-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatigem biz 3 gün olsa keşke demeye başlamıştık o derece telaş oluyo ev temizledik aşkımla oruç oruç bide deterjandan zehirleniyordum :))))

ben taçtan aldım canım bambu 265 TL ye hatta eklemiştim buraya resmini :))

Sağol canım iyi günlerde kullan. Benim de görümcem özdilek in fabrika satış mağazsını bulmuş;oradan 150 ye almış bambuymuş. Daha görmedim. Benim de taçtakiler çok hoşuma gidiyor. Uygun olduğum bir ara hemen onu da almak istiyorum.

hadi yaa bide fatihe mi gitcem şimdik pöf

ama hilacim bence Ftaihte seçenek çok :)) ama bide güzel yok dersin kızma bana kaydirigubbakcemile

hatigem biz 3 gün olsa keşke demeye başlamıştık o derece telaş oluyo ev temizledik aşkımla oruç oruç bide deterjandan zehirleniyordum :))))

evet yaaa telaş olmazmııı :)) benden 2 ay önce kardeşim evlenicek bizde çifte telaş:))

ben sana resmini bulup ekleyeyim fikir olsun cnm :))

Son düzenleme:

Bizim de düğünümüz bayramdan 15 gün sonraya geliyor; inşallah çok telaş olmaz. Allahtan annemler burdalar; bizim yetişemediğimiz zamanlarda onlar bakacaklar artık. Aman deterjanlara dikkat; çok tehlikeli olabiliyorlar.

hahahah ben bir kilo vermekte zorlanıyorum şahsenn

adacım gelmiş :1hug:

ben size bugün biraz çeyiz ekliyim miii :kedi:

biricik nerelerde niye çıkmıyo sesi hiç bırakıp gittimi bizi yoksam

hahahah ben bir kilo vermekte zorlanıyorum şahsenn

adacım gelmiş :1hug:

ben size bugün biraz çeyiz ekliyim miii :kedi:

biricik nerelerde niye çıkmıyo sesi hiç bırakıp gittimi bizi yoksam

bende zorlanıyorum valla yalan yok kaydirigubbakcemile3 ekle ekle çeyiz ekle hihoyyytalkisalkisalkis

adaaaaa... gelip gelip gidiyon.. artık yaz kuzum yaa... neler yaptın bakem hafta sonu:)))

lepicim.. sen yemekli bir yer düşünüyorsan yardımcı olmama canım ben... ben düğün salonunda yapıyorum çünkü...

gülsün buarada gelinliği almışsın he beğenmişsin de ismini yazmıştım biyere senin gelinlikçinin gidip bakarım ozman bi fiyat alırım
hilal o kadını nerden buldun ya neresini tutsan kemik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…