-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

inş canm yaa bi eve geçsek yerleşmeyi dert etmiyom zatii

hehehe

saol canmm benmm Rabbm herkese hayrlı kaynana versnn

CASPERSY bizde de 5 yıl yok bebek-mebek gezip tozmamıza bakcaz valla zaten eşim de hiç istemiyo, aynen iki taneye birden bakamam diyo
GDMT canımm aman dikkat et benim kadar yapma valla, alışırsan bırakamazsın bi de, fazla naz aşık usandırdığı gibi asgdyi de usandırır
ASGD ay napiim kız alışkanlık valla bağımlılık gibi, sigarayı bırakırım bunu bırakamam :roflol:

ayy tatlı krizim tam tuttu valla dün koltukta uyumuşum kalktm eşim de uyumş evi talan ettm yok çikolata kalmamş :))) off off dedm geri yattmm

ayy beş yıl bizim için uzun canm 3 sene sonra inşş

asgd cim beni yanlış anlamamışsındır umarımm , utandım bak şimdiii :kedi:

inş canm yaa bi eve geçsek yerleşmeyi dert etmiyom zatii

hehehe

saol canmm benmm Rabbm herkese hayrlı kaynana versnn
geçersiniz geçer 1 hafta kalmış.amin canım aminnn
canım bak gerçekten herşeyin fazlası insanı yorar .yaşının etkisi gerçi yaş kadar olgunluk ve karakterde önemli.adamı cabuk yormada madem uzun yıllar ceksın nazını .hiç yapma demiyorum sadece abartma

asgd cim beni yanlış anlamamışsındır umarımm , utandım bak şimdiii :kedi:

canım olur mu öyle şey .niye utanıyon hiçde yanlış anlamadım canım benim güldüm inanki opuyorumnanaktan

ayy tatlı krizim tam tuttu valla dün koltukta uyumuşum kalktm eşim de uyumş evi talan ettm yok çikolata kalmamş :))) off off dedm geri yattmm

ayy beş yıl bizim için uzun canm 3 sene sonra inşş

ben de bi yandan çok istiyorum, bi yandan hayatımı yaşiym diyorum yaa, eşime kalsa 30dan önce olmasın der ama, kendi yaşı büyük olduğu için o kadar erteleme şansımız yok, hem sakıncalı, hem de 45 yaşından sonra bebek mi sevcek yani? :ecrin_bebek:

ayy o da çok uzun zaman canm yaa

kıslarrrrrrrrrrr yine ben

yine hoşgeldn canm benmm :))))

karnım acıkmış gibi hissediyorum ama midem bulanıyo
aşkımı özledimm
off eve erken gelse de erkenden başlasam naz yapmaya aklinialirimsmile

geldim kızlar astım çamaşırları.çamaşırlarım kuşların gazabına uğradıda tekrar yıkadım gıcık kuşlar bi yakalarsam sizi klava: sulugöz hg cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…