- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.041
casperim ben de oyle sevmiyorum fiyat farkini gorun diye onu ornek verdim bak gecmiste kizlarin ekledigi modeller var 1375. sayfalara bir bak
avize konusulmus simdi gecmiste okudum ben de bu konuyla ilgili bizzat bir deneyim yasamis biri olarak bir tavsiye de bulunacagim size
biz annem cok istiyor diye salonun avizelerini degistirdik oncesin de fiyat arastirmasi yaparken her turlu avizeciye semt arasinda,buyuk alis veris merkezi icindekilerine derken annemin begendigi boyle damla tasli gibi kristal sarkitli avizelere ciftine avizeciler 150 tl derken biz ciftini 90 tl ye aldik nereden mi? yenibosna spotcular carsisindan,gidebilen varsa bir ugrasin derim ben.
hoşbuldum haticecim :) direk gizem diyebilirsin, gdmt yazmakla uğraşma zemuszemus
gunduz tv.de hicbirsey olmuyormus yawww,ev hanimlari ne yapiyorlar acaba bilmem
hatice sen de mi anadolu yakasindasin canim anemmmm herkes o tarafta bir cute bana yakin sanirim ben avcilar o beylikduzu
benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş
Bunlar çok basit olmaz mı salonda falan
okidirrr.. sizce bu davetiye nasıl ?
ben böle davetiyede bi aspri olsun istiyorum ,yani eline alan kişinin yüzende bi gülümseme olsun gibi..,
http://www.davetiye.gen.tr/kivilcimdavetiye/kivilcim-davetiye-5322.html
bir tarafta selena bir tarafta koca bulma programi offf iyiki siz varsiniz kizlar,evde bunalirdim yoksa
hatice sen de mi anadolu yakasindasin canim anemmmm herkes o tarafta bir cute bana yakin sanirim ben avcilar o beylikduzu
kuzummmm bu ne ben resim falan goremedim
ben yakın deilmiyim:umursamaz:
ooo dilek han. level mevel hic demiyorsun Ada senin halin ne lennn kaydirigubbakcemile3
annem merinosa gitti indirim var die
beğenmemiş
tüy tutcak üstü dio
vazgeçti
Lepi canım dün bişey sormuştum ya ev alıcaz demiştin ya kredi ile falan mı.
Ben bu aralar kredi araştırmasındayım da zamanı gelince kazıklanmayalım diye.
Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.
kaydirigubbakcemile3 bizim de isimler uyuyo, ben de böle yazıyorum her yere
Gizem + Mete = GizeMete opuyorumnanaktan
avize konusulmus simdi gecmiste okudum ben de bu konuyla ilgili bizzat bir deneyim yasamis biri olarak bir tavsiye de bulunacagim size
biz annem cok istiyor diye salonun avizelerini degistirdik oncesin de fiyat arastirmasi yaparken her turlu avizeciye semt arasinda,buyuk alis veris merkezi icindekilerine derken annemin begendigi boyle damla tasli gibi kristal sarkitli avizelere ciftine avizeciler 150 tl derken biz ciftini 90 tl ye aldik nereden mi? yenibosna spotcular carsisindan,gidebilen varsa bir ugrasin derim ben.
yavrum yakinsin tabi de sen once su ustte yazdigima bak daha ona cevap vermedinnn kuuuuu
caspersy canım bilmiyorumki fiyatlarını goggle buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?