-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Gulsunn seçtiğn gelinlik çok güzelmiş.Resimdeki krem rengi mi oluyor? Geçen hafta ben de Pronovias a gidip orda denedim istediğim gelinliği; ancak beğenemedim üstümde, bir başka modelde karar kıldım

bi 15 gün önce başlamakta fayda var yada 10 gün önce.. uzak yerler var yakın yerler var.. ki bence en zor iş davetiye dağıtmak :)):sm_cool:

ayy evet yaa zor oluyo gerçektenn
ama benm düğün ramazan bayramından hemen sonra olmuştu ramazan da iftara gittikçe misafir davet ettikçe azalmıştı dağıtmalar kaydirigubbakcemile3

ya kızlar düğün yeri öner,n fiyatı iyi olan bişi
günler kalmıomuş yeni öğrendim ben:S

gülsüncümmmmmm ımmm çok güzel bir gelinlik modeliii :)) inş seninkinide görürüz yahuu :))
canım benim çok teşekkür ederim.. inş. canım.. ekliycem düğün resimlerimide...

Gulsunn seçtiğn gelinlik çok güzelmiş.Resimdeki krem rengi mi oluyor? Geçen hafta ben de Pronovias a gidip orda denedim istediğim gelinliği; ancak beğenemedim üstümde, bir başka modelde karar kıldım

teşekkür ederim canım.. bu renk kırık beyaz.. krem ile beyazın arası bir renk... ben hep beyaz isterdim ama nedense bu modelin beyazda bu kadar güzel durmayacağını düşündüm ve kırık beyaz istedim

heraa hoşgeldn canmm

gülsünn gelinlik çok güzel canmm senin üstünde de harika dururr kırık beyaz daha hoş duruyo
direk beyaz olanlar fotoğraf çekiminde falan parlak parlak çıkıyo

Gulsunn kırık beyaz olması daha iyi olmuş hem fotoğraflarda parlar; hem de model kendini renk koylaştıkçsa daha da belli eder.

Gülsun canım eklediğin için çk teşekkür ederim :1hug: çok hoş görünüo eteğinde ve kollarnda dantel olması daha bi ağır güsellik katar e bi de giyinen sen olunca muhteşem olur

geçen gün işten erken kaçıp; uyku seti nevresim takımı filan aldım. Bornoz takımını alamadım kızlar; bir de size danışayım dedim. Siz aldınız mı? Aldıysanız nerden kaça aldınız; markası ne? Bambulara güzel diyorlar. Bana ne önerirsiniz?

Gulsunn kırık beyaz olması daha iyi olmuş hem fotoğraflarda parlar; hem de model kendini renk koylaştıkçsa daha da belli eder.
evt canım bende aynı fikirdeyim... zaten danteller taşlı olduğu için yeterince ışıltı veriyor...

Gülsun canım eklediğin için çk teşekkür ederim :1hug: çok hoş görünüo eteğinde ve kollarnda dantel olması daha bi ağır güsellik katar e bi de giyinen sen olunca muhteşem olur
hilalcim canımmmm çook teşekkür ederim... eminim seninkide çok güzel olucak ve sana da çok yakışıcak..... ama artık karar ver.... zaman azalıyor... sıkışma sonra canım:))

ben taçtan aldım canım bambu 265 TL ye hatta eklemiştim buraya resmini :))

çok haklısın gülsncm ya bran önce karar vermem lazım şu hafta bi geçsin sınavım var bu cts pazar
ondan sonra artık marmara caddesine bakarım fatihe gitmeyi istiyodum boşuna gitme güzel değil dedi çoğu arkadaşım sizce kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…