-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

benmde kayınvalidem almş eşime niyet bi halı ama rengi yeşiill :)))
nişanlıyken eşyaları aldk kayınvalidem dio ki kızım salonun halısı hazır anne hangi renk dedim yeşiill dedi ben şok oldm tabi eşyalar kırmızılı siyahlı kremli halı yeşil :))))
halı kendisine kaldı salonuna sermişş

Ne diye alıyorlar anlayamıyorum. Benim de kayınvalidem çamaşır makinesini almış iki yıl önce; biz de onu değiştirdik. Daha doğrusu biz yeni aldık o makine de kayınvalidemin başka şehirdeki evine. Çok şükür halıları almamış.

bu anneler hep mi böle yha :))) benim annemde almıs CADIARZU

:roflol: :roflol: :roflol:

yesil hali = kirmizi ve siyahli koltuklar

ne uyumlu olurdu ama kaydirigubbakcemile3

annelerin hepsi halikolik sanirim kaydirigubbakcemile3

bu anneler heo mi böle yha :))) benim annemde almıs CADIARZU

kaydirigubbakcemile3

çeyiz yapıyorlar kendilerince canmm :)))

:roflol: :roflol: :roflol:

yesil hali = kirmizi ve siyahli koltuklar

ne uyumlu olurdu ama kaydirigubbakcemile3

annelerin hepsi halikolik sanirim kaydirigubbakcemile3

ayy adaaa şükür onu sermek zorında kalmadmm halı kötü deil güzel ama renk uyumu sıfırrr olurduu

kesinliklee hatigee

biraz önce bi arkadaşmla konuştuk temmuzda düğünü var kaynanasıyla telefonda konşmuşlar kadın bak herşeyini aldr annene bana şunum yok bunum yok deme demiş yaa sinir oldukk

kesinliklee hatigee

biraz önce bi arkadaşmla konuştuk temmuzda düğünü var kaynanasıyla telefonda konşmuşlar kadın bak herşeyini aldr annene bana şunum yok bunum yok deme demiş yaa sinir oldukk
ayyy cok sinirrrr yhaaa oda deseymiş alacaksın sen ne işe yarıyon ya klava:

kesinliklee hatigee

Ne kadar garip. Temel şeyler harici illa her şey tam eksiksiz olacak diye bir kural yok ki. Kendilerince çeyiz yapıyorlar ama bu şekilde daha çok masrafa giriyorlar. Benim annem bana eşya anlamında hiç bir şey almamıştı. Her şeyin yenisi çıkıyor zamanı gelince alırız derdi. Şimdi tek tek seçerek beğenerek alıyoruz.

kesinliklee hatigee

nasıl yaaa olurmu öyle şey.. birşey almaya gönlün yok madem hiç konuşma.. benim anneme de laf atma klava:

ayyy cok sinirrrr yhaaa oda deseymiş alacaksın sen ne işe yarıyon ya klava:

ayy aynenn uyus kadnn tanımıyorm ama gıcık oldmm

tabiki canm ya zamanla herşey tamamlanır ben düğünden önce herşeyim tastamam diyordum ama eve girdikten sonra çıktı yine bi kaç bişi

casperim ya ne terbiyesiz bir kayinvalide modeliymis o oyle yazik yani 3-5 parca esya alinca herseylerini kaybedeceklerini mi saniyorlar ne anlamadim ki ayip ama ya peki arkadasin ne demis o oyle deyince ayyy benim elim ayagim titrerdi sinirden

aramızda tecrübeliler var bak onları dinleyelim :)) eksik illa çıkar.. hem çıkmasa bile biz yeni farklı bişi görünce almadan dururmuyuz.. ee bütçemiz olduğunca tabi.. Allah herkesin gönlüne göre versin :))

tabiki canm ya zamanla herşey tamamlanır ben düğünden önce herşeyim tastamam diyordum ama eve girdikten sonra çıktı yine bi kaç bişi[/QUOTE]

Ne gibi eksiklerin çıktı ki?? Merak ettim. Benim her şeyimin tam olmasına gerek yok. Örneğin biz televizyonu düğünden sonraya bırakacağız.

casperim ya ne terbiyesiz bir kayinvalide modeliymis o oyle yazik yani 3-5 parca esya alinca herseylerini kaybedeceklerini mi saniyorlar ne anlamadim ki ayip ama ya peki arkadasin ne demis o oyle deyince ayyy benim elim ayagim titrerdi sinirden

merak etme anne alacaklarımızı senin kadar bizde biliyorz demişş adacmm

söylenecek çok söz var da işte söylenmez kii

ya tabikide zaman geçtikçe neler cıkıyor biz alalım illaki ilerde degiştiriliyor annelerimiz ilk evlendikleri esyalarımı kullanıyolarki:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…