- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.981
slm kızlar ne yapıyosunuz bakim
slm talım hg..
selam canlar,
koskoca bir hafta sonu daha bitti. cumartesi günü patronuma işten ayrlacağımı söyledim. duygusal anlar yaşadık. yarı yolda bırakıyormuşum gibi hissettim. ama yeni işle bu iş arasında iki katından fazla maaş farkı var ve keza orası büyük bir şirket öylede bir avantajı var. artı cumartesiler bizim.
şimdi sıradaki sıkıntımız genelde herkezin başındaki dert eş durumundan tayin meselesi. nişanlım tayin isteyecek ama. nikahlı değiliz şuan nikahı geri çekecek gibiyiz eğer normal yollarla yaptıramazsak. zamanda daralıyor 4 ayımız kaldı. ev yok eşya yok. en az 1-2 ay sürüyormuş tayinler. sıkışacağız biraz sanırım. ama ne yapalım. ikimizin de kafası kulağı rahat olacak.
ben bir haftaya gidiyorum yani.
pazar günüm çok güzeldi . dolaştık nişanlımla. hava çok güzeldi günler sonra. yine iş yerimdeyim ama ayrılacağımı açıkladım ya kimse bana iş vermiyor.
karabocug hoşgeldin tatlım
mglove,senin için iyi olabilecek ne varsa bu yeni iş onu sunsun sana inşallah
hb canım nasılsın bakem
:sinifsinif:mafoldumben
selam canlar,
koskoca bir hafta sonu daha bitti. cumartesi günü patronuma işten ayrlacağımı söyledim. duygusal anlar yaşadık. yarı yolda bırakıyormuşum gibi hissettim. ama yeni işle bu iş arasında iki katından fazla maaş farkı var ve keza orası büyük bir şirket öylede bir avantajı var. artı cumartesiler bizim.
şimdi sıradaki sıkıntımız genelde herkezin başındaki dert eş durumundan tayin meselesi. nişanlım tayin isteyecek ama. nikahlı değiliz şuan nikahı geri çekecek gibiyiz eğer normal yollarla yaptıramazsak. zamanda daralıyor 4 ayımız kaldı. ev yok eşya yok. en az 1-2 ay sürüyormuş tayinler. sıkışacağız biraz sanırım. ama ne yapalım. ikimizin de kafası kulağı rahat olacak.
ben bir haftaya gidiyorum yani.
pazar günüm çok güzeldi . dolaştık nişanlımla. hava çok güzeldi günler sonra. yine iş yerimdeyim ama ayrılacağımı açıkladım ya kimse bana iş vermiyor.
selam kızlar, speedy nişanlığı ben de görceeeeeeeeeeeeeem
Öyle mi kız tipik bir hafta başı sendromu:) Yarına bişeyin kalmaz inş .Ya ben haftasonu temizlik-gezme falan derken şifayı kaptım sanırsam salya sümük bi haldeyim :roflol: Öğhh biraz iğrenç oldu e artıkın kusura bakmayınız hatunlar.
Gtmt saol kuş. Evet şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?