- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.861
teskkürler esracım :) inşallhhh mutlu mutlu günlerde kullanırız hepmiz cicşlerimizi
yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)
yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)
woowwww süper ucus olmuş canım yaa ne güsel bende internnete baktım 67 tl 100 tanesi sedef davetiye bi sitedenne diyosun sipit 300 tanesini 160 a aldık bizki en ucuz bulduğumuz yer,bayaa araştırdık..yoksa bu davetiyenin liste fiyatı daha çok.netten isteyince peşine %20 iskonto yaptıılar..
Bu arada herkese selamlar. Bugün işe gidemedim sağlam üşütmüşüm. Evde dinleniyorum.
canım asla güvenme... şimdi 20 yıl garanti verir... 1 yıl sonra unutur...bencede bilen biriyle git ve incelee.. şimdiden hayılrı olsun canımmgülsün adam 20 yıl garanti verio ama tabi satıcı ayağı onlar:))
bi bakmak lazım annemle birlikte falaln
saol sirkencubinn sen nerden lamyı düşünüyorsun bulasık mak. bn bulasık ve camsr mak. zamn ayrı olmasına dikkat etmnişdim bide gri manyaklığım tutuunca bu modelde karar kıldım :) buzdolabıında dıs dizynını cok beğendm arcelikde buzdolbların içi küçük oluyo diyolrrr sizce ?
hg tatlım.. sende mi hastasın topik fena bugünn... geçmiş olsunnnn bilmiyorumkismile
kızlar kargo geldi küçük ev aletleride tamamlandı
sirkencubin geçmiş olsun cnm
gdmt ve levrek tesekkürler kızlarr oo olumlu yorum almak güzell inşallh bizde memnun kalırız :) sempatiksalakcinni
Sağol canım. Dün size şifalı karışımlar tarif ederken kendim şifayı kaptım :))) Geçiş dönemleri olduğu için dikkatli olmak lazım.
kızlar kargo geldi küçük ev aletleride tamamlandı
sirkencubin geçmiş olsun cnm
cnm ne kadar tuttu fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?