-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adaer canım çok geçmiş olsun genelde bu tür şeylerde patolojiye yolluyorlar bakmak için iyi yada kötü sıkıntı yapma çok önemli bişey değildir Allah daha beterinden korusun.

adacım... gözün aydın canım.. çok sevindim...
know cum.. hoşgeldin.. denize girmişsin bol bol... ohhh:)))

bir yandan da size resimleri eklemeye çalışıyorum.. haberiiniz olsun kızlar:))

adacım tekrar tekrar geçmiş olsun..anneciğinde iyimiş çok şükür.. ee sende daha iyisinn daha ne olsun..beyaz eşyaların gelmiş.. cumarteside bi yerleşme derken herşey yoluna girdi gidiyo maşallahhh :))

gulsun canım 1-2 resim bekledim açılmadı hala da bekliyoruım bi sürü havlun var be canım maşallah hepsi çok güzeller.

canım resimlerin boyutu çok büyük olmuştu sildim... anlayamıyorum yaa her zamanki gibi yapıyorum... ama böyle oluyor.. sinir oldum yaa.....iişe bu yüzden resim eklemek istemiyorum....

teşekkür ederim speedycim...:))

Son düzenleme:
bende bende bende ıce tea bağımlısımıyım ki boshayallersmile

bence ölesin olumunekankayizsmile
adaaam bende özledim kuzum gecmiş olsun bak benim anneanneminde beyin damarlarından 2 si tıkalı agrısı yok ama aniden ayaga kalktıgında denge saglayamıo düşüo ondan yalnız bırakamıyoruz bizde bi kere eczaneye giderken düşmüş kafasını kaldırıma carpmış oradan hastaneye götürmüşler fln biz üzülürüz die sölemiodamafoldumben ama gecer canım şimdi ilaçları düzenli kullanıo iyi oldu cok cok gecmiş olsn kuzum

gulsunum canım,
Allah'ım ağız tatlılığıyla kullanmayı nasip etsin sana,
bir de derler kız tarafı ne yapıyor ki asıl yük erkek tarafında,işte bu fotolar bu tezi çürütecek en güzel kanıt....
Sıcacık yuvanda,sevdiğin ve sevdiklerinle mutlulukla kullan hepsini canım arkadaşım.
Ben resimleri masa üstüme kaydedip öyle baktım sonra da sildim,siz de öyle yapın kızlar daha net anlaşılıyor :)))

adacım.. çok teşekkür ederim canım...
inş. sende kafanda hiçbir dert keder olmadan düğünü atlatırsın canım arkadaşım:))

Dilekkkkk sağol balımmm
güzel geçmiş Kıbrıs tatilin kız
artık yeter bir yere gitme kuzum,bak düğünüm var sen hala geziyon bir demiyorsun Ada çeyiz ne zaman gidiyor geleyim de bir yardım edeyim kaydirigubbakcemile3

gulsuncum albüm yap en güseli
3er 3er eklersin
zor bişi değilki
aşk olsun:umursamaz: ya hadi hadi ne oluuuuurrr

gülsüncümm www.ressim.net sitesini kullan canım, 1 kerede yaklaşık 10 resim yükleyebiliosun aynı anda, ve boyutunu da seçebiliosun. daha kolay olur senin içinn

bu arada adacımm güzel haberlerle gelmişsin, çok geçmiş olsun güzelim, tez zamanda tamamen geçer gider inşallahhh:Saruboceq:

bu arada uğur böcüğünün resmini kaçırdık diye üzülmüşsünüzzzz, buyrunnn bayanssulusmile

alıntılamayın, silcem resmi
ii zemuszemus

.............

Son düzenleme:
adacım tekrar tekrar geçmiş olsun..anneciğinde iyimiş çok şükür.. ee sende daha iyisinn daha ne olsun..beyaz eşyaların gelmiş.. cumarteside bi yerleşme derken herşey yoluna girdi gidiyo maşallahhh :))

tatlım teşekkür ederim,çok şükür yolunda herşey ve daha da iyi olacak hayırlısıyla zemuszemus

nisancım ve gizemcim sizler de çok sağolun,ayyy kendime geldim yaw neydi dün o halim,sizlere cevap veremiyorum,içimden bir şey yapmak gelmiyor neyse çok şükür bu halimize di mi ama :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…