-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

merhaba herkese
gelebildim sonunda tüm günü mahkeme duvarları arasında geçirip.
benim 3 tane görümcem var. ben kendimde görümceyim. yengemle (abimin eşi) hiçbir sıkıntı yaşamadık şimdiye dek yıl olacak yakında evleneli ben tanıyalı ise 2 yıla yakın. çok şükür ablam gibi tıpkı. espride yaparız şaka da yaparız hiç kırılmaca gocunmaca olmaz. incinmeyiz.
görümcelerim açısında da durum farklı değil. ben tek kızım. nişanlımda 3 kız kardeşin tek abisi tek erkek. ama Allahıma binlerce kere şükür. 3 görümcemde ayrı ayrı çok iyiler. 3ünden de hiç yabancılık çekmedim.
gerçi bazı şeyleri ben çok farklı düşünüyorum. çevremdeki pekçok insana göre bakışım farklı.
kayınvalidem ve kayınpederimle ilgili olarak örneğin. onlarla asla tartışmam. asla kırılmam onlara. yani büyük konuşmayayım ama. neticede büyüklerim. beni doğurup bu güne getirmediler ama nişanlımı canım sevgilimi getirdiler. o nedenle onlarda bir anne-baba bana bir konuda uyarıda bulunurlarsa kızarlarsa ne diyebilirsem anne babama o kadar. daha fazla bişi diyemem. haddimi sınırmı bilirim.
görümcelere gelince; biz bir abi olacağız. onlar ne yaparsa yapsın, kızsalarda, hata da yapsalar biz hep gelip çalabilecekleribir kapı olmalıyız onlara. o nedenle onlarla da sıkıntı yaşamam herhalde.
genelde dünyaya akrabalığa bakışım farklı olduğundan değerlendirmem bana özgü herkese uymayabilir.

çeyize dönelim kızlar

yemek takımı, kahvaltı takımı, çelik tencere takımı, çatal kaşık bıçak takımı da bugün alındı YAŞASINNNNN

evet ya nisanim insan bekliyor yani bu kadar mi zor bir arayip gecmis olsun demeleri ama yapmiyorlar,yapmasinlar bakalim o kadar degerleri olur

ereglimmm gelmis yavrum tam cikayim kizlar biraz dinleneyim diyecektim sen gelmissin

offf ya koltuklarimiz 30 mart ta gelecekti ya adam aramis yarin gonderiyoruz diye ya manyaklar mi ne anlamadim ki niye erken gonderiyorlar daha temizligim olmadi benim yaa ((

ereğli hoşgeldnn güle güle kullan aldıklarını canmm

kızlarr akşam yardıma gelinn evin biten kısmını temizlemem lazm halılar var silinecek bide eşyalar var toplanacak daha bitmedii bide yemek yokk puff

Adacım dinlen güzelce bu akşam. Yarın koltukalr gelesiye kadar salonunu temizlersin birazda olsa. Harbi sizinkiler erkenciymiş normalde geç yollarlarda
caspery sağ ol canım.

Son düzenleme:
saol kuşum nasılsın:)

Nosun bebem havalardan mı bi kırgınlık var yaw üstümde. Sende iyisinya?jAda'm bebeğim sen git dinlen kuşummmm.

havalar bi soğuk bi sıcak aldatıyo insanı
dikkatli olmak lasım
çok şükür hasta olmadım bu yıl

ada yat dinlen cnm ya
ne kadar çok dinlenirsen okadar çbk geçer

Çilek nerelerde yaww bugün gelmiş galiba ben balayı topiclerine daldığım için göremedim ay şu balayı ne sinir olay. Hala çok kararsızız. Hem ne pahalı yawwwwwwww.klava:

offf ya koltuklarimiz 30 mart ta gelecekti ya adam aramis yarin gonderiyoruz diye ya manyaklar mi ne anlamadim ki niye erken gonderiyorlar daha temizligim olmadi benim yaa ((

ayy bu temizlk deli ediyo yaa

kizlar ben gideyim biraz uzanayim yaw kotuyum

hadi hadi dinlen bakalm yarn iş çook:1hug:

Çilek nerelerde yaww bugün gelmiş galiba ben balayı topiclerine daldığım için göremedim ay şu balayı ne sinir olay. Hala çok kararsızız. Hem ne pahalı yawwwwwwww.klava:

burdayım cnm
bende daha yeni geldim sayılır 2 gündür giremedim fazla

ii akşamlar kızlarr ben kaçarr gidem yemek yapam halı silem yeni evi temizlemeye gidem hala ayakta durabilirsen sabah gelirm :)))

ohh 120000 liraya ben burda çokk rahat bi şekilde 2 ev alırım ya
yani yeni kaloriferli falan

2 ev nerdeeee bizim burda 200000 altında ev zor oluo bilion mu ah ulan ah

canim bizim bu tarafta da oyle ama hem 1.kat olmasi hem de mutahitin bizi cok sevmesi buna vesile oldu sanirim kaydirigubbakcemile3 yoksa ilk 80 demisti eve dusure dusure 65 oldu

biz yabancı muhite gitcez ama

annelerin hepsi çeyiz kolik bencee :))

kenarda olsun diye alıolar ya
benimde annem nevresim almış 3 4 tane şimdi modası kalmamış ama serilir gene ben de aldım baya bi
sonra bi uyku seti almıştı 10 küsür sene evvel
ama o güzel
bi battaniye modelini bile hatırlamıyorum düşün bi tane daha aldık sonradan
halı almamış ama alacağı vardı durdurdum geçen sene
ddüklü tencerem kaç yıllık kim bilir
günlük yemek takımım gene çok eski arcopla
çatal bıçaklarım gene öle
yani eskiden alınmış çok şeyim var ama Allahtan nevresim haricinde hiç biri boş değilmiş
kesinliklee hatigee

biraz önce bi arkadaşmla konuştuk temmuzda düğünü var kaynanasıyla telefonda konşmuşlar kadın bak herşeyini aldr annene bana şunum yok bunum yok deme demiş yaa sinir oldukk

ay sinir
onedemkmiş
annene aldır herşeyini filan
iki şey alsa bi yerlerimi kısalırmış

Gülüm naber ya hoşgeldin annem.
Lepi sen naptın anannene söyledin mi aşağıdasın sanırsam:d?j

annem artık bilio temmuzda değil ama eylüle evleniyorumohaoldumsmile

Hatige benim annem o çeyizkoliklere dahil değil. Sadece 4-5 tane oyalı yazma almış bana nişanlanmadan önce bi bunlarım vardı ileride beğenmez diye başka bişey almamış:) 2 sene olacak nişanlanalı edindik diğerlerini bi iki parça kaldı sadece. Ama alınmış alınmıştır eferin annelerinize.
Caspery kolay gelsin sana temizlik.
Lepi sevindim hayır olsun tarih.

Hatige benim annem o çeyizkoliklere dahil değil. Sadece 4-5 tane oyalı yazma almış bana nişanlanmadan önce bi bunlarım vardı ileride beğenmez diye başka bişey almamış:) 2 sene olacak nişanlanalı edindik diğerlerini bi iki parça kaldı sadece. Ama alınmış alınmıştır eferin annelerinize.
Caspery kolay gelsin sana temizlik.
Lepi sevindim hayır olsun tarih.

ereğli saol canım daha gün belli değil ama bu sene evleneceğimi bilio en azından annem
hazırlasın pskolocik olarak kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…