- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.961
oda bişi diyemiyo cnm zaten sakin biridir. ben ne yapayım böleler dio..amcasıda bekar ve çok varlıklı her haftasonu arayım napıyonuz bakalım dio havadan sudan konuşmuyomu deli ediyo beni..bende her seferinde düğün telaşı işte alışveriş fln koşturuyoruz diyorum bastıra bastıra ama. deri kalın anacım.
ah adacım valla ne bileyim anlamadım bende çok zayıflıyorum valla bu sebeplerden sinirim çok bozuk..
halbuki hiç böle hayal etmememiştim büyük hayal kırıklığındayım ,zaten bu kdrını düşünsem aklıma gelmez.
ayy you cum bn aranıza yyeni katıldığımdan dolyı eski konualrı bilmiyoırum ama gercekden üzüldüm böle insanların var olduğunu bilmek bile sinir bozucu bi sebbe tamam hali vakti yeinde olamayabilir ama tatlı sözlerini desteklerini esirgemeseler keske bari bunlar bili olmuyosa sizin zor sartlarınıza zorluk eklemeselermiş inşallah yukardaki güzel duaya amn diyorum üzütülerin kat kat artarak mutluluklara dönüşür inşallh
kızlar sizde canınızı sıkmayın sizin yerinize canını sıkası gerekjenler belli anlmıyorlar ve anlamıcklardr ama sizde ona göre tavrınızı belli edersiniz büyükler büyüklüklerini yapmazlarsa birsey beklemisinlker yani
mail nerde kiimafoldumben
kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:
Buldnnn buldunnn canım merak etme :lepi::lepi:
Hımm model olarka güzel bende vestelin makinesinin çok övüldüğünü gördüm.
Tabi biz önceden almıştık Tüm beyaz eşyalarımızı vestelden şuanda güzel kampanyaları da var vereliniortak
ayyy inansım gelmiyor yaaaaaa çok zor bi psikolojidir gercekdenn yaptıklarını tanımlayacak bir kelime dahi bulamıyorum.. ... Youcum Allah eşinden yüzünü güldürsüncanım siz cokk cokk mutlu olun İnşallh
kızlar valla yazdıklarınızı ağzım açık okuyorum, nasıl bu kadar insafsız olabilirler ki ya? insan değil mi bunlar çok afedersiniz? bana da resmen rahat batıyomuş, kendimden utandım. koskoca eve 2 tane ayna, bi tane porselen yemek takımı aldım. kaynanamın değerini bilmiyomuşum valla, ona böyle davrandığım için kendimden utandım resmen. ama aklıma hic o kadar insafsız insanlar olabileceği gelmemişti, benim kaynanam benim için yapmasa oğlu sıkıntı çekmesin, üzülmesin diye yapar, yine yapar
işte canım geçen gün sana anlatmak istediğim tam da buydu,
neler neler var bir bilsen
ben Dileğimin yazdıklarını çok önceden biliyorum
ona daha fazla da yorum yazmak ta istemiyorum
çünkü biliyorum ki canı sıkılıyor,kendini daha da kötü hissediyor,
bizler bu konuda şanssızlığımızın farkındayız
istiyorum ki sen de şansının farkında ol...
bir erkeğin ailesi gerçekten çok önemliymiş
bak biz her ay ekstradan 230 Tl kredi ödüyoruz,neden mi çünkü
nişan olacaktı yüzükler takılacaktı,bunun çikolatası vardı,çiçeği vardı,benim giyeceğim elbise vardı,Bedi'nin takım elbisesi vardı.....vardı da vardı...ama bunları yapacak erkek tarafı yoktu....işte bu ve bunlar gibi bir sürü sıkıntıyı biz yaşadık hala da yaşıyoruz
o yüzden canım benim sen gerçekten şansının farkında ol,
hatta oldun bile bence,utandım diye yazmışsın
utanma ama sadece kayınvalidene karşı daha anlayışlı olursun hepsi bu
amma sıkıntılıymışız biz de yaaaa
derdimizi bilmeyenler de bildi
bunalttıysam kendi adıma kusura bakmayın kızlar.....
merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?