-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Arkadaşımın ailesinin huyunu suyunu bilirim bir de bizim buralarda da uygun düşmez nişanlı birinin bu şekilde ev telefonundan arayıp sorması . Hadi ailecek görüşürler konuşurlar bi muhabbetleri vardır öncesinde o zaman sorun olmaz. Artı benim gidip geldiğim kankamın ailesi. Öyle aileylede yolda sokakta mrblardan falan başka bi samimiyetide yok.
HH o kadar basit bişey soracakmış ki az önemli ya da acil bişey olsa gam yemem .
Kızlar aklınıza ne geliyorsa söyleyin lütfennnn.

Eregli aklıma bişey gelmiyor inanki kötü de düşünme bence erkek arkadaşında saflığına gelmiştir belki.
Ne olabilir yaw Allahını seversen hemen aklına en kötüsünü getirme her zaman.

bence çok saçma yaa
nişanlı bi erkeğin böyle davranması-tatlicadiarzu-

nisanımmmm güle güle kullan çeyizlerinii baktım maşallahh çoğu tamam desene....

adacım,geçmiş olsun canım İçini ferah tut...

kızlar nasılsınız?

adacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

ereğli bana da tuhaf geldi. tabi canım dediğin gibi hoş karşılanmaz

bence de kötü bi niyeti yoktur. niye aradı peki onu anlamadım kankanın erkek kardeşi nişanlınla arkadaş mı

Açıklaması yok dahada üstüne üstlük abartma, saçmalama diyor. Arama dediğim halde aradığı için ve bende öflekendiğim içinmiş hh diğerlerini saymıyorum bile.

Aileylede arkadaşımın kardeşiylede yolda sokakta gördükçe mrb mrb başka muhabbetleri yok.

Açıklaması yok dahada üstüne üstlük abartma, saçmalama diyor. Arama dediğim halde aradığı için ve bende öflekendiğim içinmiş hh diğerlerini saymıyorum bile.

canım kötü düşünme tamam yaptıgı hoş deil ama eminim kötü bi niyetle yapmamıstır sadece sen tavrını koy yani ne kadar kızıdını anlasınki birdaha yapmasın

eregli numarayı neden istiyo ne konuşucak onu bilmiyorum belki yorum yapmam yanlış olur bu yüzden, çünkü belki önemli bi sorun vardır kafası onunla meşguldür biran önce cözmek icin alel acele numara istemiştir böyle, kafası karışık oldugu için sinirli davranmıştır ama sonradan en azndan bi açıklama yapmalıydı bence, veya kuru kuru bile olsa ya tamm yapmamam gerekrdi özr dilerm diyip geçiştirebilirdi. yinede arama demene ragmen ısrarla araması hoş bişey değil ama, ayrıca ankaraya gittiğinde falan arayıp sormamasına ben bi anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…