-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Em hayırlı olsun inş. Asgd bebeğiniz hayırlı olsun. Uğur böcüğü gelmiş gitmiş bile iyisdir inş o da :)

Kızlar ben patlamak üzereyim ya delircem bu gidişle o kadar çok nefret ettimki bu düğün dernek olayından ay ne kadar iğrenç bi durummuş bunlar ya. Kabus oldu resmen.

Ailemi çok seviyorum onları bırakıp gitmek falan istemiyorum. Hatta diyorum ki vaz mı geçsem evlenmekten. Tövbe tövbe sizide şişirdim. Kusura kalmayın

Ailemi çok seviyorum onları bırakıp gitmek falan istemiyorum. Hatta diyorum ki vaz mı geçsem evlenmekten. Tövbe tövbe sizide şişirdim. Kusura kalmayın

ya hıc sorma canım benım bende bazen ole dusunuorum bazen sessz sessz aglıorum cok zor oluo böle olcanı hıc bilmiordum bazen dıorum cokmu acele ettim:gitme:

Sen kaç yaşındasın karaböcek?j
Bide benim nişanlım öyle pek üstüme düşmüyor. Fazla alakadar değil bana.
ılk başlarda çok farklıydı herşey şimdi büyüsü bozuldu gibi.
Bunlardan mı nedense artık kızlar bişey daha diyeceğim ama beni kınamayın hatta bazen eski sevgililerim bile aklıma geliyor o olsa böyle yapmazdı falan diyorum ya Vicdan azabıda çekiyorum ama :gitme: Bu olmaması gereken bi durum değil mi ya?j Niye böyle oldum
Aman hhhhh kızlar abuk subuk şeyler düşündüğümün farkındayım ama işte böyle

23 yasındayım canım ben.yok nişanlımdan yana bi sorun yokta üstüme cok düşer bi cocukla ılgılenr gıbı ılgnr benmle bende fazla ılgıye gelemıorm sıkılıorum ıste.ya o degılde ne bılım bendede sey varya nası olcak gecınebılcekmıyız hersey sımdıkı gıbı gusel olcakmı falan dusunuorumohaoldumsmile

Ah ne güzel işte
Geçinirsiniz cnm merak etme hiç bi sorun olmaz inş.
Ya benim durumum benimkinden sanırım matlaştırdı çocuk beni. Bir hafta boyunca en fazla 7-8 gün 15-20 dakika konuşuyoruz toplam çocukla arayıp sorduğu yok hiç. :1ninca::1ninca: Neysem

işten güçtendir canım sıkma canını düzülir inş.

ereglimmmmmm canim kotu seyler dusundugunu hissediyorum sanki,lutfen bir duygularini tartarmisin canim benim en basinda bunu yapman cok onemli evlendikten sonra bazi seyleri farketmen seni daha da uzebilir bir de bizim hucreler isi saglama aldik diye rahata baglamislar da olabilir bak bu yonunu de dusun :)))

kesinlikle katılıyorum canım sana
belirsizlik berbat bi stres yapıyor insanda -tatlicadiarzu-
hani seneye yaza olacağını bilsem de kesin bilsem yani diyorum bazen sempatiksalakcinni

insanı yıpratıyor ama sabırlı olmayı öreniyrm sanırım.
dediğin gibi bilsem ki şu tarihte olucak rahat edicem
kızlar yarın okula başlıyorum işe daha doğrusu çok mutluyum

hayırlı olsun cnm çok sevindim gözün aydın.
o gösterdiğin okula mı başka okula mı. ohh bak yoluna girio herşey

kızımız olduuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:
canımıniçi dayı oldu sizlede paylaşmak istedim kızçelerrkaydirigubbakcemile2

amin canım allah isteyen herkese bağışlasın
allah analı babalı büyütsün inş.

ereğli cnm evlilik stresinden böyle düşünüyor olabilirsin.
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık evlenince herşey düzelir ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…