A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.861
karnımdan çok tuhaf sesler geliyo galiba acıktm ve canm yaş pasta istiyo :)))
canım hadi hayırlısı olsun.evin içine bi girinde yerleşirsiniz yavaş yavaş sıkma canını :)
ay buna koptum işte:roflol::roflol: delü seni tamam o zaman olur bende dedim bizim dünür iki günde kızı başkalarına verdi .kaynanyıda öper başımızın üstüne koyarız canım oğlum koymasada ben oğlumun kayınvalidesinide koyarımopuyorumnanaktan
geçersiniz geçer 1 hafta kalmış.amin canım aminnninş canm yaa bi eve geçsek yerleşmeyi dert etmiyom zatii
hehehe
saol canmm benmm Rabbm herkese hayrlı kaynana versnn
canım bak gerçekten herşeyin fazlası insanı yorar .yaşının etkisi gerçi yaş kadar olgunluk ve karakterde önemli.adamı cabuk yormada madem uzun yıllar ceksın nazını .hiç yapma demiyorum sadece abartmaCASPERSY bizde de 5 yıl yok bebek-mebek gezip tozmamıza bakcaz valla zaten eşim de hiç istemiyo, aynen iki taneye birden bakamam diyo
GDMT canımm aman dikkat et benim kadar yapma valla, alışırsan bırakamazsın bi de, fazla naz aşık usandırdığı gibi asgdyi de usandırır
ASGD ay napiim kız alışkanlık valla bağımlılık gibi, sigarayı bırakırım bunu bırakamam :roflol:
asgd cim beni yanlış anlamamışsındır umarımm , utandım bak şimdiii :kedi:
ayy tatlı krizim tam tuttu valla dün koltukta uyumuşum kalktm eşim de uyumş evi talan ettm yok çikolata kalmamş :))) off off dedm geri yattmm
ayy beş yıl bizim için uzun canm 3 sene sonra inşş
ben de bi yandan çok istiyorum, bi yandan hayatımı yaşiym diyorum yaa, eşime kalsa 30dan önce olmasın der ama, kendi yaşı büyük olduğu için o kadar erteleme şansımız yok, hem sakıncalı, hem de 45 yaşından sonra bebek mi sevcek yani? :ecrin_bebek:
kıslarrrrrrrrrrr yine ben
yaa ben evime gitmek istiyorum artkkk((((((((
ne kadar var canım dha evine gitmene
ben de kocamın uyanmasını istiyorum, hatta gidip uyandırıyorum şimdi karr verdimkaydirigubbakcemile3
caspersy nasıl naz yapıyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?