-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hepsi gerçek tabi nan sahte takarmıyım ben nişanlm kapalıçarşıda çalışırken çok ayıp çok :1hug:

ece hiç kıskanma zaten en önemlisi huzur mutluluk bebeyim :1hug:
sipit gelmeyin bize istemiom lmaz: :kedi:
ereglim tşk bebem mcxxx

hilal maşşallah cnm sana ne de güsel olmuş saçların..bende kestirmek istiyom yaa ..gelin başı olcak die kaç aydır kesilmiyo şekli kalmadı uff !!! kayınvalidenin fotosunu görmüştüm önceden cidden kızı gibisin hee bu kdrmı benzer :)

hilal senin yüzünden yuvam kurulmadan dağılcak hee
bende isticem nişanda bi sürü bilezik ya banini banini

ecee biz mısı9ra gidiyos balayına.gel katıl sende bizim turaaa

selam kızlarr
yazdıklarınızı okudukça bir tek ben değilmişim diorumm
oooff offf babam istenmem olayına hiç sıcak bakmıooo
diğer taraf çok rahat herşeyi hemen halolcaka zannedio
benimse yapmam gereken çok şey var nişana kadar nasıl yetiştiricem diorummm aynı zamanda maddi sıkıntılarda var tabiii böel biraz daha dursam çatlarmıyım acabaaeyvahedigeldismile

Teşekkür ederim canlarım :1hug:

cutecim kestirme boşver ben kestirdim şimdi çok pişmanım
Ece olmaz kız Allah korusun ibrahim sana yetecek kadar takar meraklanma
tşk ederim mutlusun he biliom kıskanmadın :1hug:

cutee ciddi misin yaa
ne kadar canım özel olmazsa söyler misin

benim hayatımda 2 büyük hayalimden birisi mısıra gitmek orayı gezmek hatta oraları incelemek boshayallersmile

hilal istemem kız şaka yapıyom biz beraber olalımda gerisi fos valla ama 3-5 tane de taksın canım şimdilik

ece sen mobilyacı da mı çalışıyosunnn? bi sürü mobilya resmi var face inde :) yatak odalarına bakıom, çok beğendimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…