-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canmm haklısın ama gelinimi kızımla bir tutuyorum deseler de bence öyle yapmıyorlar bi kaç gündür böyle düşünüyorum inş yanıldığımı anlarm tez zamandaa...

yani bu konu da ben pek objektif olamayacagim sanirim cunku basimda bir gorumce ve bir kayinvalide var

hastaliktan geberiyorum bir arayin degil mi dil ucuyla da olsa bir gecmis olsun ya da nasil oldun deyin yok ama ne gorumce ne de kayinvalide arayip sormuyorlar halimi az once kayinpeder aradi halimi sordu nasil oldun kizim diye isyerimi aramis dahilim cevap vermeyince anlamis gitmedigimi evi aramis cimri falan o da gorumce ve kayinvalide gibi dugun ile ilgili hicbir seye karismiyor ama manevi anlamda bazi seyleri de yapiyor yani hakkini yiyemem.

çilek hoş geldin canm.. biraz işe daldım kaynamış burası..

benimde görümcem var çok şükür hiçbir problemimiz olmadı benden de büyük aramızda var yaş farkı yine.. :))

ama bende bi görümceyim yahu temmuzda tamamen görümce olcam ama benim gibi görümceye can kurban sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

hatige
saol balım bende görümceyim ama inanki birbirimizi çok severiz
bu karşılıklıdır tabi ben ona sıcak içten davrandım ki o da bana öyle yaklaştı veya tam tersi işte.
her insan bir olmuyo işte
beki daha yeniyiz ileride çok kaynaşıcaz hepimiz nişanlımızın ailesiyle inş.

iyi bari kayınpederin aklına gelmiş canmm

hiç daha birbirimizi gelin kaynana yada gelin görümce gibi görmedik
söylenen hiç bi sözün altında bişi aramadım
sonradan geçmişe dönüp baktığımda bi kusurda bulamadım çok şükür

mesela nişanlımın yanına gideceğimiz zmn benim monta ihtiyacım vardı
bikaç gün öncesi kardşmle gidip acele bişekilde mont aldım
k.valideme gittim orda kalacaktım ertesi gün sabah kalkıp gidicez
eşyaları yerleştiriken görümcem montumu gördü ve aaa bnmkinden dedi
ya gerçekten mi,piştimi olduk şimdi,bilsem öbür modeli alırdım dedim bilmiyorumkismile
yok ya ne alcan takım takım giycez işte ne güsel dedizemuszemus
ve ertesi gün abi bak yengemle takım giyincez bundan sora filan dedi
biraz uuzn anlattım kusura bakmayın kaydirigubbakcemile3
yani aynıymış farklıymış,art niyet vs çok şükür allahıma hiç yaşamadım
hep böle devam eder inş.

ben olsam kesin derdim çilek
duramazdım

valla canım bizde öyle bana nasıl davranılmasını istiyosam öyle davranıyorum.. kardeşime çok düşkünüm ya bide ona da yansıyo sanırım.. ama inş.. hep böyle gider..sinirimde çok pistirbilmiyorumkismile

kendi görümcem ilede öleyiz tek kızım ben abla kardeş gibiyiz bilmiyorum bozulmaz inş..boshayallersmile

ama benim avantajım şundan var biz önceden beri birbirimizi tanıyoduk ibonun ailesiyle ablasıyla bi ortamda gelince laflardık falan.. akrabayız çünkü :)) sadece ibo ile muhabbetim yoktu benim biliomusun o ailede, onlada bir oldu aşk oldu herkes şok oldu :roflol::roflol:

Son düzenleme:

ayyy bende derdımm

aynen nisancım ya
şimdi benim kaynanamda görümcemde bişeye karışmıyolar ama
bi art niyet var mı yok onu da biliyorum
onların yapısı o
bende görümce olucam allahın izniyle ilerde
bende çok bilirim
ama gerekirse hiç yorum bile yapmam

var canım olmazmı ama oda ne etliye ne sütlüye karısmıo bende anlamadımki nası bi kaygana bu evlenince görces sanırım gercek yuzunuklava:
evlendikten sonra anlıycaz zaten kimin ne olduğunu kaydirigubbakcemile3

ben olsam kesin derdim çilek
duramazdım

yok tatlım ben diyemedim boşver dedim içimden
kötü olurduk falan neyime lazım :sm_confused:

ay kıyamam ya:1hug:
insan bekliyo yani mutlaka
yani tlf elinin altında bi tlf etse o bile yeter

bidefa ben bayılmıştım işyerinde karın ağrısıdankaydirigubbakcemile3
k.pederimle aynı işyerinde olunca duydu tabi,k.valideme anlatmış ara bi nsl olmuş die
oda olur öle şeyler benim gibi olmuştur o demiş,hala ısrar ediyomuş kaydirigubbakcemile3
açık açık sölemiş artık kaydirigubbakcemile3,ozmn susmuş
ama ertesi gün ayıp olmasın die sanırım geldi geçmiş olsun dedi bana:kedi:
k.validemde tlf etti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…