-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

baharat takımını ben 180 e aldım içinde aradığın herşey var sende o şekilde bi baharat takımı alabilirsin üzerinde meyve desenleri olan bana pek güzel gelmioo güllü çiçekli canlı renkli olan baharat takımları bana daha güzel gelio CADIARZU.Daha zamanın var alırsın içine sine sine

nisancım bu tarz bişiler mi canım?

Karmen-erguvan halı

merinos-shaggy halı

safyün - show rug halı

ada ve gülsuncm
saç modelinize karar verdiniz mi düğünde
cute harab oldu sormaktan alüüü
cvp veriyorum.... bende dağınık düşünüyorum...birkaç modelin birleşiminden birşeyler olcekkkk...

valla hialim halimden bi sen anladın
Pardon canım yeni gördümm....

teşekkür ederim müjdecim.. beğenmene sevindim.... koçişin gittimi tekrar??

teşekkür ederim canım... valla biz balayınada notebooku götürcez... koçişten fırsat buldukça yazarım sizlere:))

nisannnnn...... yapma be güzelim.... dinleyip dinleyip kötü oluyordum zaten....

halılara mı geçtiniz kızlar şimdi dekaydirigubbakcemile3
müjde naber napıosun hiç sesin çıkmıyo

teşekkür ederim canım... valla biz balayınada notebooku götürcez... koçişten fırsat buldukça yazarım sizlere:))

canım gelinlik modelini eklemişsin, allahım üzerinde görmeyi de nasip etsinn, ama çok şık modeli çok beğendimmm opuyorumnanaktan

halılara mı geçtiniz kızlar şimdi dekaydirigubbakcemile3
müjde naber napıosun hiç sesin çıkmıyo

:roflol: hee her telden çalıyozzz, şimdi dekoratif aynaya geçiş yapcam beeen :roflol:

hmm senin adına çok sevindim canım... artık bol bol evliliğin tadını çıkarırısınz:))

bahçeye taktı kafayı gelir gelmez, düğüne kadar düzeltmek lazım bunu diyo başka bişey demio adam yaa kaydirigubbakcemile3 evin bahcesi balta girmemiş orman gibi henüz, çalılar dikenler falan... çiziyo planlıyo beğenmiyo yenisi çiziyo kaydirigubbakcemile3 kısacası beni takmıo yine ben de ders çalışıyorum zaten alsanaalsanasmile

nee 180 mi akannehir
neler var içinde kıs
burda baktım ben 8li porselen 50 tl dedi
onlardan alcam
bide metal olanlardan 25 filan dedi
1er takım alcam onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…