- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.581
ben sinirimde son vitese takmisim ama oyle boyle degil yani saat oldu 18:30 dedim vallahi de billahi de ben daha da duramam bu ofiste anemmmmmm evimde temizlik yapiliyor ben burada duruyorum,evin hanimi diye kimler yer alacak yerimde,bu vesveselerle dogru ciktim sirketten,olmusum 15 dk.da bizim evin ordaki durakta tabi yolda tlf. acip nan hucre gel beni al o evi size yar etmem diye turk filmi tadinda repliklerimi de siralamayi da ihmal etmemisim,indim bizim hucre tam karsimda ama bu iste bir gariplik var nan dedim bu araba benim babamin arabasi degil mi siz babamla isbirlikcimisiniz napiyosunuz bak dedim yavrum bende de bir kalp var boyle strese sokma alti ustu evlenecegim diye gidecegim tahtali rizanin koyune kaydirigubbakcemile3 bizim piskin hucre baban evin ordan geciyormus bizi gorunce ugradi ben de senin gelecegini soyleyince arabayla git oglum dedi diye bir de guzel aciklayinca durumu hah dedim simdi oldu.anammm eve giderken yok dedim oglum sen nasil durdun 7 yil boyunca bu ne simdi dememe kalmiyor eli dursa basi durmuyor basi dursa gozu durmuyor,nan hucre sen evde temizlik mi yaptin yoksa ozel sultan macunu mu yuttun??? bizim hucrenin gozu donmus kizlar yavrum diyorum dur gozunu seveyim noluyosun ayyyy diyorum bir de icimden nan babamin arabasi bu dangolozun yuzunden gidip bir yere toslayacak,dugun de olmadi daha ya kolum falan kirilirsa simdi kolum kirilsa yine iyi ya bacagim kirilirsa dans ta edemem simdi,yeminle bunlari dusunuyorum bir yandan yani dusunce gucume de ekstra sastim kaldim,hucre beyin verdigi cevapla dedim Ada sen emin misin bu adamla gercekten evlenmek istedigini adama bu kadar beni ozlemesinin sebebi yatak odamizi temizlemis,camlarini silmis te,o odada hayal etmis beni de
cok ozlemis ne varmis masum bir opucuk onun da hakki degilmiymis,nan dedim hucre daha gecen gun ben hastayken bize gelip te kasla goz arasinda ayak parmagini kapiya vurdugun yetmedi mi bu ne simdi kara yagizim dur be adamim sunun surasinda 36 gun kaldi.......
kizlar anlayacaginiz ne stres kaldi ben de ne de sinir ben simdi yana yakila dusunuyorum da dusunuyorum yok anam bacim yok bu adam beklemeyecek o gece gorursunuz,
gulsun e diyordum nanikkkkkk kac gunun kaldi kiz diye oyyyy ben daha beter durumdaymisimmmm :roflol:
karabocug simdi nasil anlatayim bilemedim ki............(( anlamadigin kismi soylesen,yani hicbir yerini anlamadim dersen iste o zaman nasil anlatacagim cozemedim ama mizahi bir sekilde abarti oldugunu da bilerek okursan belki o zaman anlarsin tatlim
hucreee opuyorumnanaktan
puhahahhaa :roflol:
ohhh cok sukur bir an aklim cikti gercekten hic anlamayacaksin diye sen de ogrendin benim anlatis tarzimi artik yadirgamazsin kaydirigubbakcemile3
Şenizayy canım benimm nan seni sevmeyen ölsün kaydirigubbakcemile3
[/FONT][/COLOR]
gözünüz aydın cnm yakızımız olduuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:
canımıniçi dayı oldusizlede paylaşmak istedim kızçelerrkaydirigubbakcemile2
al iste sen niye puhahahaladin kizzzz oyle
ayy ada güldürdün valla beniii zemuszemus allah sana kolaylık versin anacım, bu adam düğnü bile yarıda kesip alır kaçar gider seni vallaa aklinialirimsmile :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?