- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.941
Dileğim hatırlıyorum tabi hatırlamazmıyım
inandırmak istemiştim kendimi oysa güzel olacağına,
kendilerini bu kadar geri çekeceklerini tahmin etmemiştim...
Sen de görüyorsun işte nasıl birilerini olduklarını
eşine daha da bir destek ol,
mutlu olun siz,bu onlara en büyük ders olur...
bu konulardan tek dertli ben değilmişim demekki, bizimkilerde öle sağolsunlar,bi ihtiyaç varmı diye soran yok düğün günü geldi artık ne nişan ne düğün 1 toplu iğne alan bile yok ki alamıyoruz yetiştirebiliyomusuznuz bile demiyolar ,sinirimden ölücem yani.bide telefonla öle ev tutsaydınız böle tutsaydınız bigün utandırıcam akıl vereceğinize para verin die ama biz yine insaflıyız..Boşverin en iisi kızlar Allah yardım ediyo bizde de borç gırtlakta ama ödenicek bi şekilde. şimdi aklıma geldi kına günü gelin elini açmıyo derse arkadaşlarım reziil olucam offf..bilmiyorumkismile mafoldumben
zaten öyle seyler olunca dahada baglanıyorum eşime çok zor gunlerdi ya allah kimseye yaşatmasın nasıl zoruna gidiyor bilsen bakıyorum sinirden aglıyor bazen gecen yolda mahalleden arkadasıyla karsılasmıs cocuk demişki gecmiş olsun yenge hastaymıs eşimde nerden cıkardın yok öyle bişi demiş babası ne demiş biliomusun evlenme dedik evlendi bedduamız tuttu kız sara hastası olmus hastane hastane geziolar demiş inanabiliomusun ada ben sara olmusum
bu konulardan tek dertli ben değilmişim demekki, bizimkilerde öle sağolsunlar,bi ihtiyaç varmı diye soran yok düğün günü geldi artık ne nişan ne düğün 1 toplu iğne alan bile yok ki alamıyoruz yetiştirebiliyomusuznuz bile demiyolar ,sinirimden ölücem yani.bide telefonla öle ev tutsaydınız böle tutsaydınız bigün utandırıcam akıl vereceğinize para verin die ama biz yine insaflıyız..Boşverin en iisi kızlar Allah yardım ediyo bizde de borç gırtlakta ama ödenicek bi şekilde. şimdi aklıma geldi kına günü gelin elini açmıyo derse arkadaşlarım reziil olucam offf..bilmiyorumkismile mafoldumben
zaten öyle seyler olunca dahada baglanıyorum eşime çok zor gunlerdi ya allah kimseye yaşatmasın nasıl zoruna gidiyor bilsen bakıyorum sinirden aglıyor bazen gecen yolda mahalleden arkadasıyla karsılasmıs cocuk demişki gecmiş olsun yenge hastaymıs eşimde nerden cıkardın yok öyle bişi demiş babası ne demiş biliomusun evlenme dedik evlendi bedduamız tuttu kız sara hastası olmus hastane hastane geziolar demiş inanabiliomusun ada ben sara olmusum
canmm eşinin ailesiyle sorunlar olduğunu biliyordum da bu derece olacağını tahmin etmemiştim ayy Yarabbm nasl sinir oldm yaaklava:
bilmezmi bilir tabi de bilmemezlikten geliyolar,hiç ses çıkmıyo,misafir gibi gelip gidicekler eminim..off naapsam kızlara demeyin el açılmıyo fln die desemmi ki bilemedimölede rezil olucam gerçi.ağlamam gibi geliyodu kınada ama o sırada sırf bu yüzden ağlıcam sanırım şu an bile o anı düşündükçe gözlerim doluyo :sinifsinif:
ee canım nişanlına söle sende uygun bi dille o da annesine sölesin..
bir insan neden gelininin arkasından yalan yanlış laf ederki büyük konuşmamak lazım tabi ama umarım herşey düzelir you_know ..
cute tatlım merak etme o zaman hemen hatırlarlar merak etme o kadar insanın içinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?