- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.201
hoşbuldm canmm
ayy pınar tam açılış yaptı ya herkes sıraya dizildi..
Rabbm o güzel güne sağlıkla eriştirsin hepinizi inşş
bi 15 gün önce başlamakta fayda var yada 10 gün önce.. uzak yerler var yakın yerler var.. ki bence en zor iş davetiye dağıtmak :)):sm_cool:
canım benim çok teşekkür ederim.. inş. canım.. ekliycem düğün resimlerimide...gülsüncümmmmmm ımmm çok güzel bir gelinlik modeliii :)) inş seninkinide görürüz yahuu :))
Gulsunn seçtiğn gelinlik çok güzelmiş.Resimdeki krem rengi mi oluyor? Geçen hafta ben de Pronovias a gidip orda denedim istediğim gelinliği; ancak beğenemedim üstümde, bir başka modelde karar kıldım
günaydınnn kızlar keyifler nasıl :)
Özel günmleriniz inşallh cokk cokk güzel gecer :)
ayy evet yaa zor oluyo gerçektenn
ama benm düğün ramazan bayramından hemen sonra olmuştu ramazan da iftara gittikçe misafir davet ettikçe azalmıştı dağıtmalar kaydirigubbakcemile3
heraa hoşgeldn canmm
gülsünn gelinlik çok güzel canmm senin üstünde de harika dururr kırık beyaz daha hoş duruyo
direk beyaz olanlar fotoğraf çekiminde falan parlak parlak çıkıyo
benimde ramazan bayramından sonra :)) ve bayram gezmelerinde dağıtıcaz :))
evt canım bende aynı fikirdeyim... zaten danteller taşlı olduğu için yeterince ışıltı veriyor...Gulsunn kırık beyaz olması daha iyi olmuş hem fotoğraflarda parlar; hem de model kendini renk koylaştıkçsa daha da belli eder.
hilalcim canımmmm çook teşekkür ederim... eminim seninkide çok güzel olucak ve sana da çok yakışıcak..... ama artık karar ver.... zaman azalıyor... sıkışma sonra canım:))Gülsun canım eklediğin için çk teşekkür ederim :1hug: çok hoş görünüo eteğinde ve kollarnda dantel olması daha bi ağır güsellik katar e bi de giyinen sen olunca muhteşem olur
geçen gün işten erken kaçıp; uyku seti nevresim takımı filan aldım. Bornoz takımını alamadım kızlar; bir de size danışayım dedim. Siz aldınız mı? Aldıysanız nerden kaça aldınız; markası ne? Bambulara güzel diyorlar. Bana ne önerirsiniz?
seninki de iyi denk gelmiş canmm
ama benmki telaşlı olmuştu ya bayramdan iki gün sonra kına vardı anamm ne telaştı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?