- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.561
sağol kız ereğli
Ailemi çok seviyorum onları bırakıp gitmek falan istemiyorum. Hatta diyorum ki vaz mı geçsem evlenmekten. Tövbe tövbe sizide şişirdim. Kusura kalmayın
Sen kaç yaşındasın karaböcek?j
Bide benim nişanlım öyle pek üstüme düşmüyor. Fazla alakadar değil bana.
İlk başlarda çok farklıydı herşey şimdi büyüsü bozuldu gibi.
Bunlardan mı nedense artık kızlar bişey daha diyeceğim ama beni kınamayın hatta bazen eski sevgililerim bile aklıma geliyor o olsa böyle yapmazdı falan diyorum yaVicdan azabıda çekiyorum ama :gitme: Bu olmaması gereken bi durum değil mi ya?j Niye böyle oldum
Aman hhhhh kızlar abuk subuk şeyler düşündüğümün farkındayım ama işte böyle
23 yasındayım canım ben.yok nişanlımdan yana bi sorun yokta üstüme cok düşer bi cocukla ılgılenr gıbı ılgnr benmle bende fazla ılgıye gelemıorm sıkılıorum ıste.ya o degılde ne bılım bendede sey varya nası olcak gecınebılcekmıyız hersey sımdıkı gıbı gusel olcakmı falan dusunuorumohaoldumsmile
Ah ne güzel işte
Geçinirsiniz cnm merak etme hiç bi sorun olmaz inş.
Ya benim durumum benimkinden sanırım matlaştırdı çocuk beni. Bir hafta boyunca en fazla 7-8 gün 15-20 dakika konuşuyoruz toplam çocukla arayıp sorduğu yok hiç. :1ninca::1ninca: Neysem
işten güçtendir canım sıkma canını düzülir inş.
gdmt canim bir adini soyle de isminle hitap edeyim bir mahsuru yoksa vallahi zor oluyor boyle gdmt gdmt
kesinlikle katılıyorum canım sana
belirsizlik berbat bi stres yapıyor insanda -tatlicadiarzu-
hani seneye yaza olacağını bilsem de kesin bilsem yani diyorum bazen sempatiksalakcinni
kızlar yarın okula başlıyorum işe daha doğrusu çok mutluyum
kızımız olduuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:
canımıniçi dayı oldusizlede paylaşmak istedim kızçelerrkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?