-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Canım ilk nişanlandığımız zamanlarda bizde bunaltmıştık böyle. Acayip bayıyor adamı bu muhabbetler. Ya aileleri severim o kısmı ayrı başbaşa kalıp özel bişey kalmıyor ortada sürekli olunca.
Biz artık dışarıda çok dikkat ediyoruz ilk zamanlar su gibi parça harcıyorduk artık yemek bile yemiyorum onunlayken dışarıda rejimdeyim diye sallıyorum acayip para gidiyor yawww. Biraz dikkat ederseniz çokta sorun olmaz, dışarısı daha iyi aile ortamından ya bi kasılıyor insan ister istemez. Evleride boşlamamak gerekir tabii ki.

sipidi sıkma canını bahar geldi sayılır insan sıkılıo evdede ama olsun sende inat etme söyle sıkılıyorum basbasa cıkalım gezelim de

evt aynenn öyle oluyo
sen birden patlıyosun o arada kalıyo
seni bi empati kursuna göndercem olmıcak başka türlü
eğer bişeye kızıyosan o anda söyle ve unut içinde biriktirdikçe daha fena patlıyo insan

adaer adını andım az önce
Bırakın ada düşünsün onun az kaldı evliliğe dedim gördün mü bilmem kuzum.

yok yavrum görmedim
anacım yetişemedim hızınıza
gittim atölyeye mutfağın diğer tülünü dikmeye bir geldim 20 sayfa ilerlemiş pöffff oku oku hala bitiremedim.
yok kız düşünmüyorum,korkunun ecele faydası yok,
hem kibardır benim paşam,yani öyle olduğunu umut ediyorum.Gelsdin o gün görecez bakalım işte :kedi:

:roflol:
Ada bebemm bu çocuklar saten hep şanslı.

şanslı ki ne şanslı,
gerçi ne yalan diyeyim ben de her şey zamanında güzel diye düşünüyorum yani o gece olsun işte bitsin gitsin kaydirigubbakcemile3

sipidi sıkma canını bahar geldi sayılır insan sıkılıo evdede ama olsun sende inat etme söyle sıkılıyorum basbasa cıkalım gezelim de

kızlar aslında problem çıkamamak değil biz yine haftasonları köpek bahane 2 saat dolaşıyoruz.
yada ben desem hadi akşam şuraya gidelim asla hayır demez yoksa bile demez biliyoruum ohaoldumsmileohaoldumsmile
ama neden hep ben hadi şuraya gidelim buraya gidelim diyeyim zemuszemus
Bundan sıkılıyorum ben işte düşünmek istemiyor nasılsa ben düşünüyorum lmaz:
Nişan için herşeyi ben düşünüyorum lmaz:lmaz:
kısacık süre de sıkıldım artık yaw hakandan değil böyle yaşamaktan sıkıldım guclubacismile:gitme:

o zar koruyorda dış etkenlerden oda olmayınca işte dış etkenden daha çok çabuk mikrop kapabiliyorsun.
Havuzda akıntısız su sempatiksalakcinni

zar dış etkenlerden korumaz zaten orda delik var k adet oluyoruz
ama o işten sonra orası zedelenio
düşünki elin yaralandı enfeksyon riski oluo
bi kaç gün girmeyin girersenizde nemli kalmasın bikininizi ya da maonuzu değişin diolar

muhaha bizim buranın erkekleri bu işi bilse yaparlar
aha da buraya yazıom yapmam diyen az olur:sinifsinif:

tatili regksz geçircen ona sevin
bediden kaçışın tek yolu küsmek kavga etmek
başka türlü kaçış yok hahahahaaklinialirimsmile

az değilsin sen de hee
aynı ben
öldürme süründür taktiğikaydirigubbakcemile5

masrafları karşılarsan neden olmasın aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Umarım öyledir vallahi yerimsenibenyerimseniben

size resim eklicem ayrılmayın eceyle sipit siz gördünüz zati

Biz gidelim ozaman hihoyyyt

speedy biliyosun ki benim durumumda seninkiyle benziyo
yapıcak bişey yok herşeyi biz düşünüp yapmak zorundayız sözlülerimizde klasik erkek sınıfından armut piş ağzıma düş zihniyetindeler
onları değiştirme şansımız yok ne yazık ki o yüzden bu durumu kabullenip kendimizi dıkıntıya sokmamamız gerekiyo
birde iyi tarafından bak olaya herşeyi istediğin gibi yapıcaz kimse bişeye karışmıcak

hım anladım sipit ama napacan erkekler odun biraz

gizemmmm aynı sıkıntı bizde de vardı,gerçi hala var ama son 3 hafta kalınca yapacak işler de çoğalınca niye gezmiyoruz fikri aklıma gelmez oldu
nişanlandık anammm sürekli ailelerle bir arada falan,bunalmıştım,neyse sonra sonra dengeyi kurduk ama merak etme sizinde öyle olacaktır.Bir de her gidilecek yeri sen düşünme bundan sonra ona bırak bir yapmaz iki yapmaz,seninle daha farklı yerlerde vakit geçirip gezmek için yapmaya başlar

LEPİ işte dikkat etmek lazım artık koruyan bişey olmuyor mikrop kapmasakta dikkat etmak lazımmış :sm_confused::sm_confused:

Bizim erkekler bedavaya bile yaparlar hemde delikafaduldendelikafadulden

aynen canım öldürüsem olmaz biraz sürünsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…