-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Ailelerle sürekli iç içe olunca oluyor bu yaa. Dışarıda buluşun biraz.

Ailelerle sürekli iç içe olunca oluyor bu yaa. Dışarıda buluşun biraz.

aileler ayrı sıkıyor inan hepsini seviyorum ama bazen nefret ediyorum eminim oda öyle.
hava kötü diye çıkamıyordduk bide maddi açıdan bazen zor kalıyoruz ikimizde .
ne olucak inan bilmiyorum ama sıkıldım alışmışım ben paso gezmeye bide kızgınım da şuanda klava:klava::sm_confused:

kızlarrrr hala bana yardımcı olmadınız hele bi söyleyiverin de şu yazımın rengini değiştirivereyim pek bi sönük kaldım bilmiyorumkismile

off sorma bende pek severim gezmeyi,İstanbulda çok ta zor geliyo bee köhne yerdeyim bide ne çarşı var ne bişi.ben böle alışıkım Bursa'da yrm saat sürmezdi çarşıya çıkmam kimsemde yok burada iice sıkıldım yaa,evlilik olayı bitsin de maddiyat sıkıntısıda geçsin yazın gezicem bol bol..

speedy sende sıkılıp sıkılıp patlama yaa
hakkaten üzülüyom çocuğa ya hakkaten bak

eeee bende öyleyim aslında hakanda öyle ama bu aralar tıkıldık eve :sinifsinif::sinifsinif:

:roflol: :roflol:

ereğli evt ya nasıl bi tesadüf o öyle
hayır bide resimleri ekleyince sen direk dedin ya aa o senin baban falan diye ne şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…