-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım avize bakan biri olarak benim içinde iyi oldu bu açıklama.. geçtiğimiz pazar baktık bize bu pazarda bakıcaz.. hatta o dediğin yerede gelebilsek iyi olurduu

hoşbuldum haticecim :) direk gizem diyebilirsin, gdmt yazmakla uğraşma zemuszemus

tamam gizem derim bu daha samimim ve kolay :))

adacım çok şıkmış avize..:)) bende hepsini böle daha spor modern istiyorum ama ibo da diyo salondaki diyo biraz ışıl ışıl olsun.. bakalım napcaz :))

gunduz tv.de hicbirsey olmuyormus yawww,ev hanimlari ne yapiyorlar acaba bilmem

hasta olunca işe gelmedim bende 1 hafta kadar geçenlerde.. dedim bu ne ya tv berbat oluyo gündüz.. iyiki pc var birkez daha demiştim.. ama yatarken tv keyfi yapayım diyosun abuk subuk şeyler :))kötükedihüso

hatice sen de mi anadolu yakasindasin canim anemmmm herkes o tarafta bir cute bana yakin sanirim ben avcilar o beylikduzu

bu arada adacım attığın avize resminin yanında tavana daha yakın bir model var.. biz bunlara baktık geçen pazar ve denilen şey şu hani oluyo ya kartonpiyer tavan o olursa olmazmış.. dedik bizimki ince zaten desenli değil yok efendim olmaz.. ama bu hafta sorcam başka yerlere oluyomuu :))

benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş

ya ben bunları çok beğendmm oturma odam içinn olabilirr

Bunlar çok basit olmaz mı salonda falan

canm ya ben kırmızlı olanı çook beğendmm salonuma da uygun olurr fiyatlar nasıldır ki yaa

okidirrr.. sizce bu davetiye nasıl ?
ben böle davetiyede bi aspri olsun istiyorum ,yani eline alan kişinin yüzende bi gülümseme olsun gibi..,

http://www.davetiye.gen.tr/kivilcimdavetiye/kivilcim-davetiye-5322.html

bu sene çıktı o davetiyee katologda gördm ve bayıldmm çook güzell

hehehe çok sıkıcı olarak oturuyorsun canm zamanla alışılıyo :)))
bi ay evde oturmştm biliyorm nasl bi duyguu

bir tarafta selena bir tarafta koca bulma programi offf iyiki siz varsiniz kizlar,evde bunalirdim yoksa

kaydirigubbakcemile3

annem merinosa gitti indirim var die
beğenmemiş
tüy tutcak üstü dio
vazgeçti

o nası oluomuş tutmicağnı nasıl anlicakmışız kiii

Lepi canım dün bişey sormuştum ya ev alıcaz demiştin ya kredi ile falan mı.
Ben bu aralar kredi araştırmasındayım da zamanı gelince kazıklanmayalım diye.

cevap vermiştim kaçırmışsın canım evet krdi ile ama daha ev ortada yok ki krediyi nerden çekcez karar vermedik
ama okuduğum kadarıyla kefil istemeyen bankalardan biri garanti imiş
bi de aylık kazancın 3 te biri şeklinde ödeme olacak şekilde veriolarmış krediyi
bazıları zor dio bazıları kolay valla bilmiom Allah yardımsımız olsun
siz nereden almayı düşünüosunuz

Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.

bakalım bakalım ne vaaa mışşşş

kaydirigubbakcemile3 bizim de isimler uyuyo, ben de böle yazıyorum her yere

Gizem + Mete = GizeMete opuyorumnanaktan

adını öğrendim sonunda bayan gdmt yani gizem

işimize yarar bu bilgi bi vakti gelse pata küte lacam ön araştırmalırm sonucu herşeyi sanırımsempatiksalakcinni
nası gidilio oraya metroya binsem yenibosnada insem yakın mı
yürüme gidilir biyermi
araba yokta bizdebilmiyorumkismile

yemek bulaşık ütü temizlik
alışveriş

[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…