatak odasına yolluk şeklimnde satıolar ama odaların büyüklüğü ve yatağın konumuna göre herşey değişio onu önceden almak risklidir dimi

öYLE CAnım ama mümkünde değiil şimdi düşününce.
5 yıllık çektin mi 3,4 milyar ödeme yapamıycağımıza göre uzun ne kadar olursa olsun.
Kira sonuçta havaya giden bi para onun yerine napalım faiz öderiz..
Bizim evimiz olur ileri de satarız başka alırz belki.
Bizim şuan annemlerdeki evde 6 yıllık kredi 2 yılı bitti bile ama tabi zorlanıypr.sırnaşık şey
Ama para aynı yerde kalmıyor her yıl bizim maaş artıyor faiz aynı kalıyor kaydirigubbakcemile

yok canm ya kırmızı fazla iddialı salonum kırmızı kociş mutfağın da kırmızı olmasını istemedii açık renk olcakk sütlü kahve tonlarndaa

Hımm bende hastalık işte yine kırmızı ŞenizŞeniz

Bunu da bak düşünebiliriz. ama sizin çektiğiniz az miktar onun için eyvahedigeldismile

Lepi oda ev kredisi ama sloganları şu kira öder gibi ev sahibi olun.
Diğer her banka da peşinatın olmaz sa zor alıyorsun. ama burada peşinatsız kredi veriyor.

evat canım ziraat en iyisimi koşullar neler anlatırmısın biraz
10 yıl istemiyoruz biz 5 yıl maksimum ozaman daha da az ödenir sanırım faiz oranı neydi

ay sipit gamzem ya zor işler bunlar ya bulamadık kesemize göre bi yer henüz
dağ başı olmasın ulaşım kolay olsun diyoruz fiyatlar fırlıo
bi de deprem var malum eski yerine yeni bina olsun diyoruz uçuyor
benim sinir katsayım tavan yapcak yakında
siz nerede düşünüosunuz
ondur soruom ama

kizlar biz de garanti ile aldik25 pesinat vardi elimizde 40 Tl cektik geri odemesi 870 tl aylik . 5 yillik cektik yani 60 ay odeyecegiz,nasipse dugunden sonra 4,5 yil kalmis olacak.

casperim siz Ank. neresinden aldiniz kusum evi

aynen canım vallahi işimiz çok zor
allah yardımcımız olsun ne diyim bi şekilde olucak artık.
eee Çocuk olunca diye düşünmüyorum eee kayınpeder zaten yardım eder.
;Öyle bişey olsa ama ben 4 yıl falan düşünmüyorum Allah olmayana ve isteyene nasip etsin. guclubacismileguclubacismile

evat canım ziraat en iyisimi koşullar neler anlatırmısın biraz
10 yıl istemiyoruz biz 5 yıl maksimum ozaman daha da az ödenir sanırım faiz oranı neydi

canm 0,95 faiz oranı 120 aylık bizim çektiğimiz kredi
36,000 çektik masraflar içinde
1,200e yakın banka masrafları olduu
ilk ay ödeme 538,00 verdikk
bundan sonra 119 ay da 504,00 olarak ödeme yapcaz inşş..

kefil istiyorlar ama canmm kefil sorunu yaşadık bizz kefil bulamadk o yüzden krediyi kayınpederim çekti emekli kendisii kefil olmadığı için aldığımız evi ve kayınpederimin kendi evimi ipotek yaptılar ama.
TEB de de kredi oranları uygun canmm ama orası ya memur kefil istiyo ya da sağlam 3 tane kefil..
bide krediyi çekecek kişinin maaş bordrosuna göre veriyorlarr ve ödemeyi de 3/2 olarak hesap ediyorlarr maaşın 3/2sinden fazla ödeme yaptırmıyorlarr
bide eşin çalışsa bile çok fazla etken olmuyo demişlerdi eşimee

annem uzun zmndır başımın etini yiyodu
yatak odası halılarını al, onlar 3 parça oluyo zaten filan diodu
bende olmaz die diretiyodum ve artık annemde ikna oldu al demiyo
şöyleki evim henüz belli değil
-3parça halıyı alıpta yatak odam küçük olduktan sora ve ben o halının 1tanesi bile zor kullandıktan sora diğer 2 sini napcam
-yada halıyı pembe alıp odamı kırmızı yaparsam uyumsuz olcak
vs vs
kenara paramı koyarım odam vs belli olunca alırım

kizlar ev hanimi modumla sizlere simdi pratik bir bilgi sunuyorum,Derya Baykal izliyorum simdi o soyledi :)

kocalariniz pantalonlari mi parliyor hic uzulmeyin hemen bir cig patatesi ortadan ikiye bolun ve boldugunuz kisimi pantalonun parlayan kismina surun daha sonra da fircalayin dedi,benden soylemesi hanimlar belki isinize yarar aklinizda bulunsun kaydirigubbakcemile3

aynen ben de katiliyorum sana tatlim evin belli olmadan almak pek mantikli degil parani biriktirmek ve sonrasinda odanin tarzina gore almak en uygunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…