-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adammm.. canım... lütfen toparlan... kötü düşünmeki kötü olmasın... tümor denilince illa kötü olcak değilya... bunun iyiside var... hemen bırakma kendini.. dua et canım benim... hatta hepimiz senin anneciğin için dua etcez... ama sen annenin karşısına çok moralli çık.... onun için en iyi ilaç moral.. bunu unutma güzelim... seni kocamannnnn öpüyorum.:))

ya denizi çok merak ediyordum ben adacım iyiki bildirdin çok sevindim yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam
Allah'ım yüzünü güldürsün sevdiğiyle bir ömür mutlu olsun inşAllah

adacım öğrendiğinde mutlaka paylaş
bende merak ediyorum.inş bi sorun yoktur
akşamda girip bakıcam yazmışmısın die
inş temiz çıkar die dua ediyorum cnm :1hug:

biricik tşk cnm yardımın için bende onu seçtim sanki daha asil gibi geldi yerimseniben

Diyorumki nişandan sonra gelenlere nikah şekerinden farklı bişey dağıtayım hani nikah olmayacak ya millet saklar falan ama kararsızım ne olabilir.
Acaba Bunu düğünde mi yapsam bide o var.

Nisan, benim nişanlım bizim evi ayda bayramda bir ben ara dersem anca arar. Hatta kardeşim askerde değil numarasını bilmek nasıl olduğunu sormaz bile genelde.
Neyse işte
Ben dün ankaraya gezmeye gittim benide aramaz zaten normalde fazlada burayla ankaranın arası 6 saat hiç bir arayıpta vardın mı? Ne yaptın ne ettin diye aramadı en son bi akşam önce konuşmuştuk.
Neyse bunlar anlatcağım şeyden önceki bilmeniz gerekenler tamam mı.

Ben dün aradım 3buçukta canım napiyosun diye konuştuk falan 2-3 dakka kapadık hemen peşinden 10-15 dakka sonra aradı. Bende beni arıyor sandım neyse bana kankamın erkek kardeşimin numarasını sordu bende numarası yok dedim eğer acil bişeyse ben hemen arayıp öğreneyim sana dönerim dedim. O da yok acil bişey değil dedi. Neyse sonra ev telefonlarını istedi (bu arada arkadaşımın kardeşiyle ve ailesiylede öyle arayıp konuşacak kadar samimiyetide yok yolda sokakta gördükçe konuşur işte nasılsınız naber falan diye) ben o eve gider kalırım arkadaşım bize gelir falan ben dedim sen orayı arama ben sana öğrenirim hemen dedim. Neyse bu ısrarla diyor işte hem nasılsınız diye bi sorarım. Bende ısrarla sakın arama diyorum ben sana ararım canım diyorum sen arama bak uygun olmaz diyorum. Neyse bu hala nolcak falan dedi kapadık telefonu.
Ben sinirden köpürüyorum.
Bi beş on dakka sonra gene aradı beni dedi aradım açmadılar. Bende öfkelendim tabiiii. Hemen peşinden mesaj ben özür mesajı bekelrken abartma, kendine gel falanlar.... Neyse bu arada bi kaç kezde yüzüne kapadım.
Sonra hiç arayıp sorma yok gece uyuyamıyorum patlıycam ama en son arayıp konuşuyum diye gece onikide aradım işte soruyorum mantıklı bi açıklamasıda yok tabii.
Sordum buldun mu numarayı ? Beni aramadan gün içinde biz hiç konuşmadan 2 saat önce falan arkadaşımı aramış meğersem benden önce kız açmamış telefonuda bana öylelikle sormuş. Bu arada bu, bu gereksiz muhabbeti uzatıp dururken ben arkadaşıma mesaj attım bile işte kardeşinin numarası lazımmış bana yollar mısın diye.
Ben buna en son telefonu kapatıncada hemen peşinden arkadaşım bunu aramış vermiş numarayı.
Beni resmen salak yerine koyduğunuda daha yeni gece söylüyor.
Kızlar hepiniz o kadar iyi ve dürüstsünüz ki başınıza gelse ne yapardınız?????

yani çok şaşırdım cnm
ben işyerime gidene kadar nişanlım kaç kez msj atıyo naptın gittinmi nslsın vs
ki ben eğer arama uygun değil dersem asla sormaz neden die ve de yapmaz
çok tuhaf bi durum seninki, neden böle yaptıki
CADIARZU

Şimdi gördüm tatlımmmm anneler ve sağlıkları söz konuysa zaten biz herşeyin en kötüsü olmasın diye içimizden dua ederken tereddütte ediyoruz doğal olarak ya kötü bişeyse diye hemen allak bullak oluyoruz. O parçanın ne olduğu tam belli değil ki bebeğim kötü bişey değildir o sen sakin olll. Herşey insan için bu da bir gerçek ama Allah korusun sen sakin ol öncelikle. Gerisini akşam eve dönünce ve sonraki aşamalarda öğreneceğiz hep birlikte. Çok çok geçmiş olsun canımmm. Duacınız biz herşeyde olduğu gibi.

yani canım nikah olucak ama düğün salonunda olucak bende diyorum ki orjinal bişeyu buluyum düğünde yada nişanda dağıyatımm falan işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…