- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.221
çok haklısın gülsncm ya bran önce karar vermem lazım şu hafta bi geçsin sınavım var bu cts pazar
ondan sonra artık marmara caddesine bakarım fatihe gitmeyi istiyodum boşuna gitme güzel değil dedi çoğu arkadaşım sizce kızlar ?
ben taçtan aldım canım bambu 265 TL ye hatta eklemiştim buraya resmini :))
hadi yaabide fatihe mi gitcem şimdik pöf
hatigem biz 3 gün olsa keşke demeye başlamıştık o derece telaş oluyo ev temizledik aşkımla oruç oruç bide deterjandan zehirleniyordum :))))
Sağol canım iyi günlerde kullan. Benim de görümcem özdilek in fabrika satış mağazsını bulmuş;oradan 150 ye almış bambuymuş. Daha görmedim. Benim de taçtakiler çok hoşuma gidiyor. Uygun olduğum bir ara hemen onu da
almak istiyorum.
hatigem biz 3 gün olsa keşke demeye başlamıştık o derece telaş oluyo ev temizledik aşkımla oruç oruç bide deterjandan zehirleniyordum :))))
lepicim nasıl bir yer istiyorsun önce onu söyle...
ama hilacim bence Ftaihte seçenek çok :)) ama bide güzel yok dersin kızma bana kaydirigubbakcemile
evet yaaa telaş olmazmııı :)) benden 2 ay önce kardeşim evlenicek bizde çifte telaş:))
ayy hadi hayırlı olsn canmm ayy ayy çifte düğünn
Bizim de düğünümüz bayramdan 15 gün sonraya geliyor; inşallah çok telaş olmaz. Allahtan annemler burdalar; bizim yetişemediğimiz zamanlarda onlar bakacaklar artık. Aman deterjanlara dikkat; çok tehlikeli olabiliyorlar.
canm o zamana çok telaşe kalmaz inş.. bizim hemen ertesinde olduğu için baya telaş olmuştu
hahahevet gülsunnn benimde hiç ayıbım yokkk :kedi:
0 beden haticecimsüper dimiii ahahah
ayy hadi hayırlı olsn canmm ayy ayy çifte düğünn
hahahahben bir kilo vermekte zorlanıyorum şahsenn
adacım gelmiş :1hug:
ben size bugün biraz çeyiz ekliyim miii :kedi:
biricik nerelerde niye çıkmıyo sesi hiç bırakıp gittimi bizi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?