-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

elifelif85, em4561+, eregli, hatige, speedy-gonzales, mutlusun, heraaaa, shatzim, gdmt, adaer, gulsunn, *cute* ne kadar kalabalığız bugün! yeni gelenler hoşgeldiniz!

nee 180 mi akannehir
neler var içinde kıs
burda baktım ben 8li porselen 50 tl dedi
onlardan alcam
bide metal olanlardan 25 filan dedi
1er takım alcam onlardan

benim dediğim takımın içinde nihalesinden ekmek kesme tahtasına ekmekliğinden sirkeliğine yağdanlığına varıncaya kadar..çok parçası varda kaç parçadan oluşuyor saymadım ya taksitle almıştım geçen sene :1rolleyes:

herkes buradaykene kına için kararsız kaldım saç modeline bi yardım edin kızlar..elbisem taşlı o yüzden taç takıcam..hangisi ? saçlarım siyah..

:roflol: Güle güle canımmm.
Gülsüncümm sağ ol. Nisancım çeyizlerine bakamadım ama hemen bakıyorum şimdi. Adam'mmm nasılsın?j Hatige pembe güzelim:) benimki iki gündür moralimi sinirlendirdi gene :gitme:

ama o saydığıkların var bende
bi baharat takımım yok
sirkelik yağanlık vs onları k.validem aldı

herkes buradaykene kına için kararsız kaldım saç modeline bi yardım edin kızlar..elbisem taşlı o yüzden taç takıcam..hangisi ? saçlarım siyah..

canım 1. resimde çok asil durmuş saç modeli söylemeden edemicem ama dikkatimi çeken bi ikinci nokta kadının yüzündeki oynamalar Maşallah bu kadar da belli edilmezsırnaşık şey

görmediniz sanırım kızlar

aynen durucum kadının yüzü vasatya oynamışlar anca bu hali almış hihihiih ...

Cute düğününde taç takmayacaksan eğer ikinciyi kullan.
Müjde sağ ol canım.
Nisan gördüm gördümmmmm

ADammmm hayırlı-uğurlu olsun arkadaşa inş. Seninde keyfin yok gibi hayırdır canımın içi?j
Hatice güle güleee gene gellll.

mercii fikrini söyleyen herkes için sanırım 1. yi seçicem..opuyorumnanaktan

ereğlim bilmiyorum ki ben de
kusura bakma canım inan yazamıyorum
geçmişte yazmıştım ordan bakabilirsin ama
şu an kendimi pek iyi hissetmiyorum sadece
biraz iyi olduğumda ne olup bitiyor net öğrendiğim de paylaşacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…