- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.461
Canım kas gevşeticileri nadiren kullanıyorsanız kullanın. Çok fazla kullanmayın çünkü çok fazla yan etkisi var; başta unutkanlık olmak üzere. Boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına ise ben kendime bir karışım yapıyorum çok iyi geliyor. Bir tatlı kaşığı zencefil, 1 limon suyu, biraz bal (istediğin tatlı miktarına göre) ve biraz tarçını sıcak suda karıştırıp iç hiç bir şeyin kalmıyor. Hatta bunu sıcak su yerine ıhlamur kullanarak yaparsan daha makbule geçer.
selam kızlaar, davetiyelerim geldi ..çok mutlu oldumm kaydirigubbakcemile2 bu arada berkay davetiye die bi siteden aldık bayaa davetiye çeşitleri var bnm seçtiğim davetiyede vardı. %20 iskonto yapıyolar 300 adedini 160 tl ye aldık . normalde davetiyeciler 200 adetine 180 tl istemişti..
bu halı tam benim oturma odama göre,kırmızı kanepemle süper olur yaw.Hangi markanınmış ki bu acaba???
çilek sağol canım
şu an nasıl klavyede harfleri bulup yazıyorum ben de bilmiyorum
kızkardeşim aradı abla babamla konuştum lafı döndürüp dolaştırıyor çok net şeyler söylemiyor falan
dedim dur bir ne oluyor kızım sakin sakin konuş.
Annemin bugün emar sonucunu da alacaklardı,geceleri yatarken birden başında özellikle enseden kafasına doğru şiddetli bir ağrıyla uyanıyordu işte geçen hafta emar çekilmişti bugün de sonucunu alacaklardı aynı zamanda da dünkü tansiyon olayı için doktorla görüşülecekti.
Neyse işte emar da beyin zedelenmesi mi ne birşeyler mi varmış tam bilemiyorum
gözünün hemen yan tarafında bir de parça çıkmıştı onu da patolojiye göndermişlerdi onun da tümör olduğunu söylemişler kızlar herşey çorba oldu bilmiyorum yanlış birşeyler de yazmak istemiyorum ama babam da sanırım annem var yanında diye fazla birşeyler söylemiyor
kızkardeşim bayağı bir aklımı bulandırdı birazdan babamı yine arayacağım da sabahtan beri o kadar çok aradım ki onu da bunaltmak istemiyorum.
doktor bacı çilek valla işten bi çıkayım hemen pastil ve sprey alcam eve giderken hatta senin dediğini kaydedeyim telimede alayım onu.. hafta sonu kaptım soğuğu heralde.. bu yaşıma geldim böyle boğazlarım acımadı yaaa bööff(
gizem çok sağol tatlım eve gidince onuda yapayım harbi berbat haldeyim.. şu tarçını sevmesemde bir çok şeye yaradığı için kullanıyorum.. :))
ayyyyyyyy limangoda muhteşem banyo paspas takımları var yaaaa, bayıldımmm opuyorumnanaktan
ay bende sevmiyom tarçını hiç
çok yoğun olursa tadı yiyemiyom
olabiliğince az olmalı:sinifsinif:
ay bende sevmiyom tarçını hiç
çok yoğun olursa tadı yiyemiyom
olabiliğince az olmalı:sinifsinif:
tatlılarda, keklerde ve salep de asla kullanmam.. ama şifa niyetine kullanıyorum ballı sıcak sulu falan.. :))
tarçından hoşlanmayanlara daha "leziiiiiz" bi tarifim varrr :jeyyar:
1 bardak ılık su, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal :jeyyar:
3ünü karıştırıp şifaaa niyetine içiyonuss :lepi: sirke de kesinlikle çok çabuk geçiriyo boğaz problemlerinii
ben her sabah içiorum, okulda sesim heç kısılmıyoo :lepi:
bu arada tadı o kadar kötü olmuyo, şu tylol-hot lar var ya limonlu, aynı onun gibi bi tadı oluyo
tarçından hoşlanmayanlara daha "leziiiiiz" bi tarifim varrr :jeyyar:
1 bardak ılık su, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal :jeyyar:
3ünü karıştırıp şifaaa niyetine içiyonuss :lepi: sirke de kesinlikle çok çabuk geçiriyo boğaz problemlerinii
ben her sabah içiorum, okulda sesim heç kısılmıyoo :lepi:
bu arada tadı o kadar kötü olmuyo, şu tylol-hot lar var ya limonlu, aynı onun gibi bi tadı oluyo
aynen cnm bende kullanamıyorum hiç
ama bakalım bu akşam deneyeceğim çünkü hasta olmak istemiyorum
yaa bu annemin sabahları içtiği zayıflama formüllerinden biri :)) sempatiksalakcinni
bende denicem valla boğazla kalsın ilerlemesin daha fazla :))
ama annem o kadar tiskindi ki salataya koyuyorum kızıyo limon sık diyo heheh :)) içme diyorum o kadar sık bende:))
ben sevdim valla tadınıı, o yüzden sorun olmuyo, her sabah içiyorum güç versin diye :lepi:
nisancım biraz önce çeyizlerine baktım canım her ayrıntıyı düşünmüşsün eksiğin kalmamış maşallah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?