-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldn canmm ben kuşlarn gazabına uğramasn diye evin içine askılık açıp öyle kurutuyorum canmm

canım bizim arka balkon pimapenli oraya asmıştım e cabuk kurusun dıyede camlarını acmıstım .ki hep acarım ilk defa böyle bişey başıma geldi sabah kalktım gidim şu çamaşırları toplıyım dedim annemm ne görim çok sinir oldum balkonun halısını pisletmiş ee camaşırlarda bişey yok görünüyo ama içim rahat etmezdi attım hepsin, tekrar yıkandılar çok sinir oldum iş çıktı yine başıma dedim ama vardır bir hayır bundada

sulugöz profilde evli yazıyo canım ama evlimisin sen? hani kızlar nişanlıyken evliyi seciyolarya ondan sordum .sen aklımda nişanlı gibi kalmışsında hatta nikahına 1 .5 ay falan var dıye hatırlıyorum ama yanlışsam kusura bakme emii

ay kızlar gelsede resimleri ekleseler ya..adayla çilek görüşcekti bugün .ada evine gidicekti foto istiyoz adaaa .denizdende varsa foto yoksa yorumları ıitıyoz .pınarpin bugün gelemez sositosositoondanda gelince hem foto hem yorum bekliyoz

ayy kıyamam yaa nazlı bebiş hee ii ii yap nazını

tamam canmm naslı bi akşam geçircez :)))

pis kuşlarrr uğraştırdı seni
bende akşam yıkıyorum asıyorum gün içinde evde kimse yok ya kuruyup duruyo salonda açık çamaşırlık inş bu akşam toplarm :))))

ada gelinlik için provaya gitti canmm

pınarpin daha gelemezz düğün telaşı var bugn ondaa ayy günler geçsn de görelin nasıl güsel gelin olduğunuu

ayyyyyy kıyamam canım benimm, sen nerde çalışıyosun? ne iş yapıyosun yanii bilmiyorumkismile

kaynatmışsınız yine kızlar sayfalarca kaydirigubbakcemile3
çalışan herkese allah sabır versin kolaylık versin:Saruboceq:benneyaptımki

ben 9 aylık evliyim başımdan geçtiği için size belki yardımcı olabilirim fikir sunabilirim bende çeyize önem veren çeyizimi tam olarak eksiksiz tamamlayana biriyim.inanırmısınız evlendim evleneli evime bir çöp dahi almadım herieyim tammış meğer sizede bu konuda yardımcı olabilirim.arkadaşlar...

Yeni geldim eve...Bütün gün ev aradık ama yok bulamadık.Yarın devam edecez çok zormuş yahuu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…