- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.541
herkes buradaykene kına için kararsız kaldım saç modeline bi yardım edin kızlar..elbisem taşlı o yüzden taç takıcam..hangisi ? saçlarım siyah..
çilek sağol canım
şu an nasıl klavyede harfleri bulup yazıyorum ben de bilmiyorum
kızkardeşim aradı abla babamla konuştum lafı döndürüp dolaştırıyor çok net şeyler söylemiyor falan
dedim dur bir ne oluyor kızım sakin sakin konuş.
Annemin bugün emar sonucunu da alacaklardı,geceleri yatarken birden başında özellikle enseden kafasına doğru şiddetli bir ağrıyla uyanıyordu işte geçen hafta emar çekilmişti bugün de sonucunu alacaklardı aynı zamanda da dünkü tansiyon olayı için doktorla görüşülecekti.
Neyse işte emar da beyin zedelenmesi mi ne birşeyler mi varmış tam bilemiyorum
gözünün hemen yan tarafında bir de parça çıkmıştı onu da patolojiye göndermişlerdi onun da tümör olduğunu söylemişler kızlar herşey çorba oldu bilmiyorum yanlış birşeyler de yazmak istemiyorum ama babam da sanırım annem var yanında diye fazla birşeyler söylemiyor
kızkardeşim bayağı bir aklımı bulandırdı birazdan babamı yine arayacağım da sabahtan beri o kadar çok aradım ki onu da bunaltmak istemiyorum.
yani canım nikah olucak ama düğün salonunda olucak bende diyorum ki orjinal bişeyu buluyum düğünde yada nişanda dağıyatımm falan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?