- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.821
teşekkür ederim esracım.. beğenmene sevindim:)) anneciğininde ellerinden öpüyorum..gülsümcüm çeyizin çok güzel cnm annemede gösterdim anne gel bak çeyiz görelim diye:)
teşekkür ederim esracım.. beğenmene sevindim:)) anneciğininde ellerinden öpüyorum..
amin canım benim...saol cnm iletirim şimcik allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
teşekkür ederim canım... valla hepsi annemle benim el emeği göz nurumuz... ama 13 tane bohça yapıldı, birde konvoydaki arabaların bazılarına dantelli bazıalrına da fistolu verilecek.... ayırırken içim gitti valla... hiçbirine kıyamıyıorum:)))gülsüncüm emeğine sağlık cnm eklemişsin fotoları.güzel günlerde kullan inş. cnm..sende bnm gibi havlu biriktirmişin bayaa :)
amin canım benim...
teşekkür ederim canım... valla hepsi annemle benim el emeği göz nurumuz... ama 13 tane bohça yapıldı, birde konvoydaki arabaların bazılarına dantelli bazıalrına da fistolu verilecek.... ayırırken içim gitti valla... hiçbirine kıyamıyıorum:)))
kız arabalaramı takcanız onları
asla vermem kimse kusura bakmasın
ben tek havlu alcam
öle oylıı filan veremem :sinifsinif:
yazık ya
canım bende kıyamıyorum ama... çok yakın akrabalara , hatırlı olanlara verilir bizde maalesef...
işte geldim :)
birazdan atölyeye yeniden çıkıp bu defa yedek dikeceğim mutfağa kaydirigubbakcemile3
teşekkür edeirm lepicim....gülsün gördüm gördüm:))
büyük bi zevkle baktım hepiciğine
ama ben kıyamam dantel havlulara arabaya vermek için
hazır alcam onlara nelerine yetmio:))
zaten toplasan 10 15 tane anca vardır havlum onlarıda arabaya verirsem ben napcam
ay bilmiyorum
inş bana kalkıpta böle verilir edilir demezler
sadece havluyu iyi bi havlu alırım
öle ucuz almam
çünkü ucuzlara laf ediyolarkaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim.... hiçte kırmazmış beni.... ee sende balayına git gel... gelenin gidenin azalsın.. toplaşırız bir hafta sonu...kuzum ne demek
düğünlerimizden sonra buluşmayacak mıyız
bana dersin ada mutfağım şu renk
ben de dikerim kız :))
teşekkür edeirm lepicim....
bana kalsa bende hazırlardan verirdim ama.... aman olsun.. yine yaparım ben kendime nasıl olsa vaktim var... ... zaten kocişim vardiyalı.... gece geç gelcek...:))
ayyy bende çok beğendim bunlarııııııboshayallersmileçok cici bi davetiye buldumm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?