- 9 Haziran 2014
- 91
- 46
- 28
- Konu Sahibi hicranaksoy
- #1.061
secdus'lar güzel de çok pahalı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya, ben de o yüzden 4 tanecik alabildim :) ama olsun, çeşit çeşit güzel oluyor böylesecdus'lar güzel de çok pahalı![]()
Ya canım Çeyiz mükemmel bayıldım cogunu incelicem ama özellikle çatal kaşık takımı Jumbonun sanırım hoşuma gitti internetten fiyatına bi bakayım dedim 1520 filan diyo sen Çeyiz paketi olarak mı aldın ya da ne kadara aldın
Canım, İlk 4 tabak '' Secdus '' diye bir markaya ait, online ürün satın alınabiliyor.
diğerleri de '' dekorazon '' sitesinden aldım :)
sedcuslar pahalı cıdden :) ama 2 tane alınablrCanım, İlk 4 tabak '' Secdus '' diye bir markaya ait, online ürün satın alınabiliyor.
diğerleri de '' dekorazon '' sitesinden aldım :)
canım cok guzller fotografı varmı cekebılırmısın
aynen bende 4 tane aldım o yüzden . takım falan yapamam yani :) kocişimle yeriz o tabaklardan :)sedcuslar pahalı cıdden :) ama 2 tane alınablr![]()
hicancığım hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan inşaAllh canımm. evini dizilmiş halini çoook merak ediyorum inşaAllah görmek nasip olur zevkli hatusun sende vesselam
Teşekkür ederim canım beni , AMİNN... Vallahi ben de çok heyecanlıyım, evimin dizilmiş halini ben de merak ediyorum, hepsini fotoğraflamayı düşünüyorum bakalım :)hicancığım hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan inşaAllh canımm. evini dizilmiş halini çoook merak ediyorum inşaAllah görmek nasip olur zevkli hatusun sende vesselam![]()
canım su katıe alıce olanların fotografı var ama nettten ya senın cektıgın evdekı urunlerın varmıCanım hepsinin fotoğrafı vardı ama , özellikle hangisi istiyorsun
canım su katıe alıce olanların fotografı var ama nettten ya senın cektıgın evdekı urunlerın varmı
teşekkür ederim canımmmmCanım onun fotoğrafları yok ama eve gidince çeker yüklerim senin için :)
teşekkür ederim canımmmm
cnmmm cok tesekkur ederım zahmet oldu cok saolll :) bende almayı dusunu5üyorum tabaklar cok kucuk degılmıs alınablr :)
koçtaşta bunların çöp kovalarını görmüştüm henüz almadıysan bulabilirsinBanyo setim... Fakat çöp kovası yok, nasıl bişiy uyduracağım hiç bilmiyorum![]()