- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.781
nisancım.. teşekkür ederim canım.. evt örneklerden biri o.. kızkardeşim bile benden sonra aynısını yaptırdı...dediğin gibi herkeste var artık
.
kızlar selam
evden yazıyorum gece çok fenaydım
bi uyandım boynum iyice tutulmuş ne sağa nede sola dönebiliyorum
ağlaya ağlaya kalkmaya çalıştım bi şekilde kalktım sonra sabahı bekledim
doktora gittik
iğne yazsam yaptırabilir misin dedi bende direk hayır dedim
ilaç ve merhemle geçmez mi dedim geçer ama iğne daha etkili dedi bende ilaç yazmasını istedim
sabah ilaçları içtim kas gevşetici kremide sürdük ama yinede biraz var ağrım tam rahat dönemiyorum iki tarafa da mafoldumben
ooo çilekçim çok geçmiş olsun canım... çok kötüdür o ağrı... ama iğne yaptırsaydın bari.. yakmayan bir iğne... voltaren falan verirler... 2 tane yaptır bari... benim de nişandan 1 hafta önce tutuldu.. 3 gün boyunca ilaçlar kremler kullandım ama geçmedi... sonrasında sabah akşam voltaren iğne ile 4-5 saat rahatlayıp tekrar başlıyordu.. nişan sabahı bile kötüydüm.. elimde iğne nöbetçi eczane arıyordum.. tam nişan bitti... benim iğnenin etkisi geçti:ve yine başladı...kızlar selam
evden yazıyorum gece çok fenaydım
bi uyandım boynum iyice tutulmuş ne sağa nede sola dönebiliyorum
ağlaya ağlaya kalkmaya çalıştım bi şekilde kalktım sonra sabahı bekledim
doktora gittik
iğne yazsam yaptırabilir misin dedi bende direk hayır dedim
ilaç ve merhemle geçmez mi dedim geçer ama iğne daha etkili dedi bende ilaç yazmasını istedim
sabah ilaçları içtim kas gevşetici kremide sürdük ama yinede biraz var ağrım tam rahat dönemiyorum iki tarafa da mafoldumben
geçmiş olsun tatlımm..iğne sevmiyosun belki ama senin gibi oldum bende 3 gün işe gelemedim ağlıyodum yürürken bile..ilaç istedim hep bide krem.. sonra tıpış tıpış iğne oldum hemde 2 kere öyle düzeldim..
yaa demeyin kızlar öyle ya inş geçer ya :gitme:ooo çilekçim çok geçmiş olsun canım... çok kötüdür o ağrı... ama iğne yaptırsaydın bari.. yakmayan bir iğne... voltaren falan verirler... 2 tane yaptır bari... benim de nişandan 1 hafta önce tutuldu.. 3 gün boyunca ilaçlar kremler kullandım ama geçmedi... sonrasında sabah akşam voltaren iğne ile 4-5 saat rahatlayıp tekrar başlıyordu.. nişan sabahı bile kötüydüm.. elimde iğne nöbetçi eczane arıyordum.. tam nişan bitti... benim iğnenin etkisi geçti:ve yine başladı...
sağol tatlım yaçileğim geçmiş olsun cnm
canım beğenmene sevindim... evt yaa az kaldı...slm kıslar nasılsınız bi hafta tatildeyim cumartesi günü kolumu ağrıttım ters bi yaptım heralde kolumu yukarı kaldıramıyorum dün dr gittim kas gerilmesi olmuş 1 hafta raporluyum şimdi
bugün küçük ev aletlerim geliyo kargo yoldaymış
adacım annene çok geçmiş olsun cnm inş çabucak iyileşir
ereğlim sakın düşünmeden bi anlık sinirle bitirme hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
gülsüm gelinliğini gördüm çok güzel giydiğin gün en mutlu günün olur inş son 11 gün çok az kalmış
ececim nişanlığının çok güzel rengi tam benlik en mutlu günün olur inş
kıslar geçmişi akşam okudum unuttuğum varsa kızmayın emi arkadaşlarım
ben 7-8 yıl önce yapmıştım... o zamanlar kimsede yoktu canım.. diğer takımda şömentabla var diye. bunun farklı olmasını istedim... ilk yaptığım kareydi.. mobilya alınınca masam dikdörtgen oldu..danteli çıkarıp yeniden düzenleme yaptık ve tekrar piko...senindemi çevrende çok :)
ama cidden çok şık olmuş seninkisi
ayrıca örtü olarak o şekilde görmemiştim hiç, hoş durmuş
geçmiş olsun Çilek
yaa demeyin kızlar öyle ya inş geçer ya :gitme:
off napıcam ben geçmezse çok kötü ya
gerçi geceden hiçbi farkım yok aynı :sinifsinif:
sağol tatlım ya
çileğim senin boynun benim kolum nasıl geçiricez bakalım kolumu hiçbi şekilde yukarı doğru kaldıramıyorum 1 hafta içinde geçmezse yandım ben nasıl çalışıcam bilmiyorum
muscoril iğne ve 1-2 şeyi karıştırıyolar yanmıyo valla bak :)) ki ben bile olabildiysem.. :))
saol gülsümcüm çok kötü oluyo boynum tutulmadı o derece ama eklem ağrısını iyi bilirim sol dizimdede sorun var fazla ayakta kalayım yorulduğum zaman merdiven inip çıkamıyorumçilekçim 3-4 gün sürermiş zaten.. ama hala devam ediyorsa tek seçeneğin iğne... benim gözleirmden yaşlar durmuyordu ağrıdan... birde cildim çok hassastır... 5 tane iğne vuruldum.. 2 kalçamda mosmor olmuştu ama kocaman bir bölüm.. siz düşünün artık... oturup kalkamıyordum morluklardan.. kafamı çeviremiyordum boyun tutlmasından.. siz düşünün artık o halimi... ay çok komiktim yaaa:))))
esracım sana da çok geçimiş olsun canım...
çileğim dr iğnenin lafını bile etmedi kas egzersizi verdi merhem bide kas gevşetici yazdı benimki kas gerilmesi olmuşiğne vurulacakmışız kuzum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?