-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada benim de yok hehe
hiç özenmedim
valla bi de onla uğraşamam
ama msn e eklerim sizi isterseniz

ereğli bence en güzelini yapıyosun tamam borç ödemek zor ama aşırıya kaçmadıktan sonra da 1 kere insan balayına çıkıyo yani o da yaşanmalı bence
zaten ben balayına öyle bodrum falan düşünmüyrum
kıskançlıktan boşanırız biz ya öyle bi yere gitsek heralde

sizinle sevincimi paylaşmak istiyorum nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve balayı için erken rezrvazyondan yararlanmak için patronumuzdan word kartı almıştık sağolun verdi tek çekim yapıldı sonra 5 ay boyunca maaşımızdan düşecekti bugün yarısı benden dedi çok mutlluyum zemuszemus

en kısa zamanda gelmelisin canım bütün çeyizlerimin resmini oraya koycam niye mi şehir dışında bi çok akrabam var teyzemler dayımlar filan onlarda görsünler diye ama mutlaka açmalısın sadece senin izin verdiğin arkadaşların olcak süper olur yaa

cute gördüm davetyeni ve bayıldım
çok orjinal ama bana pahalı ben yaptırmam:S

caniko biz netten aldık bu değil ama sayfa.berkay davetiye yaz googleya o linki atamadım çünkü çıkmıyo tıklayınca :). orada daha uygun ve peşine %20 iskonto yapıyolar,inanın dışarıdaki davetiyecilerden uygun. 300 adeti 160 tl ye aldık biz.

set üstü ucuz yollu diyosan lepi süsler markasına bak derim
hem iyide çıkıyo
bide tüp satan yerlere sor onlarda oluyo uyguna

Çok teşekkür ederim kızlar
evet herkes msn adresi versin şimdi hadee
lepik ada verin ben ekliyim sizi

şimdik yorumlara cevap
bende baççelievlerdeym dilek kız onlar soyguna gelcekler sanada gelsinlermi
Nisan valla nişanlım takıcaksın dedi hatta elleri dolu geldi ben bunları beyendim 5-6 çeşit sen hangisini istersin filan bende 2 çeşit seçtim 2 takm yaptırdık ben severm sarı altın tekmeyi beyasda seviom ayıp deilki niye takamayasın

Adacım çok sorunlu bi şekilde çıktı çalıştığı yerden ama istersen yinede gönderebilirim seni oraya ? ışte referansınız olmaz çünküm nişanlım kk yı bilmio nişandan 1 ay sonra çıktı kuyumcudan

bizim yazlık var balayına ya praya gitces yada didim ikisinden biri kuşadası dedik sonradan fikir değiştirdik cute benide götür mısıra

Çok sevindim sizin adınıza:)
Cutee davetiye nerde hani ya?

off yaa bende istiyom öle patronlaar arkadaşımada patronu bul.mak. nı aldı

Mutlusun bizimde durumumuz yok, borçla gidiyoruz 12 taksit bunun taksiti bitincede yıldönümünün borcuna gireriz muhtemelen kaydirigubbakcemile3 Borçlarla geçecek ömrüm yaw

düğünü yapmak için 10.000 tl kredi çekti bir buçuk yıl ayda 600 ödiycezz LEPİ cim ben de isterdim ama durumumuz ortada olduğu için nişanlımı da bu konuda çokta üzmek istemiyorum ama içimde bi ukte kalcak sanırım

ne güsel yaaa benimki evleneceğimi duysa işten çıkartır valla ne patronlar varr sempatiksalakcinni
senin adına sevindim cnm

gercekmi leeen nerddesin baccelievlerde

feozz çok sevindim canım
bizde aynı yerdeyiz sözlümle
bizim patronlarımızda mobilyalarımızı hediye edicekler :lepi:

Aman canım sevgilin kolundaysa her yer pariss yaww Sonra evlilik yıldönümünde gidersiniz kısmet olursa. Bana kalsa hiç gitmek istemiyorum aslında ama benimki çok merak ediyor Borç borç borrrrrrrç bide bunu ilave etmek istemiyorum aslında bayağıdır sallıyorum ama çocuk çok heves etti dediğim gibi.

ayıp olduğundan değil kız
sevmiyorum görünümü hoşuma gitmiyo
ne bileyim böle yaş 35-40 filan olursa öle güsel duruyo kadınlarda
gençlerde tuhaf geliyo
zevk meselesi tabiki
ama işte sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…