-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zaten öyle seyler olunca dahada baglanıyorum eşime çok zor gunlerdi ya allah kimseye yaşatmasın nasıl zoruna gidiyor bilsen bakıyorum sinirden aglıyor bazen gecen yolda mahalleden arkadasıyla karsılasmıs cocuk demişki gecmiş olsun yenge hastaymıs eşimde nerden cıkardın yok öyle bişi demiş babası ne demiş biliomusun evlenme dedik evlendi bedduamız tuttu kız sara hastası olmus hastane hastane geziolar demiş inanabiliomusun ada ben sara olmusum

bu konulardan tek dertli ben değilmişim demekki, bizimkilerde öle sağolsunlar,bi ihtiyaç varmı diye soran yok düğün günü geldi artık ne nişan ne düğün 1 toplu iğne alan bile yok ki alamıyoruz yetiştirebiliyomusuznuz bile demiyolar ,sinirimden ölücem yani.bide telefonla öle ev tutsaydınız böle tutsaydınız bigün utandırıcam akıl vereceğinize para verin die ama biz yine insaflıyız..Boşverin en iisi kızlar Allah yardım ediyo bizde de borç gırtlakta ama ödenicek bi şekilde. şimdi aklıma geldi kına günü gelin elini açmıyo derse arkadaşlarım reziil olucam offf..bilmiyorumkismile mafoldumben

o kadarda degil canım o adetide bilir heralde klava:

canmm eşinin ailesiyle sorunlar olduğunu biliyordum da bu derece olacağını tahmin etmemiştim ayy Yarabbm nasl sinir oldm yaaklava:

canmm Rabbm yardm eder üzülme sen :1hug:

sen rezil olmcksın emin ol onlar olacak şimdi bizim halimizi gören onlara lanet yağdırıo allah yardım eder üzülme bizi resmen oyuna getirdiler size ev alacaz die eşimden para aldılar kredi cektirdiler sonrada üvey kardeşine ev aldılar eşimide evden kovdular resmen eşimde evi terk etti ve biz onları kredi borcunu ödüyoruz hala ama allah bize yardım etti çok şükür eşimin şuanda işi cok iyi ama onların beli dogrulmuyor baslarına gelmedik iş kalmadı bizim nikahtan 1 gun sonra üvey kardeşi hırsızlıktan yakalandı daha neler sen üzülme cute allah cıkarıyor biryerden

Yuh diyorum başka da birşey demiyorum
bu kadar mı insanlıklarını yitirmişler,
nedir ki dertleri...
hiçbir şey yapmadınız,düğünü rezil ettiniz,bari daha da konuşmayın di mi...
Boşver canım...Allah'ım görüyor herşeyi...

inanır mısın geçen gün aynısını Bedi'ye söyledim...
annene söyle bak böyle bir şey var hiç olmazsa ona hazırlıklı gelsin diye,şaşırıyor çevremdekiler böyle düşündüğümü duyunca ama bunu bile yapmayacak kadarlar işte

bir insan neden gelininin arkasından yalan yanlış laf ederki büyük konuşmamak lazım tabi ama umarım herşey düzelir you_know ..

cute tatlım merak etme o zaman hemen hatırlarlar merak etme o kadar insanın içinde :)

canmm eşinin ailesiyle sorunlar olduğunu biliyordum da bu derece olacağını tahmin etmemiştim ayy Yarabbm nasl sinir oldm yaaklava:

daha neler canım çoğunu sen diğer topikten bilirsin bazen durup durup ağlayasım gelio insan söz gününde sabaha kadar ağlarmı ben ağladım :gitme:

bilmezmi bilir tabi de bilmemezlikten geliyolar,hiç ses çıkmıyo,misafir gibi gelip gidicekler eminim..off naapsam kızlara demeyin el açılmıyo fln die desemmi ki bilemedim ölede rezil olucam gerçi.ağlamam gibi geliyodu kınada ama o sırada sırf bu yüzden ağlıcam sanırım şu an bile o anı düşündükçe gözlerim doluyo :sinifsinif:

nişandada öle yaptılar ordan biliyorum ,seti ben ve nişanlım aldık hala taksiti dvm ediyo.rezil olmamak için onların eline verdik,taktı hatun utanmadan,bişide demedi hiç biz alamadık die..

güzellerr üzmeyin kendinizi yaparlarsa kendi şereflerine yaparlar
yapmazlarsa kendi rezillikleri olur en güzel en özel günününüzü hiç kimse mahvedemezz
moral bozmak yok tamam mıı
hadi ben gideym artk kocacm gelcek birazdann
öptüm sizii

nasılda aynı hisleri yaşıyormuşuz meğer,
sıkılma,bunalma
ben bıraktım artık düşünmeyi...
düşünsem neye yarar,kendimize ediyoruz
mide ağrısı bilmezdim...mide kanaması geçirecek gibi oluyorum,
demek ki aynılarmış erkek tarafımız,nişandan sonra kaç kere geldiler diye sor
diyeyim ben de sana annesi hiç,ablası 1 babası 2 kez
ne bir aramak ne bir sormak
ailem de doğal olarak nefret etti iyice mafoldumben

you_know ağzım açık okudum inan
çok üzüldüm
nasıl yapılır böle bişi evlada yaa
ama bak fazlasıyla cezalarını buluyolar
allah bundan sora yüzünü güldürsün inş
gözyaşın mutluluktan düşsün tekopuyorumnanaktan

ee canım nişanlına söle sende uygun bi dille o da annesine sölesin..

oda bişi diyemiyo cnm zaten sakin biridir. ben ne yapayım böleler dio..amcasıda bekar ve çok varlıklı her haftasonu arayım napıyonuz bakalım dio havadan sudan konuşmuyomu deli ediyo beni..bende her seferinde düğün telaşı işte alışveriş fln koşturuyoruz diyorum bastıra bastıra ama. deri kalın anacım.

canım ben onların gelinleri deilim ki cunku onlar oğullarını gözden cıkardı

kızlar ya cidden çok zor bu işler
inş eşlerinizden yana yüzünüz güler,mutlu olursunuz
allah hepimize güzel geçim nasip etsin

ah adacım valla ne bileyim anlamadım bende çok zayıflıyorum valla bu sebeplerden sinirim çok bozuk..
halbuki hiç böle hayal etmememiştim büyük hayal kırıklığındayım ,zaten bu kdrını düşünsem aklıma gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…