-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada ınanmıyorum ya tam zamanında yolladın topici.

canim hosgeldinnnnnn,mesajlarindan biliyordum demek kendi istediklerini yapip koyu renk degil de acik renk boyatmislar yatak odasini neyse olan olmus canini sIkma,perde konusun da ben yesil kullanir miydim bilmiyorum aslinda bu isi kokten cozdum ben tul ve guneslik yaptirdim perde yaptirmayacagim yani,daha ferah ve aydinlik oluyor gibi geliyor bana oyle,gerci benim ev kucuk ya belki de ondandir buyuk olsaydi perde yaptirabilirdim belki de

selam kızlar ben burdayım geçmişi oku oku anca geldimm.gene birsürü şey konuşmuşsunuz hasta lar iyiletimi??

desenize hastalar tam olarak iyilesemedik derya cim sana da gecmis olsun canim

yaprak dokumunu izliyorum aman allah'im bu ferhunde'ye inanamiyorum simdi de gitti ali sarper midir nedir su necla'nin gorustugu adamla konusacak nasil bir karakter bu kadin ya,zehirli sarmasik gibi

kızlar dün başımdan geçen olayı paylaşayım sizinle ...
ben gündüzleri evde yalnızım ve binamız boş koca binada tek ben oluyorum .dün saat 14.00 civarı binadan sesler geliyo .Bende dedim ki kendi kendime binamız boş ve dolayısıyla sessiz olduğu için yan binanın seslerini duyuyorumdur.Ama içim e bir kurtcuk düştü kapının dürbününden bir bakarımki binanın ışığı yanıyo ..Annammm dedim babam ve abimin o saatte gelmesi imkansız.Ses çıkarma yoksam gittin diyorum kendi kendime.Alt katın zili çalıyo kapıya vuruyolar akannehir Neyse kapının dürbününden tekrar baktım ki anam karşımda bir adam (adam dediğimde ergenliğinin orta dönemlerini yaşayan 18-20 yaş arası bie çocuk) ben dürbünden bakıyorum ama dışarıdanda içeri görünüyo olsa çocukla gözgözeyiz soğukkanlılığımı tebrik ettim vallahii .sonra çocuk evde ses olup olmadığını kontorl etti kanımca bizim alt kilide elini uzattı ve bende aval aval çocuğu izliyorum(kızlar uzun uzun yazdığıma bakmayın bunlar anlık olan şeyler)camdan yıllardır komşumuz olan amcaya bağırdım binada birileri var bi bakarmısınnz diye oda ALLAH razı olsun hemen baktı falan iki kişilermiş hırsız kardeşler konfeksiyonmu ne varmış körmüsünüz ev işte burası kimi kandırıyosunuz.neyse akşamda babmla abime söyledim çokk korktular özellikle babacığım..kilit falan değiştirildi olayı ben yaşadım babam abaim ve aşkıcığım ve sevgili komşumuz çok korkmuşlar :1closedeyes:böyle yani çok şükür bişeycik olmadıı:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar görümce konusu konuşulmuş benimde ALLAH izin verirse 2 görümcem olucak ve şimdi biri doğuma gitti aklım orda haberde gelmedi...

asgd canim ne diyecegimi bilemedim yani cocukla gozgoze geldin ve sen hala serinkanli davranabildin he kaydirigubbakcemile3 ay cok alemsin yavrum ya,ne bileyim dikkat et tamam mi daha dikkatli ol bundan sonra bir de o kadar serinkanli olma hemen 155 i ara

selam kızlarr ben geldimm.
çok yorgunumm.
günüm güzel mi geçti kötümü bilemiyrmm.
ama yine de sevdiğimle olmak iyi geldi.
geçmişi okuyamadım

hem gorumcem var hem de 2 tane kaynim 1 tane de eltim var yani ne ararsaniz var

kizlar cikmam gerekiyor simdi opuyorum siziiiii,yarin artik ise giderim buyuk ihtimalle 3 gunden sonra ise gitmek te zor geliyor ama neyse gribi atlatayim da tek ise gitmeye raziyim kaydirigubbakcemile3

kız göz göze gelmek şöyle o beni görmüyo ben onu görüyorum ne yaptığını vallahi kuzenim diyoki senin adı bundan sonra Zeyna :roflol:

asgd çok geçmiş olsun cnm.
bende yaşadım buna benzer olay
15 16 yaşındayım eviiz o zaman dükkan üstü balkonda da çanak antenler var. bende geceleri hep müzik dinlerdim o zamanlar radyo meraklısıydım.
odamda da balkon var. bi ses oldu çanaklar baktım oynuo
bi baktım kapıda bişiyler var ben aç müziği sonuda kadar adam o an kaçtı annemlerde dio gecenin bu saatinde ne açıon bunun sesini dedim çıkta bi balkona bak hele adam çanağa basıp balkona atlamış bahçede de ayak izleri vardı sonra odamı değiştirdiler hatta evi sattılar :):):)
bi dua var annem hep okur hırsıza kilit oluomuş ama ben bilmiom öğrenimde kendi evimde de okuyayım bari

selam kızlarr ben geldimm.
çok yorgunumm.
günüm güzel mi geçti kötümü bilemiyrmm.
ama yine de sevdiğimle olmak iyi geldi.
geçmişi okuyamadım
hoşgeldin canım.sevdiğinle olmak herşeye değer boşver günün kötü geçen kısmını sil kafandan git yat şeker dinlen bide sen hasta olma

canımm oda kısmet be boşver onlar var olsalar ne olur yok olsalar ne olur nişanlın için az bişeyde katlancan artık evlendinkten sonra kıymetını anlarlar inşallah.kendine ii bak canım çabuk toparlan sayılı günler kaldı asıl koşturmalar şimdi başlıycak canım formdan düşme öpüyorum ççokk

bende bi elti var allah düşmanımın başına versin verem edecek beni veremm
alsanaalsanasmile
ada canım iyi gecelerr

sağoll canım.sanada geçmiş tir ama tekrar geçmiş olsun canım.anam adamlar hiç korkmuyolar yok böyle bişey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…