-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kesinlikle hersey güzel olucak snen gibi pozitif enerji saçan birini hep güzel seyler bulacak :) evet kesinlikle erken teshis çok önemli güzel günler siiz bizi herkesi beklıor olsun :)

böcüğüm düğün resimlerini görmüştüm ama yine de görmek hoşuma gitti canım yaa hiç denk gelemiyoruz onunla =(

dilekkkk az önce düğün hikayelerini araştırırken sen çıktım karşıma yaa

mutfağımın tülünü aldık bauhaustan ama pek içime sinmedi çok karanlık durdu
birazdan öğle tatilinde yukarıda atölye de kendim dikeceğim

mutfağımın tülünü aldık bauhaustan ama pek içime sinmedi çok karanlık durdu
birazdan öğle tatilinde yukarıda atölye de kendim dikeceğim

kuzum elinden geliyosa dik valla zevkine göreee :hulya:

pazar günü bizde baktık mutfak için fikir olsun diye bauhausa beğendim bikaç model bende bakalım :))aklinialirimsmile

Saçlarım böyle çok mu basit olur uzunluk aynı olacak Renk siyah.

Eğerki Kendi saçıma çiçeği beğenmezsem eğer böyle taçta olabilir.

öğle yemeğine dışarı çıkmıştım,
adacımm içimiz rahatladı valla hepimizin,tedavilerin sonucu güzel olur inşallah..hep güzel haberlerini bekliyoruz cnm.
sipit bu kızdaki saç postiş sanırım :S şu postiş olayına hiç ısınamadım başkasının parçası üstümde düşündükçe deli olurum ben :)

Bendekiler postiş değil canım yaw saçtan çıtçıt. komple takılmıyor ana saça yani

anladım cnm aman modelini seçte git kuaföre,fotosunu al bu de..nişan deyip geçme .onlara bırakınca ediyolar resmen..ben önemsemedim tarif ediyim anlar dedim ama yok,düzeltire düzeltire en son yine iğrenç bi saç çıkmıştı benden ...

Benim modelim kesin belli değil.
Bunu beğendim ama basit gibi duruyor bu da bende diyordum kuaföre bırakıcam ama yine de yanımda model olsun.

gulsuncum gördüm çeyizlerini
yemeğe çıkarken sayfayı bırakmıştım resimler orda kalmış gördüm
çoğu dantelimiz aynı :)
masa örtüsüne oymalı yapılmış bi dantel. eteklerinede ondan geçilmiş
o örnek bi ara çok modaydı
bizim mahallede örmeyen kalmamıştı
dedim anneme sakın örme, herkesin eline geçti örnek kaydirigubbakcemile3

herşeyin çok güsel cnm
allahın ağız tadıyla mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsiniopuyorumnanaktan

selm karaböcük güzel bi yemkden sonra keyifle topicleri ziyaret edıyorum :) ama gülsunun ceyizlerini göremedim ayy bi topicde bi havlu kenarı gördüm böle nazar boncuğu gibi desen vermişler cok hosuma gitti anneme basvuruda bulnmm lazım

nisancım.. teşekkür ederim canım.. evt örneklerden biri o.. kızkardeşim bile benden sonra aynısını yaptırdı...dediğin gibi herkeste var artık

ay ben resim göremedim mafoldumben

bende gülsünün fotolarını göremedim yaaa (

kızlar..... zat4en becerememiştim yüklememyi.. ama albüm yapınca haber veririm size... biraz çalışayım şu albüm üzerinde bakim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…