-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Yalnız böcük nan bugün senden bahsettim:d

hayırdır gene noldu müjdecim??? hem eşin gelmiyomuydu bu akşam seninnn :uhm:

geldi işte, ama çok yorgunmuş beyefendi 40 saatlik yoldan sonra. sarıldı öptü duş alıp yatıcam bebeğim, çok yorgunum dedi. neye uğradığımı şaşırdım. 10 dakika sonra uyudu, ben de kalktım, size geldim alsanaalsanasmile inanamıyorum yaa tamam yorgun da bi halimi hatrımı bile sormadı

evlenınce onu yaparım bnu yaparım yalann olıyy valla
herıff onlara bakmıoo bılemm bılın
ayy ben gelınlığımın altına jartıyer aldımm
gıydımm baktım corabı gıyınce totom doncakk don gıydım:roflol:
üstüm forma altımı sorma oldu
eşimede süprıs oldu:roflol:

O nevresim ne öyle yaww aşkitom bunu görürse bi sene dalga geçer benle fiyong güzeli diye:roflol:

evlenince yapılır ama bu da ancak eee bekarken zor bi hediye
bence de daha rahat oluyor insan evlenince
ama benim bilidğim jartiyerlere uygunda iç çamaşaıır var anam tek giiylir mi
heryanın donar yaa

azcuk pahalı da değecekse almayı düşüneyim :ecrin_bebek: gerçi ilk resimdekine bayıldım opuyorumnanaktan

ayy bı şimarmak geldı haa sımdık bana:roflol:
bende o nevresımden var bacımm hedıye geldıydı
bı tanede kendım almıştımm son anda ceyıs gıder ayak
şunu dıyım cok fazla nevresıme sahıbım her marka var
sarev özdılek ve days ın colours tan cok daha ıyı
özdılekte süper ama ne bılem sarevı daha bı sevdım
gercı sarevı cok kullanmadım ama yıkandığında bıle güzeldı
özdılek ve days.. kullanıyom suan cok yıkadığımdan mı bılmem
days ın. çektı
özdılek soldu:mymeka:sımlıydı hep döküldü sımlerı ama hala parlak sanırım saten pamuk olduğ için
bıde englısh home dan aldıklarım cok güzel cıktı

:jeyyar: benim koyduğum fiyonk nevresim zaten evliler için yahuuuuu :jeyyar: hem siz evlenmedenn nası beraber yatabileceksiniz kiii de mi amaaa :jeyyar: şöleee özel bi günün akşamında, evlilik yıldönümü ya da onun doğum günü gibi bu nevreismi yayacaksınız yatağa gireceksiniz fiyonkun içine sora da seslenceksiniz "hayatımmmmmmm hediyen hazır, yatak odasında seni bekliyo" diye :jeyyar: bundan güzel hediye mi olur sizceee :jeyyar:

off off kocamı bı kez daha özldım nan
kım koyd nan o yatak resmını:mymeka:

ereğlı kulaklarım çınladı haa:roflol:kaynananı benım ıcın öp

Kız dedimya bi sene dalga geçer muhtemelen evlenince kaydirigubbakcemile3 Ayar eder bu çocuk kesin beni.

Müjde eklesene düğün fotosu varsa merak ettim seni. Nan bugün amma meraklıyım hh :tomato:

gitmicem banane, 1 aydır bensiz uyuyo, uyusun bi gece dahakaydirigubbakcemile3

müjdecim sen özlemedin galiba eşini hiççç klava: hiç hoş değil bu tavrın canım, adam 40 saat yol gelmiş yaa 2 gün yol çekmek ne demektir hiç haberin var mı klava: neden biraz anlayışlı olamıyorsun??? klava: git yat eşinin yanına sarıl ona sıkıca, ya da otur başında yüzünü izle, nefes alışlarını dinle, huzur bul... anlayamıyorum seni valaa... klava:

off off kocamı bı kez daha özldım nan
kım koyd nan o yatak resmını:mymeka:

ereğlı kulaklarım çınladı haa:roflol:kaynananı benım ıcın öp

ben koydummm bilmiyorumkismile

Uğur kapı baca her taraf kilitle kapıyı bi kaç kez özellikle anahtarıda ağzında unutma seninki yarın sabah kapıda kalır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…