-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hımm bende yazayım bunu biyere :)):hulya:

ee canım gözün aydın da eklesene modelinii görelimmm boshayallersmile

bu halı tam benim oturma odama göre,kırmızı kanepemle süper olur yaw.Hangi markanınmış ki bu acaba???

canım halının markası safyün halı imiş, ben o halıyı gittigidyor sitesinde buldum, heralde safyün halının bayisi falan, 85 liraya satılıyo gittigidyorda. bakmak istersen linki gönderirim özelden :hulya:

ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm yaaaa :çok üzgünüm: umarım bi an önce herşey yoluna girer, annene şifa diliyorum allahtan :Saruboceq:

canım, boğaz şişmesi için doğal reçete: 1 çubuk tarçın, 1 tatlı kaşığı bal, 1 bardak su.

suyu kaynat, sonra çubuk tarçını ortadan 2ye kır at bardağa, o suda demlensin bi 7-8 dk. 1 tatlı kaşığı balı da ilave et ve afiyetle iççç. ben hergün derslerde bağırdığımdan hep boğaz problemi yaşıyorum ve bu tarif beni kurtarıyo.

gizem çok sağol tatlım eve gidince onuda yapayım harbi berbat haldeyim.. şu tarçını sevmesemde bir çok şeye yaradığı için kullanıyorum.. :))

sirkencubin cnm tam zamanında yazdın şunuolumunekankayizsmile
seslerimde sorun var boğazlarım ağrıyo gibi
akşama yapayım hemen ben.

ayyyyyyyy limangoda muhteşem banyo paspas takımları var yaaaa, bayıldımmm opuyorumnanaktan

ay bende sevmiyom tarçını hiç
çok yoğun olursa tadı yiyemiyom
olabiliğince az olmalı:sinifsinif:

tarçından hoşlanmayanlara daha "leziiiiiz" bi tarifim varrr :jeyyar:

1 bardak ılık su, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal :jeyyar:

3ünü karıştırıp şifaaa niyetine içiyonuss :lepi: sirke de kesinlikle çok çabuk geçiriyo boğaz problemlerinii

ben her sabah içiorum, okulda sesim heç kısılmıyoo :lepi:

bu arada tadı o kadar kötü olmuyo, şu tylol-hot lar var ya limonlu, aynı onun gibi bi tadı oluyo

ay tylol gibiyse eksik olsun
midem kalkıyo kokusnu duydummu

yaa bu annemin sabahları içtiği zayıflama formüllerinden biri :)) sempatiksalakcinni

aynen cnm bende kullanamıyorum hiç
ama bakalım bu akşam deneyeceğim çünkü hasta olmak istemiyorum

bende denicem valla boğazla kalsın ilerlemesin daha fazla :))

yaa bu annemin sabahları içtiği zayıflama formüllerinden biri :)) sempatiksalakcinni

bende denicem valla boğazla kalsın ilerlemesin daha fazla :))

deneyin deneyin pişman olmazsınızzz kaydirigubbakcemile2

heee, elma sirkesi her derde deva :lepi: zayıflamaya da, boğaz ağrısı ve öksürüğe de saça başa da, yüzdeki sivilcelere de :lepi: yaşasınn elma sirkesiiii :lepi::lepi:

nisancım biraz önce çeyizlerine baktım canım her ayrıntıyı düşünmüşsün eksiğin kalmamış maşallah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin

nisancım biraz önce çeyizlerine baktım canım her ayrıntıyı düşünmüşsün eksiğin kalmamış maşallah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin

tşkrler canım
evet lasım olabilecek ne varsa aldık koyduk kenara
şimdi rahatız. düğün zmnı alınacaklar için birikim yapıyoruz
bide bu ay teflon takım ve küçük 3lü tencere,baharat takımı vs alayım diyorum
onlarda çıksın aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…