-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bilmiyorum Artık ama tek kalmam ondan eminim.
Neyse ben ne düşünüyorsam şimdiden düğünü.
nişan var daha aman Allahım yaw

tatlım nerelerdesin sen ya bayağı merak ettim geçen sordum hatta gulsun,em ve pınarpin nerelerde diye,neyse ki sorun yokmuş netten dolayı girememişsin

adaer hayırlı olsun düğünün,senin pek bi yakınmış tarih

sağol canım evet yakın 37 gün kaldı sanırım :))) sen de beylikdüzün de olan arkadaşsın değil mi???

Offfffffff benim de artık yakınlaşsa heeee ben evlenirken bu topicte kimse kalmayacak sanırım.

canımmm öyle deme hepimizin düğünü olana kadar buradayız,düğünlerimizden sonra da başka konularla yine bir arada olacağız kuzum

slm cnm
hoşgeldin
ne durumdasın iyileştinmi
ben daha önce görmedim sanırım davetiyeyi
çok güsel olmuş cnm

h.b. canım,bir ara eklemiştim ama arada kaynamış olabilir.Bugün biraz daha iyiyim sağol canım

sağol canım evet yakın 37 gün kaldı sanırım :))) sen de beylikdüzün de olan arkadaşsın değil mi???

evet cnm beylikdüzü

ayy adacım sağol canım yaaa.... buralardayım yine merka etmeyin.. hala nette kopmalar oluyor ama... idare ediyom artıkın:)))

adacımmmm iyileştin mi kuşummm
daha önce görmüştüm davetiyenii çok güsel yav sözlerini çokk çokk beyendimmmm :1hug:

hilalim canım benim tam anlamıyla iyileştiğimi söyleyemeyeceğim ama yine de ilk 2 güne göre çok iyiyim canım....
sözlerini beğendiğini belirtmiştin tatlım daha önce sağol...

tabi herkes sizin gibi masum ve sevecen düşünmüyor,niye mi böyle dedim şimdi kızlar,dinleyin o zaman;
geçen hafta Bedi'nin ailesinin evindeyiz evli teyzesi falan da var neyse görümcem,teyzesi ve ben görümcenin odasında oturuyoruz neyse söz döndü dolaştı davetiyeye geldi.Teyzesi bu arada çok büyük değil benden 4 yaş büyük neyse işte şey dedi Ada davetiyenizi beğendim kız o şiir ne öyle çok mu aradın tam o geceye uygunmuş dedi ben bir afalladım nasıl yani dedim kadın bana eee yazmışsınız ya içimde kımıldanan birşeyler gibi diye eee o gece işte kımıldanacak bir şeyler içinde..........bilmiyorumkismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile :kedi: kafamçokkarıştı yani yüzümün alabileceği şekil burada ne olmuştur tahmin edersiniz,dedim gele gele aklınıza bu mu geldi.Bir hayır dua edin,bir güzel iki çift söz söyleyin bu nasıl bir benzetme nasıl bir yakıştırmadır.Çok ayıp size hiç yakıştıramadım.....Bedi'ye de söyledim kızlar,çocuk erkek olduğu halde nasıl utandı resmen şok geçirdi bu nasıl bir şey nasıl söyleyebilir böyle bir şeyi diye.Ben de dedim ki üzülme canım bu ahlakla alakalı bir şey,zorlamayla olmaz...

insanın fikri ne ise zikride o olur demişler adacım..çok şaşırdım valla o sözlerden nasılda onu çıkarmış,yuh valla.. lmaz: son cümlene katılıyorum..

ben de avcılar'dayım canım :) düğünüm de hasırcılar var ya orada olacak :))) buradan gelebilecek arkadaşlarımın hepsini çağıracağım o gün

ne güzel yakınmışız valla..hasırcıları biliyorum evet bnm düğünüm Bursada olacağı için hiç bakınmadım buradaki mekanlara..ama bulmak zor olmaz inş geliriz:)

ayy ada çok şaşırdım canım yaa.... bu konuyla ilgili bir söz vardır ama... neyse bende bozmayaym terbiyemi şimdi.. hahahaa:)))

canım sen insanlara hiç takma... istedikleri gibi düşünsünler....amannn.. bedi senin yaa... gerisi boş vallaa:)))

adaer canım maşallah çok ahlaklı terbiyeli bi teyzesi varmış
Aklından çıkartamıyor galiba içindekileri töbe töbe

insanın fikri ne ise zikride o olur demişler adacım..çok şaşırdım valla o sözlerden nasılda onu çıkarmış,yuh valla.. lmaz: son cümlene katılıyorum..

adaer canım maşallah çok ahlaklı terbiyeli bi teyzesi varmış
Aklından çıkartamıyor galiba içindekileri töbe töbe

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

söyleyecek fazla söz yok işte

Son düzenleme:
ada valla ben bazı insanları anlayamıyorum.
gerçekten anlayamıyorum. hayatta karşılaştığım tipler değil. netice itibariyle ortada bir gerçek varki sen onlar için yabancısın. yani çok samimide değilsin desen ki şaka filan mı yapıyorlar?
Allah akıl fikir versin diyorum. bir genç kızın hevesini böyle böyle kırıyorlar işte ne geçtiyse eline.

Adaer hiç kafana takma; çeşit çeşit insan oluyor. Bundan sonra o teyzeyle diyaloguna dikkat edersin olur biter. Zaten belli bir süre sonra o da anlar hatasını.

mglove,sirkencubin haklısınız kızlar o an olayın şokuyla çok fazla idrak edemedim ama şimdi düşündükçe ne kadar tehlikeli insan karekteri olduğunu farkediyorum.Kendisine karşı hep temkinli olacağım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…