- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.841
gülsün sen bilirdin kız
sizin oraya atlantik halının fabrika satış mağazası açılmış dün gittim de 4m2 halı 101 lira falanmış ki bitirmişler gene gelcekmiş
normalde duran halılarda 200 küsür lira fiyatlar çok iyi ama
bu marka nasıldır bilmiorum
merhaba kızlarrrr,
ayyy bende çok beğendim bunlarııııııboshayallersmile
gulsunn çeyizndeki herşey çok güzel görünüyordu hepsini güzel günlerde hayırlısıyla kullan
ben sürekli çeyize bişrşeyler alır haldeyim hiçbir gün onları hiç kullanmayacakmışım gibi geliyor vallaaa
merhaba kızlarrrr,
ayyy bende çok beğendim bunlarııııııboshayallersmile
gulsunn çeyizndeki herşey çok güzel görünüyordu hepsini güzel günlerde hayırlısıyla kullan
ben sürekli çeyize bişrşeyler alır haldeyim hiçbir gün onları hiç kullanmayacakmışım gibi geliyor vallaaa
bende görmüştüm adaş bunları hatta böyle benzer beğendim 1 tane 100 Tanesi 30 YTL.
hamarat kız ada çok yakında hehehe :))
hahahaha bnm davetiyeeem ! paylaşmıştım burada cnm sen yoktun heralde :)
kaydirigubbakcemile3 sen benden bir seri yapacaksın bu gidişle kuzum kaydirigubbakcemile3
aaa ben görmemiştim canım senin davetiyini, sormuştum hatta bi kere ekle de göriyim diye, ama sen kaçırmıştın o mesajımı heralde :)
yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)
anacım almak hiç bitmeyecek gibi gelio bana hiç kullanma fikrine dahil olamadım henüz :1rolleyes:levrek o düşünce bende de var emin ol
aaaa görmedim valla canım ama çok güsel miş ya bayıldımmmboshayallersmilehahahaha bnm davetiyeeem ! paylaşmıştım burada cnm sen yoktun heralde :)
teşekkür ederim levrekçim... valla ben bile dün akşam dolaba yerleştirirken hala ayy ben bunumu kullanıcam şimdi diyordum kendimee:))) insan bir garip oluyor...
yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?