-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende sevmiyom çok fazla takmayı ama alınınca takmak zorundayım bi ortama girerken
sonuçta onların şerefi diyoruz yapılırken bende onu takıp onları onure etmek isterim

feozz çok sevindim canım
bizde aynı yerdeyiz sözlümle
bizim patronlarımızda mobilyalarımızı hediye edicekler :lepi:

bizim patron günahını vermez
günahı bırak maaşımızı vermiyo :1closedeyes:
valla ne şanslısınız

kızlar balayı bence çok güzel evet doğru mutlaka gidilmesi şart ama eğer maddi gücünüz yoksa 2 günlük balayının 1 yıl sıkıntısını çekecekseniz hiç gitmeyin huzurunuz bozulmasın.Ben Antalyada bodrumda 5 yıldızlı otele giderim diyodum sözlenmeden önce herşeyi planlamıştık ama maddi sıkıntı olunca olmuo gerçi bizim yazlığımız var ayriyeten başka seçeneklerimizde var balayı için bakıcaz artık ama 2 gece çıkmam ben evden haha

hadi ya netten aldınız he
ben de kaydediyim ismini bi yere
bakarız almadan önce karar verme aşamasında
nasıl oluo netten almak yan kağıı falaln göremeidosun sonuçta

set üstü ucuz yollu diyosan lepi süsler markasına bak derim
hem iyide çıkıyo
bide tüp satan yerlere sor onlarda oluyo uyguna

süsler süslemez
bizim burda yok öle tüpçü:)

kuşadası güzel ama mevsiminde gitmek gerek yoksam ble in cin ve top üçlemesi oluo
diğerlerini bilmiyom

sırf düğüne 10000 mü çektiniz eşyalarda içinde mi düğüne 10000 verene kadar tatile verirdinzi be kuzu
ne diyim seizde seneye gidersiniz Allah başka dert vermesin

hee biliorm orayı yani duydum biz yaylaya biraz uzak kalıos dilekcim

anladım nisanm tbi herkes sevmek zorunda değil

Ece çok doğru canım bende bi yere giderken takıyorum zaten sürekli takılmaz onlar

vayy gizem sen bursaya mı gelin geliceksin

yok canım, benim tatlımın ailesi bursada, benimki kandırada çalışıyo ben oraya gitcemmm, kaynanadan uzak olcam yaneee :lepi:

ayy bence de olmalı yaaa 10 gün olamıyosa 1 hafta 1 hafta olamıyosa 3 gün.. ama mutlaka olmalı yanii boshayallersmile bu arada bende kesinliklen deniz tatili düşünmem balayında, kıskanırım ben öle daha ilk günden bikinili kısları görmesiniii alsanaalsanasmile ben daha çok böle romantik olsun istiyorum mesela safranbolu oluabilir, ya da bolu abant falan...

çok güzel olmuş, ne güzel bi patronunuz varmışşş, tebrik ettim kendisiniii

çilekcim bi nevi mecbur kaldılar :roflol:
ya düğün üstü bize para vericeklerdi ya da mobilyaları hem ikimizde eski elemanız akrabalık falanda var
hepsi bi araya geldi iyi oldu bizim için
tabi düğüne daha var son anda kıvırmazlarsa

ne güsel yaaa benimki evleneceğimi duysa işten çıkartır valla ne patronlar varr sempatiksalakcinni
senin adına sevindim cnm

nişanlım 10 senedir çalışıyor bende 4 yıldır 2 patronum var biri 85 yaşında cocuğu gibi görüyor bizleri diğeri ise bizime yardımcı olan genç ama çok iyiler inşallah sanada böyle bir işyeri nasip olur amin

LEPİ cim maalesef bunu içinde eşyalar filan yok sırf düğün için 10.000 tl çektik düğün salonu gelinlik (üstelik kiralık) yeme içme gibi vs vs bunlar için çektik kaç kez söyledim benimkine ama pek oralı olmuyo bende daha fazla üzülmememk için açmıyorum artık konuyu

yuh artık kıvırmasınlar kız :roflol:
kıvırmazlar sanırım e düğünde yakın galiba
hadi hayırlı uğurlu olsun

sen şimdi aldığın markadan al kız o zaman set üstünüde
ben cam kapaklı aldım beko marka
artık nasıl çıkar bilmem
ara sokaklarda vardır kız tüpçü
bakcaz artık onda da
seninki iyi çıksın inşallah ninen almıştı demi

10.000 fazla deilmi dugun için bilmiyorumkismile

çilek daha bizim düğüne bi sene var ne yazık ki =(
takvim nişanımı gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…