-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım ya zaten düşünceli olsa anlar senin sölemene bile gerek yok bunlar evlenio bi eksiginiz bi ihtiyacıınız varmı der

ayy you cum bn aranıza yyeni katıldığımdan dolyı eski konualrı bilmiyoırum ama gercekden üzüldüm böle insanların var olduğunu bilmek bile sinir bozucu bi sebbe tamam hali vakti yeinde olamayabilir ama tatlı sözlerini desteklerini esirgemeseler keske bari bunlar bili olmuyosa sizin zor sartlarınıza zorluk eklemeselermiş inşallah yukardaki güzel duaya amn diyorum üzütülerin kat kat artarak mutluluklara dönüşür inşallh
kızlar sizde canınızı sıkmayın sizin yerinize canını sıkası gerekjenler belli anlmıyorlar ve anlamıcklardr ama sizde ona göre tavrınızı belli edersiniz büyükler büyüklüklerini yapmazlarsa birsey beklemisinlker yani

ben biliomusun ben istedimki kaynanamla oturayım konusayım gezeyim ama o beni istemeye geldikleri gun anneme ben zorla geldim oğluma baska kız dusunuodum demiş resmen begenmedigini sölemiş ah neler neler dugunumuze bile gelmediler hadi bu üvey anne ya babası oda milleti aramıs kız kacırdı dugun yapıolar sakın gitmeyin demiş yalana bak ya

canım durumu olmaz olurmu bankada 50 milyar paraları vardı üzerini eşim tamamladı gidip dier cocuga ev aldılar bizi oyuna getirdiler şimdide araba almıslar

kızlar valla yazdıklarınızı ağzım açık okuyorum, nasıl bu kadar insafsız olabilirler ki ya? insan değil mi bunlar çok afedersiniz? bana da resmen rahat batıyomuş, kendimden utandım. koskoca eve 2 tane ayna, bi tane porselen yemek takımı aldım. kaynanamın değerini bilmiyomuşum valla, ona böyle davrandığım için kendimden utandım resmen. ama aklıma hic o kadar insafsız insanlar olabileceği gelmemişti, benim kaynanam benim için yapmasa oğlu sıkıntı çekmesin, üzülmesin diye yapar, yine yapar

mail nerde kii mafoldumben

Buldnnn buldunnn canım merak etme :lepi::lepi:

kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:

Hımm model olarka güzel bende vestelin makinesinin çok övüldüğünü gördüm.
Tabi biz önceden almıştık Tüm beyaz eşyalarımızı vestelden şuanda güzel kampanyaları da var vereliniortak

ayyy inansım gelmiyor yaaaaaa çok zor bi psikolojidir gercekdenn yaptıklarını tanımlayacak bir kelime dahi bulamıyorum.. ... Youcum Allah eşinden yüzünü güldürsüncanım siz cokk cokk mutlu olun ınşallh

speed cok sağol canım ama bnde vestelin hakkında olmsuz yorumlar duydum hmn bozuluo gibi ama beyazesya birazda sans işi gibi artık ne cıkrsa bahtına durumu :)

benimde inanasım gelmedi saka olsun rüya olsun die haftalarca yalvardım allah varki ailem var ya yoksa biz evlenemezdik bütün esyalarımızı ailem aldı sagolsunlar

işte canım geçen gün sana anlatmak istediğim tam da buydu,
neler neler var bir bilsen
ben
Dileğimin yazdıklarını çok önceden biliyorum
ona daha fazla da yorum yazmak ta istemiyorum
çünkü biliyorum ki canı sıkılıyor,kendini daha da kötü hissediyor,
bizler bu konuda şanssızlığımızın farkındayız
istiyorum ki sen de şansının farkında ol...
bir erkeğin ailesi gerçekten çok önemliymiş
bak biz her ay ekstradan 230 Tl kredi ödüyoruz,neden mi çünkü
nişan olacaktı yüzükler takılacaktı,bunun çikolatası vardı,çiçeği vardı,benim giyeceğim elbise vardı,Bedi'nin takım elbisesi vardı.....vardı da vardı...ama bunları yapacak erkek tarafı yoktu....işte bu ve bunlar gibi bir sürü sıkıntıyı biz yaşadık hala da yaşıyoruz
o yüzden canım benim sen gerçekten şansının farkında ol,
hatta oldun bile bence,utandım diye yazmışsın
utanma ama sadece kayınvalidene karşı daha anlayışlı olursun hepsi bu
amma sıkıntılıymışız biz de yaaaa
derdimizi bilmeyenler de bildi
bunalttıysam kendi adıma kusura bakmayın kızlar.....

valla ben atlattıgımı dusunuyorumda bazen eşimin o halini görunce lanet yagdırmaya devam ediyorum müjde sende adanın dediği gibi şansının farkında ol

kızlar siz kendinizle gurur duyun bence, aşkınız için neler yaptınız, nelere katlandınız, dayanamayıp pes edip tüm hayallerinizden vazgeçmediniz, bizde erkek tarafı böyle varlıklı olmasaydı, eşimin maaşı böyle yüksek olmasaydı, iş bana ve eşime düşseydi, çoktan yalan olurdu inanın. ben göze alamazdım bunca sıkıntıyı, eşimden vazgeçmezdim ama, evlenmekten vazgeçerdim.

hayırlı olsunn
13 haziran ahh ahh geç yıl benim nişan tarihimdi.
bunların hepsini bohçalara koyup sonra hurçlara koy cnm
biz öyle yapıcaz
haa bohça yetmediği yerde sadece hurçlara koyarsın
yorgan fln varsa onlarıda jelatinli büyük poşetlere koy şeffaf olsun içi gözüksün
üstlerinede kırmızı kurdele tmm işte
normal poşete koyma hiç bişiyi derim gzl olmaz çünkü

Tatlılarımmmmmmm benim napiyosunuz ?j Öptüm sizi uğrayacağım gene, gerileri okumadım ama evet müjdecim bencede sevildiğini bil, şansının farkında ol canım adamında dediği gibi. Nelerden vazgeçmiyoruz sevda uğruna kimleri neleri düşte bırakmıyoruz ki yeri geliyor kendimizden feragat bile ediyoruz herşey aşk için huzur için yuva için ! (Heyt be bende amma doluymuşum yaww kaydirigubbakcemile3)

kayın demeyin bana demeyin biz o üzüntü halinde abisindende darbe yedik öz abisi o kadar iyi yaklaştı o kadar yardımsever yaklaştıki bizim nikah mersindeydi araba tutup buradan mersine geldiler araba parasını eşim vermiş 500 lra benzin tutmus onuda büyük abi vermiş küçük abide düğünden sonra dioki eşime ben verdim şimdi paramız kalmadı eşimde öğrenioki diger abisi vermiş şimdi onnlada konusmuyoruz dugunde takılan 2 altında gözü kaldı galiba inanamıyorum o kadar borc verioruz eltimle konustum o kadar severimki kadını sagolsun maddi olmasada manevi anlamda yardımcı oldu cok bnaa diorki iyi eşinin işi iyiymiş bizede destek olsun elim ayagım titredi sinirden halimizi bilmiyor sanki eşimde altı tlf elimden ne diosun yenge dedi ama valla eşim böyle olmasa ben kesin çıldırırdım
aman ne doluymusum he

dilek denecek şey yok
şimdilik benimkiler buakdar yapmıo
yapsalar herhalde üzüntüden hasta olurdum
sen gene iyi dayanıosun
Allahtan eşin yanında
bi de seni tutmiyip hala ailesini tutanlar oluo böle durumlarda bile

evet işte ondan diyorum eşimden 1 tane daha yok galiba beni istemiolar diye evi terk etti etmek zorundada kaldı allah görüo ondan mutluyum biraz allah cıkarıo herseyi

Allah bizi böyle insanlardan korusun kızlar,inş her şey çok güzel olur negatif düşünmeyelim sanırım ilk tanışma anindan itibaren çok yüz vermemek gerekiyor,hep mesafeli olmak gerekir istediğimiz olmayınca ne yapacağız nasıl söyleriz onu da bilmiyorum deneyimli insanlardan faydalanmak gerek benim başıma da bi kaynana gelecek anne değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…