- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
- #1.041
canım aldıklarına yine bayıldım güle güle kullan :)
mağzadan mı yoksa bi siteden mi aldın:44:
eğer magzadan aldıysan ve istanbuldaysan mutlaka ögrenmek isterim
Canım epey sayfana baktım ve acayip panik oldum, düğünüme 2 ay gibi bi zaman var ve benim hiç bişeyim yokk:18: Ben para biriktirmeyi tercih etmiştim, vakit yaklaşınca alırım diye düşünmüştüm, bundan sonra alırım inşallah, senin aldıkların da çok hoşuma gitti, ne kadar da ince düşünmüşsün, düğün ne zaman çok merak ettim, inşallah bütün aldıklarını mutlulukla kullanırsın, eşinle sevgi, aşk dolu bi evliliğiniz olsun, en önemlisi o
Süpersiniz canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahPanik olmana gerek yok tatlım ama yavaş yavaş almaya başlasan iyi edersin, eşyalarını araştıra araştıra ucuza bulup almak var bir de sıkıştırıp almış olmak için eşya almak var, bence başlamalısın çünkü 2 ay çok kısa bir süre gerçekten. Düğün kısmetse seneye olacak gibi görünüyor o zamana kadar borçlarımızı bitirmek istiyoruz o nedenle biz beyaz eşyalarımızı bile aldık :) çeyizler hazır, beyaz eşyalar hazır, üzerimizden büyük bir yük kalktı inan :) şimdi gelinliğime ve düğünüme odaklanabilirim
Süpersiniz canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Bunlar işte sormaya çalıştıklarım hepsine bayıldım nerden ne kadara aldınızGünlük yemek takımlarıma uygun amerikan servislerim, runnerım ve bardaklarm
Yemek takımım,
Çatal, bıçak, kaşık takımım,
Canım aslında şöyle, yemek takımları + çatal,kaşık bıçak takımlarının markası PİNK&MORE ( Şuanda EVİM.NET' te satılıyor ) Bunların fiyatlarını malesef hatırlamıyorumBunlar işte sormaya çalıştıklarım hepsine bayıldım nerden ne kadara aldınız
Tatlim bunu cok begendim markasi nedir ve kaca aldin?
Teşekkür ederim tatlım, istanbul bilişimden aldım dyson markası. 1400 tlTatlim bunu cok begendim markasi nedir ve kaca aldin?
Hahah ilahi tatlımYine harika şeyler, yine bir hicran klasiği :))
cnm nereden aldn bunları
cnm nereden aldn bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?