-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende sevmiyom çok fazla takmayı ama alınınca takmak zorundayım bi ortama girerken
sonuçta onların şerefi diyoruz yapılırken bende onu takıp onları onure etmek isterim

knd kızıda sevmediğinden neden takmıyo etmiyo diye sormaz kaydirigubbakcemile3

mutlusun düğün olayını abartmışsınız sanki biraz sanırım yemekli olucak

valla ne patronlar var benim eşim zam istemişti dugunden önce zaten sana büyük bişi yapcaz yardım etcez şimdi zam isteme dediler yaptıkları ne dugunde gelip 100 tl verdiler

mutlusun canım
nişanlın çok büyük hata yapmış bence
umarım okadar harcamanıza deer bi düğün olur

:roflol: dilek çok vermişler yarısını iade etseydiniz
bizim 2 patronumuz var sözde ikiside birer küçük altın taktılar
nişanda ne takıcakları görücez :jeyyar:

patronlarınıza maşallah kızlar

nişanda bilezik taktı patronum bana halbuki işe gireli 2 ay olmuştu
lcd tvmizi alcakmış öle dedi geçen gün
bakalım yalan olmaz inş

valla ben yemekli dugun yapacagıma baska seye harcarım parayı gerçi dugun salonu demiş yemekli deildir galiba ama 10.000 biz bütün mobilyalarımızı aldık dugun için cok fazla

Yok tatlım yaa yemekli filan değil yaa hani ben de gördüm paranın nerelere gittiğini hani görmesem ne oldu bu paraya diycem ama ortada elle tutulur öle şatafat yok olması gerekenler 2500 salona 800 tl gelinliğin kirasına 300 tl kına için ayakkabı ve kıyafete tabii gelinlik ayakkabısına da 150 tl davetiyelere bi kaç ıvır zıvır eksiğimiz vardı onlara 250 tl gitti

bizde büyük düğün yapıcaz ama yemekli olmıcak kesinlikle ve düğün masrafımız en fazla 2000-2500 lira olur o da abartarak yazdım yani

kızlar ben geldim okuldan bağlanıyorum göbeğim çatladı nete girene kadar
kopamadın di mi burdan kaydirigubbakcemile3
çilek daha bizim düğüne bi sene var ne yazık ki =(
takvim nişanımı gösteriyo

oh ne güzel keşke bizede 1 sene olsaydı
ne güzel birikim yapardım düğüne kdr aklinialirimsmile
gerçi alamadığım maaşı nsl biriktireceksem kaydirigubbakcemile3

ay yok valla çilek hiçç bişey birikmiyo bugünde aynı 1 sene sonrada aynı durumda olucaz eminim yani

:roflol: dilek çok vermişler yarısını iade etseydiniz
bizim 2 patronumuz var sözde ikiside birer küçük altın taktılar
nişanda ne takıcakları görücez :jeyyar:

valla ya bide dugunden sonra bende işe girdim ya asıl patron daha bizim yasımızda babası var 70 yasında bana gelmiş dioki gel seni annenin yanına götürcem kim dedim baktım karısını gösterio bize cok yardım ettiler ya annem olmus dedim yürü git ya içimden dedim tabikaydirigubbakcemile3

yok artık yaa
ama var öyle insanlar verdiği 5 lirayı bile çok görüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…