-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam canlar,
koskoca bir hafta sonu daha bitti. cumartesi günü patronuma işten ayrlacağımı söyledim. duygusal anlar yaşadık. yarı yolda bırakıyormuşum gibi hissettim. ama yeni işle bu iş arasında iki katından fazla maaş farkı var ve keza orası büyük bir şirket öylede bir avantajı var. artı cumartesiler bizim.
şimdi sıradaki sıkıntımız genelde herkezin başındaki dert eş durumundan tayin meselesi. nişanlım tayin isteyecek ama. nikahlı değiliz şuan nikahı geri çekecek gibiyiz eğer normal yollarla yaptıramazsak. zamanda daralıyor 4 ayımız kaldı. ev yok eşya yok. en az 1-2 ay sürüyormuş tayinler. sıkışacağız biraz sanırım. ama ne yapalım. ikimizin de kafası kulağı rahat olacak.
ben bir haftaya gidiyorum yani.
pazar günüm çok güzeldi . dolaştık nişanlımla. hava çok güzeldi günler sonra. yine iş yerimdeyim ama ayrılacağımı açıkladım ya kimse bana iş vermiyor.

slm tatlım hoşgeldin.. yeni işinde hayırlı olsun.. tayin durumu varsa tabiki de nikahı erken yapmak size avantaj sağlar canım.. çok da güzel hafta sonu geçirmişsin
herşey youna girmeye başlıyo bak ne güzell :))

bu arada bende bi iş görüşmesine gittim geçen gün ve cevabımı bekliyorum inş.. olur. şuanki işimde iyi belki ama olacak olan işimde kariyer açısından çokkk iyii.. sen böyle söyledim patronuma deyince bende kendimi koydum yerine birden.. :))

Hakkınızda hayırlısı olsun 2 X maaş woooow :d

Kızlar merabaaaaaaaaaaaaaa !

Ada'm naber?
You gülüm nasılsın? Arrrtı sen turizmciydin dime bebek kız bişiy sorcam emme Delphin Botanik Otel fikrin var mı?? Burası hakkında biz hala balayı otelini bulamadık ekonomik bi o kadarda iyi bir yer olsun istiuorum:gitme: Önerebileceğin bir yer var mı bide çok oldum pardon bebek ? :)
Hatige canım napiyosun?

ereğli merhaba canım hg.. napim ya hafta sonundan sonraki bu ilk günü sevmiyorum hala kendime gelemedim :)) koşturma falan işteee devam.. sen napıyosun tatlımm ?*

Öyle mi kız tipik bir hafta başı sendromu:) Yarına bişeyin kalmaz inş .Ya ben haftasonu temizlik-gezme falan derken şifayı kaptım sanırsam salya sümük bi haldeyim :roflol: Öğhh biraz iğrenç oldu e artıkın kusura bakmayınız hatunlar.

evet klasik pazartesi sendromu sempatiksalakcinni dikkat et kendineeee kime sorsam hasta valla boshayallersmile

geçmiş olsun ereğlii, senin bu nickin karadeniz ereğliden mi geliyirrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…