-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada ınanmıyorum ya tam zamanında yolladın topici.bızımde ev boyanıyor ben antalyadayımonlar ıstanbulda halledıyolar.her oda kum bejı yatak odası koyu pembe olsun dedım koyu karanlık olurmus seker pembesıne boyamıslar sankı onlar uyucak ya:)) neyse nısanlım guzeldıor.

sonra temızlıkcı tutun temızlesın dedım öle yapcaklar.yarın bız annemle halı perde bakıcaz.salonuda ordan alcaklar benım annemın yuzunden tabı.sız alın bıldıgınız gıbı dıo ya:)onlarda sen begen dıolar annem de sen karısma dıo:))

bende yatak ıdamı dusunuyordum nolur bırı bısı desın mobılyası beyaz agırlıklı sıyah beyaz duvar acık pembe perdem ne renk olsun ? ve tabı halım? bı canlandıramadımgözumde nolur söleyın:)

merve kelin merhemi olsa kendi başına sürer
şimdi halı bakmaktan geldik
ben diyorum şu olsun
annem dio şu olsun
ben diorum boyutu bu olsun annem dio bu olsun
genelde o kazandı:d
ama analaşamadık çıktık sonuç olarak

halılarda ya bi rengin tonları oluo
ya da içinde kesin koyu kırmızı bordo gibi bi renk oluo
ben tek rengin tonlarının olduğu halıyı beğendim
annem de o çok renksiz bu olsun dio dediğinde de bordolar var işte
ozaman ben mavi kullanamam dimi salonda koltuklar bi şekil uyarda aksesuarlarda sıkıntı yaratır gibi
annemi kırmak istemiyorum ama ne biliyim kararsız kaldım işte

BEN BI NETTEN SORMUSTUM RENKLERLE ILGILI SÖYLE BIR CVP ALMISTIM

Merhaba Merve Hanım,
Pembe yeşil ve bordo birbirleri ile enerji dengesi olan renkler. Mavi ise yine kırmızı tonları ile uyumlu sayılır. Size önerim halı ve perdenizde örtülerinizde ağırlıklı olan rengi kullanmanız olacak. Duvarda ise iki ayrı öneri sunacağım. Eğer yatak odanız çok büyük ve aydınlık değilse duvarda yeşil tonlarını eğer değilse pembe tonlarını kullanın. Perde ve duvarın tezat oluşturmasına dikkat edin. Yani duvarda soğuk olan yeşil kullanırsanız perdede pembe veya bordo, duvarda pembe kullanırsanız perdede yeşil veya mavi kullanın.

Duvarda önerilerim:
Marshall İç Cephe Boyaları Renk Kartelası 5501 kodlu “fıstık” rengi.
Marshall İç Cephe Boyaları Renk Kartelası 5101 kodlu “buz beyazı” rengi.
Marshall Fashion Serisi Masum Dokunuşlar Fantazya / 9102 açık pembe

Renklere göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederim...

YANİ MAVIYLE KIRMIZIYI KULLANABILIYOSUN BU AMCAYA GÖRE:)

hali ile perde pembe olsun bence ikisi uyumlu olsunki odada renk cümbüşü olmasın duvar pembe açık pembe sanırım...perdede koyu pempe olsa halıda koyu pembe olsa hoş olur sankı pembenın tonların bak derim ve kesınlıkle halı perde duvar bırbırıne yakın renklr olsun yeşil kırmızı v.s odaada renk cümbüşü yaparr...

siyah pembe yada beyaz pembe yatak odası takımına uyar sanki canım

Eklentiler

• $e_damaskrugblackpink.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar hızlıresim.com harici resim yükleyebilceğim bir site biliyor musunuuz?

ressim.net çok iyi br site, ben orayı kullanıyorum artık.

benım görümcem yok :lepi:

benim de olmıcakk, bi abisi var benimkinin evli, bi eltim olcak o da uzakta olcak :lepi:

siyah pembe yada beyaz pembe yatak odası takımına uyar sanki canım

halı çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan

şu tarz bişi alıp kullanan var mı hiç? kullanışlı mıdır acabaaa? CADIARZU

şu yatak örtüsü modeline bayıldımmm ama 600 liracıkkk kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…