-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yinee benn beyaz esyalrımız sipariş edildiiii :)
arçelikden buzdolbı 5086 vnfy
çamasır mak. 7104 hs
bulasık mak. 6251 eı hayrlı olsun bizeeeee :)

hayırlı olsun canımm, çamaşır makinelerimiz aynı olckkk zemuszemus

benimki çamaşır mak. ve buzdolabını almış önceden Arçelik, şu an kullanıyor ve gayet memnunn
zemuszemus

saol sirkencubinn sen nerden lamyı düşünüyorsun bulasık mak. bn bulasık ve camsr mak. zamn ayrı olmasına dikkat etmnişdim bide gri manyaklığım tutuunca bu modelde karar kıldım :) buzdolabıında dıs dizynını cok beğendm arcelikde buzdolbların içi küçük oluyo diyolrrr sizce ?

ne diyosun sipit 300 tanesini 160 a aldık bizki en ucuz bulduğumuz yer,bayaa araştırdık..yoksa bu davetiyenin liste fiyatı daha çok.netten isteyince peşine %20 iskonto yaptıılar..
woowwww süper ucus olmuş canım yaa ne güsel bende internnete baktım 67 tl 100 tanesi sedef davetiye bi siteden

gülsün adam 20 yıl garanti verio ama tabi satıcı ayağı onlar:))
bi bakmak lazım annemle birlikte falaln
canım asla güvenme... şimdi 20 yıl garanti verir... 1 yıl sonra unutur...bencede bilen biriyle git ve incelee.. şimdiden hayılrı olsun canımm

Bulaşık makinemi de arçelikten almayı düşünüyorum. Diğerlerini nişanlımın ailesi aldığı için bulaşık makinesi bana kaldı :)) Benim beyaz eşyalarım gri de değil inox da değil; ben klasik aldım. Buzdolabına gelince; 5840 NF aldım. İçlerinde hacim olarak en genişi oydu; 610 litre.

gülsünüm tabiki o garanti verirde sözle garanti olmaz:))
kızlar bizde arçelik alcaktık ama boyutları olmadı çok uzunlar hacmi büyükler
yada kıslaar onlarında hacmi küçük
oyüzden simens yada bosha döndüm bi anda
sizler güle güle kullanın emi belkim ilerde bulaşık mak. arççelik alırım

Sağol canım. Dün size şifalı karışımlar tarif ederken kendim şifayı kaptım :))) Geçiş dönemleri olduğu için dikkatli olmak lazım.

evet valla öyle oldu.. ee sende içersin artık o karışımlardan :)) ben hepsini yaptım gerçi ama eve gidip tekrar yapmam şarttt bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
sirkenbucin senn esyalrında hayrlı olsun ALlah güzel günlerde kullnmayı nasip etsin :) evet bulasık mak. ihaleside bana kaldı esracım senin minikleirnde hayrlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…