-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben sinirimde son vitese takmisim ama oyle boyle degil yani saat oldu 18:30 dedim vallahi de billahi de ben daha da duramam bu ofiste anemmmmmm evimde temizlik yapiliyor ben burada duruyorum,evin hanimi diye kimler yer alacak yerimde,bu vesveselerle dogru ciktim sirketten,olmusum 15 dk.da bizim evin ordaki durakta tabi yolda tlf. acip nan hucre gel beni al o evi size yar etmem diye turk filmi tadinda repliklerimi de siralamayi da ihmal etmemisim,indim bizim hucre tam karsimda ama bu iste bir gariplik var nan dedim bu araba benim babamin arabasi degil mi siz babamla isbirlikcimisiniz napiyosunuz bak dedim yavrum bende de bir kalp var boyle strese sokma alti ustu evlenecegim diye gidecegim tahtali rizanin koyune kaydirigubbakcemile3 bizim piskin hucre baban evin ordan geciyormus bizi gorunce ugradi ben de senin gelecegini soyleyince arabayla git oglum dedi diye bir de guzel aciklayinca durumu hah dedim simdi oldu.anammm eve giderken yok dedim oglum sen nasil durdun 7 yil boyunca bu ne simdi dememe kalmiyor eli dursa basi durmuyor basi dursa gozu durmuyor,nan hucre sen evde temizlik mi yaptin yoksa ozel sultan macunu mu yuttun??? bizim hucrenin gozu donmus kizlar yavrum diyorum dur gozunu seveyim noluyosun ayyyy diyorum bir de icimden nan babamin arabasi bu dangolozun yuzunden gidip bir yere toslayacak,dugun de olmadi daha ya kolum falan kirilirsa simdi kolum kirilsa yine iyi ya bacagim kirilirsa dans ta edemem simdi,yeminle bunlari dusunuyorum bir yandan yani dusunce gucume de ekstra sastim kaldim,hucre beyin verdigi cevapla dedim Ada sen emin misin bu adamla gercekten evlenmek istediginden,adama bu kadar beni ozlemesinin sebebi yatak odamizi temizlemis,camlarini silmis te,o odada hayal etmis beni de
cok ozlemis ne varmis masum bir opucuk onun da hakki degilmiymis,nan dedim hucre daha gecen gun ben hastayken bize gelip te kasla goz arasinda ayak parmagini kapiya vurdugun yetmedi mi bu ne simdi kara yagizim dur be adamim sunun surasinda 36 gun kaldi.......

kizlar anlayacaginiz ne stres kaldi ben de ne de sinir ben simdi yana yakila dusunuyorum da dusunuyorum yok anam bacim yok bu adam beklemeyecek o gece gorursunuz,
gulsun e diyordum nanikkkkkk kac gunun kaldi kiz diye oyyyy ben daha beter durumdaymisimmmm :roflol:

Son düzenleme:
zeynep o okul oldu yarın başlıyorum. trabzonsporlular derneği yaptırmış ondan ölemiş o okul

ada kı çok hoş anlattın valla eee adamın sabrı kalmamış :jeyyar:

ben hiçbişi anlmdım:uhm:

karabocug simdi nasil anlatayim bilemedim ki............ (( anlamadigin kismi soylesen,yani hicbir yerini anlamadim dersen iste o zaman nasil anlatacagim cozemedim ama mizahi bir sekilde abarti oldugunu da bilerek okursan belki o zaman anlarsin tatlim

hucre benim nisanlim tatlim ben ona kizdigim da hucre diyorum
aramiz iyiyken de Bedi diyorum

karabocug anlamadin mi gercekten yaaaaaa canimmm

em hadi bakalim cok sevindim ya kiz cocugu kirdiginla kaldin gordun mu yok anacim biz bayanlar biraz beklemeyi bilmiyoruz hepi topu 1 gun daha bekleseydin onu da kirmamis olacaktin.Baristiniz mi peki en son konusmuyordu ya hani

hucreee opuyorumnanaktan

ayy ada güldürdün valla beniii zemuszemus allah sana kolaylık versin anacım, bu adam düğnü bile yarıda kesip alır kaçar gider seni vallaa aklinialirimsmile :lepi:

al iste sen niye puhahahaladin kizzzz oyle

adacım senin yazını okudum ona güldüm
arabayı bi yere vururd bi tarafım kırılır falan demişsin ya içinden :roflol:
hayal gücüne hayran kaldım kaydirigubbakcemile3

geçen gece 3 gibi uyanıktım bende öle düşünüyodum yatakta boshayallersmile
aklıma birden ufolar geldi :roflol:
gelselerde beni götürseler die düşünmüştüm bende bi ara :roflol::roflol::roflol:

pinarpin nerelerde yaaaa tabi az kaldi onun simdi son hazirliklarla mi ugrasiyordur ki acaba sunun surasinda 8 gunu kaldi,ayyy cok heyecanli yaaaaaa

ayy ada güldürdün valla beniii zemuszemus allah sana kolaylık versin anacım, bu adam düğnü bile yarıda kesip alır kaçar gider seni vallaa aklinialirimsmile :lepi:

yok kizzz yapmaz oyle sey ya demeyin bana boyle vallahi hucre den sogumaya basliyorum heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…