-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım atlantik halıyı hatılıyorum bir yerlerde ama.. nerde olduğunu unututum.. fiyatları çok iyiymiş... ama kalite olarak bilemem.....şurayıda detaylı bir oku istersen canım...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/426238/g/ATLANTIK+HALI’da+Cikmayan+Lekeler

hahahaha bnm davetiyeeem ! paylaşmıştım burada cnm sen yoktun heralde :)

teşekkür ederim levrekçim... valla ben bile dün akşam dolaba yerleştirirken hala ayy ben bunumu kullanıcam şimdi diyordum kendimee:))) insan bir garip oluyor...

bende görmüştüm adaş bunları hatta böyle benzer beğendim 1 tane 100 Tanesi 30 YTL.

ne diyosun sipit 300 tanesini 160 a aldık bizki en ucuz bulduğumuz yer,bayaa araştırdık..yoksa bu davetiyenin liste fiyatı daha çok.netten isteyince peşine %20 iskonto yaptıılar..

gülsün adam 20 yıl garanti verio ama tabi satıcı ayağı onlar:))
bi bakmak lazım annemle birlikte falaln

yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)

aaa ben görmemiştim canım senin davetiyini, sormuştum hatta bi kere ekle de göriyim diye, ama sen kaçırmıştın o mesajımı heralde :)

sanırım cnm. su yüzükleri uzatan damat varya o bizimki. ya sen gif olarak nasıl kaydettin ben öle yapamadım hareketsiz oluyo bende :S

çamasır mak. 7104 hs

hayırlı olsun kuzum.. bizimde bu eşyalar bittii.. sadece ankastre eşyalar kaldı onlarıda arçelikten beğendik alıcaz..

tsk. hatige evet ank. lar var sırada ocak fırın tv klima kaldı bn mini fırın istemıyorum yer kaplıomus bosuna gibi gelıo bana :)

levrek o düşünce bende de var emin ol
anacım almak hiç bitmeyecek gibi gelio bana hiç kullanma fikrine dahil olamadım henüz :1rolleyes:

hahahaha bnm davetiyeeem ! paylaşmıştım burada cnm sen yoktun heralde :)
aaaa görmedim valla canım ama çok güsel miş ya bayıldımmmboshayallersmile
teşekkür ederim levrekçim... valla ben bile dün akşam dolaba yerleştirirken hala ayy ben bunumu kullanıcam şimdi diyordum kendimee:))) insan bir garip oluyor...

olmasmı yaaaa ben ağlarım vallaa heeee

çamasır mak. 7104 hs

Hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın. Biz de beyaz eşyaları arçelikten aldık. Bir tek bulaşık makinem kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…