- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.201
ada ınanmıyorum ya tam zamanında yolladın topici.
adacım çok saol cnm
asgd çok geçmiş olsun tatlım ya çok şükür bişey omamış sana
valla bende görümce yokkkkkkkkkkkk
asgd canim ne diyecegimi bilemedim yani cocukla gozgoze geldin ve sen hala serinkanli davranabildin he kaydirigubbakcemile3 ay cok alemsin yavrum ya,ne bileyim dikkat et tamam mi daha dikkatli ol bundan sonra bir de o kadar serinkanli olma hemen 155 i ara
hoşgeldin canım.sevdiğinle olmak herşeye değer boşver günün kötü geçen kısmını sil kafandan git yat şeker dinlen bide sen hasta olmaselam kızlarr ben geldimm.
çok yorgunumm.
günüm güzel mi geçti kötümü bilemiyrmm.
ama yine de sevdiğimle olmak iyi geldi.
geçmişi okuyamadım
hem gorumcem var hem de 2 tane kaynim 1 tane de eltim var yani ne ararsaniz var
kizlar cikmam gerekiyor simdi opuyorum siziiiii,yarin artik ise giderim buyuk ihtimalle 3 gunden sonra ise gitmek te zor geliyor ama neyse gribi atlatayim da tek ise gitmeye raziyim kaydirigubbakcemile3
hem gorumcem var hem de 2 tane kaynim 1 tane de eltim var yani ne ararsaniz var
kizlar cikmam gerekiyor simdi opuyorum siziiiii,yarin artik ise giderim buyuk ihtimalle 3 gunden sonra ise gitmek te zor geliyor ama neyse gribi atlatayim da tek ise gitmeye raziyim kaydirigubbakcemile3
asgd çok geçmiş olsun cnm.
bende yaşadım buna benzer olay
15 16 yaşındayım eviiz o zaman dükkan üstü balkonda da çanak antenler var. bende geceleri hep müzik dinlerdim o zamanlar radyo meraklısıydım.
odamda da balkon var. bi ses oldu çanaklar baktım oynuo
bi baktım kapıda bişiyler var ben aç müziği sonuda kadar adam o an kaçtı annemlerde dio gecenin bu saatinde ne açıon bunun sesini dedim çıkta bi balkona bak hele adam çanağa basıp balkona atlamış bahçede de ayak izleri vardı sonra odamı değiştirdiler hatta evi sattılar :):):)
bi dua var annem hep okur hırsıza kilit oluomuş ama ben bilmiom öğrenimde kendi evimde de okuyayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?