-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereglimmm canım iyi görünüyor senin de içine sinmesi önemli tabi sen ne düşünüyorsun? başka istediğin bir otel var mıydı burayı beğendiysen güzel yani.

slm kızlar

ereğli benim de hoşuma gitti kaç kuruş bu
kızlar 1buçukta gelinlik provam var yine.kayınvalidemle gidicez. o ordan eltimi almaya gidicek
bugün diorum. anne evdeki krallığım bittii ortak gelio :roflol: beni sevmicen artık diom gülüo kayınvalidem de

biliorum ben bu oteli infoda gtmiştim okurcalara yakın sessiz sakin bir otel ama 1 gece kaldım hizmet konusunda bişi diyemiciim

kızlar seri ilanlara gelinn şalı ekledim...süper şal diye.. ilgilenen olursa diye söylüyorum...

ada yaa yine göremedimm kaldırmışşsın galiba işler o kadar yoğun ki anca şimdi bakabildim topiğee

yemek yemeğe gidiyorum yaw anlatın birşeyler gelince okuyayım eşyalarım gelmiyormuş neyse gelince yazayım hadi öptümmmmm

adaer yazdıklarını okuyorum cok güzel bi anlatımın var ama bu mobilya işine üzüldüm inşallah hersey program dahlinde sıkıntısız hallolur :) aman hayrlı işlerde bi aksilik olurmus hep bu tarz seylerde nazarı olsun :) davitiyendeki yazı ve modelde cok yalın ve hosmus cok güzel bi tercih olmus :)

sevgili KK üyeleri sizlere mutlu bir haberim var.
belirsizlik belirsizlik deyip duruyordum aranıza katıldığımdan beri çok şükür belirsizlik sona erdi. iş başvurum kabul edildi. bartından taşınıyorum gidiyorum buralardan evimi tutacağım çeyizimi kendim alacağım. BıTTı belirsizlikler.
Bana şans dileyin

mglove hayırlı olsun yeni işin çok mutlu edici bi haber tüm güzellik ve iyilikler seninle olsun :) artık çeyiz telası baslıo düğün ne zamndı seninn :)

canım teşekkür ederim içimden geldiği gibi yazıyorum burada sizlerin de samimiyeti ile öyle replikler çıkıyor ortaya işte zemuszemus mobilya konusunda bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle,davetiyemizde ki yazı bir şiirin dörtlüğü,beğenmene sevindim.Güzellikler seninle olsun canım,rabbim sana da yaşatsın bu mutluluğu :)

mglove tatlım hayırlı olsun,istediğin işe kavuşman çok güzel bir haber,mutlu ol canım,şans ve mutluluk her daim yanında olsun opuyorumnanaktan

eşyalarım gelecekti bugün gelmiyormuş 30 mart ta gelecekmiş ya ben de fırsat bu fırsat gelinlikçimi aradım,
dedim gelinlik boyu provası yapacaktınız ben aldım ayakkabımı geliyorum bugün
tamam dediler,çıkıp oraya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…