-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hakkaten yaa
bi daha gelirseniz tanışırız artık

gizemm mobilyalar için inegöle gelir gidersiniz ben nişan resimlerimi eklerim
sen babamı görür ve tanırısın :lepi:

hilal sanada kolundakilerde maşallh :) kaynanla gercekdne cok benzıyorsunzzzz :) gecen bi erkek arkla balayı muhabet ediyoruz işde nereye gidecksinz faln dıo bnde dedim bodrum dio hiç anlamam çok yabnacı olduğun bi ortam olcak sonucda diyo bnde dedim ee o zamn evine sana yabncı olcak daha önce orda kalmadın sonuc olrk oda diyoki tamm yabncı olabilir ama en azından üstüne para vermicemm çok gülmüşdüm yaa

cnm bnm inşallah sizede gitmek nasip olsun. herkes balayı için yorucu dedi ama biz dinlemedik gezmeyi seviyos, şimdi gidelim dedim ben bidaa fırsat olmaz belki,kazala mazala bebiş olursa kaydirigubbakcemile3 ilk bebek aldıramam,e onunlada gidilmes yani bidaa...

Mısıra giden arkadaş güle güle git gell. Nişanlımda çok merak ediyor fiyatıda gayet güzelmiş gerçekten.
Git gez gör oraları öğren canım dön ve bizede anlat:) Nasip olursa belki bizde gideriz sonra.
Orası vize istiyor mu yaww?

mutlusun canım
acaip şekilde etkilemeyecekse sizi
borç yapın taksit yapıngidin derim
ben düğünden fedakarlık ederim gitmek için
Allahtan benimki de istio gidelim dio
acaip lüks biyer bile gerekli deil
bence gidin 500 e bile tatil yaparsınzı
uçakla gitmeyin otobüsle gidin
değer bence

inşş canım dediğim gibi en büyük hayalim ama bakıcaz artık
düğün üzeri maddi durum önemli olan
şimdiden iyi eğlenceler diliyorum
geldiğinde boll boll anlatıcaksın bak benim için anlaştık mı :lepi:

mutlusun özel mesajda sormuşsun ya canım face diye
yok yavrum hiç olmadı benim
sağolsun bay hücre yüzünden açmadım face hesabı
ama açacam ben de artık yani
kızların hepsinin var,ben de ekleyeceğim onları ya banane beee ((

cute gördüm davetyeni ve bayıldım
çok orjinal ama bana pahalı ben yaptırmam:S

hakkaten yaa
bi daha gelirseniz tanışırız artık

gizemm mobilyalar için inegöle gelir gidersiniz ben nişan resimlerimi eklerim
sen babamı görür ve tanırısın :lepi:

aaaaa inegölde miiii :) mobilya olayına girince gelirizzz, benim aşkım da bursada oturuyo ailesi orda yaniii

saol cnm,isteyen herkese nasip olsun inş. istiyo evet tur alıyo cnm.kapıda ödücekmişiz.

Mutlusun bizimde durumumuz yok, borçla gidiyoruz 12 taksit bunun taksiti bitincede yıldönümünün borcuna gireriz muhtemelen kaydirigubbakcemile3 Borçlarla geçecek ömrüm yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…