- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.821
mutlusun özel mesajda sormuşsun ya canım face diye
yok yavrum hiç olmadı benim
sağolsun bay hücre yüzünden açmadım face hesabı
ama açacam ben de artık yani
kızların hepsinin var,ben de ekleyeceğim onları ya banane beee((
cute gördüm davetyeni ve bayıldım
çok orjinal ama bana pahalı ben yaptırmam:S
hilal ne güzel olmuş saçların
yakışmış kahkül
küçükken püskül derim heheaklıma geldi de şimdi
kolundakiler için Allah arttırsın arada bizede versin diom
hoş sen ucuza alıosundur bunları kapalıçarşıda çalışmıo ki bizim ki
set üstü ocak önerilerinizi bekliyorum bayanlar
ucuz yollu bişi
ha buarada ankastre ocak olcak
termiklei dominoxu bilio musunuz
şu 2 misafire bir el atın dilek ve gizem yaaaaa
ne yüzsüz oldu bunlar böyle :)))
sizinle sevincimi paylaşmak istiyorum nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve balayı için erken rezrvazyondan yararlanmak için patronumuzdan word kartı almıştık sağolun verdi tek çekim yapıldı sonra 5 ay boyunca maaşımızdan düşecekti bugün yarısı benden dedi çok mutlluyum zemuszemus
sizinle sevincimi paylaşmak istiyorum nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve balayı için erken rezrvazyondan yararlanmak için patronumuzdan word kartı almıştık sağolun verdi tek çekim yapıldı sonra 5 ay boyunca maaşımızdan düşecekti bugün yarısı benden dedi çok mutlluyum zemuszemus
Mutlusun bizimde durumumuz yok, borçla gidiyoruz 12 taksitbunun taksiti bitincede yıldönümünün borcuna gireriz muhtemelen kaydirigubbakcemile3 Borçlarla geçecek ömrüm yaw
Çok sevindim sizin adınıza:)
Cutee davetiye nerde hani ya?
ne güsel yaaa benimki evleneceğimi duysa işten çıkartır valla ne patronlar varr sempatiksalakcinnisizinle sevincimi paylaşmak istiyorum nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve balayı için erken rezrvazyondan yararlanmak için patronumuzdan word kartı almıştık sağolun verdi tek çekim yapıldı sonra 5 ay boyunca maaşımızdan düşecekti bugün yarısı benden dedi çok mutlluyum zemuszemus
Çok teşekkür ederim kızlar
evet herkes msn adresi versin şimdi hadee
lepik ada verin ben ekliyim sizi
şimdik yorumlara cevap
bende baççelievlerdeym dilek kızonlar soyguna gelcekler sanada gelsinlermi
Nisan valla nişanlım takıcaksın dedi hatta elleri dolu geldi ben bunları beyendim 5-6 çeşit sen hangisini istersin filan bende 2 çeşit seçtim 2 takm yaptırdık ben severm sarı altın tekmeyi beyasda seviom ayıp deilki niye takamayasın
Adacım çok sorunlu bi şekilde çıktı çalıştığı yerden ama istersen yinede gönderebilirim seni oraya ? İşte referansınız olmaz çünküm nişanlım kk yı bilmionişandan 1 ay sonra çıktı kuyumcudan
bizim yazlık var balayına ya praya gitces yada didim ikisinden birikuşadası dedik sonradan fikir değiştirdik cute benide götür mısıra
Çok sevindim sizin adınıza:)
Cutee davetiye nerde hani ya?
Aman canım sevgilin kolundaysa her yer pariss yaww Sonra evlilik yıldönümünde gidersiniz kısmet olursa. Bana kalsa hiç gitmek istemiyorum aslında ama benimki çok merak ediyordüğünü yapmak için 10.000 tl kredi çekti bir buçuk yıl ayda 600 ödiycezz LEPİ cim ben de isterdim ama durumumuz ortada olduğu için nişanlımı da bu konuda çokta üzmek istemiyorum ama içimde bi ukte kalcak sanırım
Çok teşekkür ederim kızlar
evet herkes msn adresi versin şimdi hadee
lepik ada verin ben ekliyim sizi
şimdik yorumlara cevap
bende baççelievlerdeym dilek kızonlar soyguna gelcekler sanada gelsinlermi
Nisan valla nişanlım takıcaksın dedi hatta elleri dolu geldi ben bunları beyendim 5-6 çeşit sen hangisini istersin filan bende 2 çeşit seçtim 2 takm yaptırdık ben severm sarı altın tekmeyi beyasda seviom ayıp deilki niye takamayasın
Adacım çok sorunlu bi şekilde çıktı çalıştığı yerden ama istersen yinede gönderebilirim seni oraya ? İşte referansınız olmaz çünküm nişanlım kk yı bilmionişandan 1 ay sonra çıktı kuyumcudan
bizim yazlık var balayına ya praya gitces yada didim ikisinden birikuşadası dedik sonradan fikir değiştirdik cute benide götür mısıra
feozz çok sevindim canım
bizde aynı yerdeyiz sözlümle
bizim patronlarımızda mobilyalarımızı hediye edicekler :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?