-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ece canım evet aynı o konuda şanslıyız herşey istediğimiz gibi olucak ama ikimizin hayatına tek karar vermek istemiyorum aklinialirimsmile

you yontmak lazım galiba :sm_confused::sm_confused:

adaer canım bizimde öyle bak düşün haftada 3 kez görüşüyoruz kesinlikle haftasonu hariç ya o bizde yada ben onlarda eskiden dizi takip etmezdim artık dizi izliyorum.:roflol:
Ona ben demeden ihç bişey yapmaz bana diyor söyle istediğin heryere gidelim ama söylemeden gitsekk Çok üzgünüm çoook

Ece fotoların çok güzel bebemmm. Fotolardan biri siizn oradaki pastane diil mi :roflol::roflol::roflol:

aynı cnm bende öleyim. hatta patladığım zmn nişanlım dio amma biriktirmişsin öle diincede gülesim geliyo ağlarken gülmekte çok komik yaa kaydirigubbakcemile3

beni anlattın vala ben de öle benimkisi hep der işimiz var senle evlenince sen beni döversin kıs diyoo klava:

yaa biz bide aynı yerdeyiz genelde kavgalarımızı dükkanda yaparız ben başlarım ağlamaya
ne yaparsa yapsın susmamda
kıpkırmızı olurum o gittiği anda susarım ama o gidince ağlamak gelmiyo :roflol:

Düzelirsin şipitiiiiiiiiiiiiiiiii
Lepi hoşgeldin

sen de hoş geldin ereğlicimolumunekankayizsmile

bizde aynen öle 1 aydır ev bakıyoruz her haftasonu
yada ev bakarken arada mobilya halı Allah ne verdiyse göz gezdiriyoruz
kaç haftadır gidip gezemedik
tiyatro biletlerimiz vardı iptal ettik
i havalar ne güzel tam dolaşmalık
ama işten fırsat kalmıo

evet o an hassas bi durummuş ama sonrasında sıkıntı olmazmış
koruduktan sonra bişi olmaz
göül rahatlığıyla istediğinizi yapın anacımaklinialirimsmile

hiloşş o kolundakileri hiç kıskanmadım tamam mı :umursamaz:

ereğli sağol canımm yok ya bizim burda pastaneleri hiç sevmiyom ben
onlar eski bursada çekildi annemlerin evlediği düğün salonunun kafesi

Drearines bebem sen bendeki hilal diil misin
Wışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ondan değil canım baksana kolundakilere hilalin istersen sana da gelelim ece ile bizim işimiz bu.

eeee sen nerede oturuyorsun bakıyımm. yakın mıyız

Eceee face de beni eklesene gizemin arkadaş listesinden :) ben de gizem :)

ist geldim mi zaten 1 hafta kalmam lazım başka türlü kurtarmıcak
veya ben size tarih sölicem toplancanız bi yerde :lepi:

kızlar akşam annemle konuşuyoduk balayından konu açıldı ben yurtdışına gitmek istiyorum dedim
annemde ilk sene çok borcunuz olcak ilk yıldönümünüzde gidersiniz dedi
iyi fikir dedim peki nereye gitmek istersin diye sordu büyük ihtimalle romantik bi cevap bekliyodu ben mısır dedim annem :1shok: kaldı biran öyle ay ne güldüm ama yaa

evet o hilal benim
feyse resim koymuorm o yüzden buraya koyiyim dedim

buda kayınvalidemlen ben

bu arada yoğunum he kaldırcm resmleri hemen snra ft işliyip size geri döncem km kme ağlıo km kmle buluşuo buluşamıo anlamadım gelip olaya el atcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…